Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 21
katalyna spune:
buna dimi dragi mamici!
ne primiti si pe noi? david e nascut pe 20 sept 2003, deci ne-am incadra numai bine
nu am citit din urma, insa sunt incantata ca sunt mamici de pitici de varsta lui david.
ce-am vazut asa pe fuga...discutati de scoala, deja i-ati inscris? si eu am preferinta pentru o anumita scoala ca aia de care apartinem este varza si eu nu duc copilul acolo, mai bine il dau la 8 ani la scoala
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
cristinamh spune:
katalyna, bine ai venit pe la noi!
chiar de mult nu am mai avut copilasi noi!
poate asa ne mai relansam la vorba, ca pe noi cand ne-apuca, cand stam... acum de ex e un moment de liniste .
si da.... am inceput sa ne miscam cu scoala. si eu ma stradui, sa vad daca imi iese saptamana viitoare!
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
Sasha.p spune:
"poate asa ne mai relansam la vorba, ca pe noi cand ne-apuca, cand stam... acum de ex e un moment de liniste "..... unii au promis ca nu mai scriu, nu ?
katalyna spune:
multumesc de primire
trebuie si eu sa ma interesez cu scoala, dar asa ce mi-e sila ca nu e scoala de care apartinem si sa vezi drumuri...
copiii vostri sunt crizati? de fapt nu e chiar cuvantul corect insa david parca e scapat, nu ma inteleg mai deloc cu el. daca ii zic sa faca sau sa nu faca ceva in 5 min uita si face tot cum stie el. l-am pedepsit: fara desene, fara calculator (desi numai jocuri educative primeste la el) si am inceput si cu jucariile preferate, dar daca nici cu astea nu-l las ma dispera
am vazut mai pe la inceputul capitolului ca sunt jocurile piticlick ce se pot descarca, am incercat si eu aseara si nu am reusit, e vreo tehnica anume?
eu o sa intru des ca sunt acasa cu pustoaica de 1,5 ani
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
cristinamh spune:
si noi suntem certati... cum e obraznic sau rautacios, isi pierde ora la PC... cum spun ca a trecut ora si nu se opreste, cum o pierde pe cea de maine.
incerc s-o mai scot la capat... sper sa gasim un echilibru pana la urma.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
cristinamh spune:
schimbu' de noapte a schimbat si subiectul...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147061
Cristina