Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 19
Sasha.p spune:
Aloha, in plina iarna! Ca eu tot la vara visez! Ca sa pot iesi din casa este obligatoriu sa nu ma uit pe fereastra inainte, altfel mai dureaza cateva ore pana imi fac curaj!
Suntem in vacanta de la gradinita, asa ca pana pe 3 ianuarie am trupa completa acasa, Sasha e bine cu sanatatea, se tine doar de prostii de la gradi, Iris e si ea mult mai bine, doar mai tuseste din cand in cand. Am fost cu ea la 3 doctori, toti mi-au spus cam la fel, important ca nu are nimic la plamani. Am inceput sa o mai scot afara, cate 15 - 30 minute pe zi, o luam usor, progresiv, de parca acum s-a nascut, dar asta e, nu pot sa o tin in casa pana la primavara.
Am intrat si noi dupa un veac de absenta, dar cica avem o scuza, am fost plecati vreo 10 zile din tara si, da, am fost FARA PITICI !!!! Trebuie sa zic ca ne-a prins foarte bine, ne-am odihnit (a se citi am dormit toata noaptea fara sa "paraie" babyfonul), ne-am distrat, am facut sporturi de iarna (ceilalti ski, eu m-am multumit cu shopping). Am fost cateva zile intr-o locatie super, langa Innsbruck, la Aqua Dome Tyrol, cu piscine cu apa termala in aer liber, in care culmea am intrat si eu desi nu credeam la cat de friguroasa sunt. Adevarul este ca sa stai in piscina si sa te ninga in cap este o senzatie deosebita!!
Apoi ne-am oprit la Viena vreo 2 zile in drum spre casa. Am venit cu portbagajul plin, mai ales cutii de jucarii, inclusiv pe bancheta din spate, ca trebuia sa bifam atat cadouri ca "am fost plecati", cat si pe cele de Craciun! Oricum, ne-am intors cam la limita cu vremea asta, adica duminica trecuta, am venit cu ninsoarea in spate cum se spune. Chiar ne gandeam ca daca programam plecarea cu un delay de 2 zile... faceam 3 zile pana acasa, asa am venit intins de la Viena pana la Bucuresti. Oricum eram echipati cum trebuie pantru iarna, dar la cum s-a circulat saptamana asta prin tara ... puteai sa ai si tanc ca tot te impotmoleai de cei cu cauciucuri de vara. Pai, bona mea a plecat ieri la tara cu cauciucuri de vara !!! Si isi facea probleme daca poate urca podul de la iesirea de pe autostrada !! Asa se intampla accidentele, dar unii nu vor sa inteleaga. Ma rog, fiecare face ce vrea cu viata lui, mai prost e ca asa ii pune in pericol pe altii nevinovati.
Vedeti, daca intru rar ma intind cat o zi de post si tot nu stiu ce sa va povestesc mai intai!
Scuze, n-am apucat sa citesc din urma, dar recuperez!
Sasha.p spune:
Sa stiti ca eu nu mai scriu de azi inainte, chiar asa v-ati speriat ca am scris si eu cateva randuri si nu mai zice nimeni nimic dupa?!!!! Sau sunteti ocupate cu pregatirile de Craciun ?
cristinamh spune:
chiar ma gandeam, sasha, ca uite, scrii si tu si noi ne dam la fund.
io ma pregatesc de nu mai pot. adica ma gandesc cu groaza la vacanta la tara, la nopti de bagat lemne la soba...
nu sunt comoda de fel, dar copiii mei dorm dezveliti. si cand se face frig in casa, astia 2 ingheata ca doi rahati. adaug ca nu-i pot tine peste zi inchisi intr-o singura camera, bantuie prin restul casei, care e inghetata, si daca vin cu ei raciti de-acolo ma impusc! nu mi-au racit deloc pana acum, si parca sa mi-o fac cu mana mea...
cam asta la noi...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
mihaela_s spune:
Salutari si de la noi!
Sarmalele sunt fierte(cu varza murata facuta de mine, prea imi era dor de sarmale de Craciun, asa ca am facut-o si pe asta! deh, nevoia il invata pe om ) si excelente, aluatul de cozonac framantat creste si urmeaza sa ia forma de cozonaci in curand, bradul e impodobit...ascultam colinde, muzica de Craciun si maine seara il vom astepta pe Mosul.
iuliana, ca ai intrebat, eu de cand ma stiu la noi a venit mosul in seara de ajun, asa procedam si noi cu copiii nostri. Plus ca aici in Suedia cadourile se dau chiar in ziua de ajun, aici Craciunul se sarbatoreste in ziua de ajun, nu in 25. Tin minte ca acum 2 ani cand Diana era cu noi, toate colegele ei primisera cadourile deja cand eu inca bucataream...si ea era singura care le-a primit pe la 22 seara. Am iesit la concert de orga la biserica si atunci a venit mosul . Asa ceva vom face si anul asta, ca nu avem cum altfel...
La noi e zapada, e frumos, miroase a Craciun...e feeric!
Sarbatori Fericite tuturor, in liniste si pace!
Si pentru ca in 3 ianuarie plecam in vacanta in Egipt, va spun de pe acum La Multi Ani sanatosi si plini de impliniri! Sa va aduca noul an tot ce va doriti! Copii sanatosi si fericiti la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
SARBATORI FERICITE!
Un Mos Craciun cu tolba plina, bucurie si veselie alaturi de cei dragi in zilele astea pline de magie!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
cristinamh spune:
Sarbatori ferricite! sa aveti parte de un an mai bun, iar mosul sa aduca in primul rand sanatate, apoi optimism si speranta.
si... sa ne laudam: azi am facut cel mai mare om de zapada. nu adaug alte comentarii , dar ma cam doare spatele...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
danat spune:
Si de la noi Craciun Fericit si un An Nou cu sanatate si bucurii tuturor!
Mihaela dar ai fost gospodina serioasa, nu gluma! Ce bine ca aveti zapada! la noi a nins saptamana trecuta, si pina acum cand s-a ridicat iar temperatura la 12 gr, s-a topit toata. Deci, un alt Craciun fara zapada in oras. La munte ce mai este...dar asta nu ne incalzeste cu nimic. Plimbareala placuta in Egipt si ....poze, bitte
Cristina...ce sa zic, cred ca te doare spatele la un om de zapada mai inalt decat tine! Cum ai reusit sa ridici capul tocmai acolo?
Iuliana mama, dar ce viata palpitanta la voi acolo Si noi punem cadourile sub brad pe 24 seara dar ca sa le gaseasca pe 25 dimineata cand se trezeste raducu. Pentru ca, daca i le-am da seara pe 24, nu ar mai dormi linistit de dragul de a se tot juca. Asa ca, amanam pt dimineata cand e fresh si are timp berechet la dispozitie.
Sasha ma bucur ca Iris este mai bine. Sanatate multa in continuare si tie rabdare sa te descurci cu ei amindoi acasa.
Pupici tuturor
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It“s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
liliac1 spune:
Venim si noi pe fuga sa va uram un Craciun Fericit, Mosul sa lase darurile dorite sub brazi, pupam toti nazdravanii si le dorim muuulta sanatate si tot binele din lume iar parintilor lor le dorim numai impliniri si realizari.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
cristinamh spune:
salutare!
am aterizat la soacra-mea, spre marea mea surpriza am mers foarte bine, 5 ore de la noi din parcare. de-a dreptul minunat!
dar netul merge, adica mai mult nu merge, ma dispera pana incarca ceva... nu stiu daca o sa pot face ceva cu site-ul de-aici, si ma scoate din minti... arata 4 liniute din 5 pe modemu' de la vodafone, si.. are uimitoarea viteza de 2k/s .
asta se adauga placerii de a merge pe ger in fundu' curtii, stiti voi, ca la tara, si sa intzepenesti de frig acolo...
sa revin...
omul de zapada l-am facut cu tati. capul a fost pus jumate, si terminat sus, in varf. caci bulina 2 si 3 ne terminasera de spate.
si... mor de ciuda, de ce exista oameni rai? ni l-au daramat . si n-a cazut singur in 2 ore, si sa-i dispara si fularul... copiii au fost tare dezamagiti, voiau sa stea omul sa se topeasca la primavara, ca-n povesti... dar na, poate mai ninge.
cadourile de mos le-am pus seara. atat le-am zis ca vine in seara de ajun ca nu mai rezistau. e drept ca s-au culcat la 12 noaptea... dar nu s-au culcat cu "grija".
incerc sa dau send... sper sa mearga...
Cristina
mihaela_s spune:
Un An Nou plin de sanatate, cu impliniri si succese, cu copii veseli si sanatosi, mereu primii in tot ce fac! Sa ne recitim la anul ce vine cu bucurie!
La Multi Ani!!!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie