Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 12
l_carmen2003 spune:
Iris la multi ani si sa fii sanatoasa si fericita ! - asta a fost din parte al ui Alex!
O copilarie fericita alaturi de Andrei si sa cresti mare si frumoasa si norocoasa!
cristinamh spune:
carmen si alex, multumim pentru urari!
asa care va sa zica, alex nu renunta, tot incearca, poate-poate o vrajeste pe fi-mea. daca se imbraca in printz si apare pe un cal alb, cred ca-i acorda ceva atentie, altfel printesa mea sta cu nasu' pe sus.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Sasha.p spune:
La Multi Ani, Iris ! Cristina - sa va traiasca fata, sa va aduca numai bucurii !
Uite asa cu sarbatoriti mai reusesc si eu sa scriu un cuvant, doua, ca altfel ... mai citesc din cand in cand, dar de scris nu prea reusesc ! Ma omoara fi-mea cu tusea ! Nici pana acum nu i-a trecut, nu are feb ra, nu are muci, nu e rosie in gat, doar tuseste si din cand in cand haraie in timp ce respira. M-a adus la disperare, nu mai stiu ce sa ii fac. Toata lumea imi spune ca nu are nimic (grav) si ca o sa ii treaca. Cand ? Nu se stie, ma gandes eu ca la primavara cand o da caldura. Ii dau si homeopate, i-am mai dat si medicamente obisnuite, tot nu scapam!
irinuca spune:
CRis - la multi ani (cu intarziere ca de obicei)pentru Irisuca!SA-i fie bine si sa fie fericita!
cristinamh spune:
merci, merci!
iaca si rezumatul. http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/11/18/17-nov-2009/
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
l_carmen2003 spune:
Anca, sanatate lui Pupicel! Ii dorim numai sanatate!
Dragele mele, Alex m-a anuntat ca vrea sa se faca actor. I se trage de la cursul de dans si m-am procopsit cu noua si minunata idee ca actor va fi! La Holywood... Sigur. Cica poate fi om de stiinta intimpul liber. Si nu doar om de stiinta ci inventator. Si cu dinozaurii? Ce faci cu ei? Am sa gasesc eu ceva!
Sa rasuflu usurata nu imi vine si actor sper sa nu se faca... dar cine sunt eu sa il influientez?
Asadar caut cursuri de actorie pentru prichindei.
Macar i-am spus ca daca nu stie perfect engleza nu se poate face actor asa ca invata. Ieri a facut un test perfect iar la celalalt a facut 13/14 asa ca sunt mandra de el... mi-a inchis gura!
l_carmen2003 spune:
Cristina, in noile conditii s-ar putea sa se uite Iris la el, nu?
Are costum de pirat complet si de cowboy - original, de la Disney... Am sa ii dau comanda si de unul de print, ce mare lucru...?
Problema ta insa ramane sa ii parchezi calul alb in fata blocului, ca noi facem rost si de asa ceva! Te prinzi?
ankalaura spune:
Anca mama lu' Pupicel, cum adica n-are nimic si o sa ii treaca? Noi mergem la un medic destept la medicover Pipera, si el a fost singurul care ne-a scapat de tusea Elizei, ca innebuneam deja, nu mai stiam ce sa mai fac si unde sa investighez!
Macar aerosoli v-a recomandat cineva? Nu o lasa asa, o cauza exista, iar "o sa ii treaba" nu e un raspuns suficient. Poate e prea uscat aerul, poate e prea umed, etc. Ea cand tuseste? Tuseste uscat? Toata ziua sau mai ales noaptea? Eliza tusea noaptea de innebuneam, uneori nu inchideam un ochi. Iar tratamente, cred ca pe toate le-am incercat, de toate felurile, firmele, marcile...
Talciocul meu
cristinamh spune:
carmen, am loc de parcare de la primarie. si e primul langa gard (verde), poate paste linistit. daca punem si ca loganul e tot alb, nu va observa nimeni calul alb de langa... dar da vad cum veniti calare de la iasi
Cristina
Sasha.p spune:
Carmen, multumim, sper sa scapam repede !
Anka - iti dai seama ca nu o las asa ... am fost si azi la alta doctorita ca deja asta mica respira suierat si mi-a zis ca are bronsiolita si, da, mi-a recomandat aerosoli (nebulizari cum zic ei la spital) si ceva medicamente. Zi-mi si mie cum o cheama pe dr ta de la medicover, te rog. Lucreaza numai la sediul din Pipera ? Ca mi-e cam groaza cu asta mica in traficul din bucuresti, mai ales cu greva asta la metrou.