Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina_3040 spune:
Denisa eu am facut antigripalul la recomandarea atata a ginecologului cat si a generalistului. si am facut o gripa urata acum 3 ani chiar de Craciun. Mi-a zis medicul ca gravidele sunt de 9 ori mai expuse decat o persoana "normala" si au risc mai mare de complicatii ale cailor respiratorii. acuma asta mi-au zis ei, asta iti zic si tie. de asta am decis sa il fac.
Kossir imi pare foarte rau pt prietenul tau, fi tare si sa il odihneasca Dumnezeu.
Ioanact merci pt pontul cu cele 2 pagini deschise, mie nu mi-a dat prin cap asa ceva ![]()
Greenfrog buna ideea cu cartea de bucate, eu insa nu stiu cum sa creez o pagina speciala pt retete...
Vladimir, sanatate multa si vesti bune de la analize.
Kossir uffff ce poveste cu catelusa. tot asa stiu si eu ca rabia se ia numai prin muscare sau daca a intrat saliva cainelui in contact du o rana deschisa (cu sangele) tau. cred ca sunt sanse aproape nule sa fi luat boala. nu te poti duce sa mai intrebi la un spital mai mare, daca nu poti lua altceva preventiv, sincer nu stiu ce sa zic... imi pare tare rau sa aud asa experienta neplacuta.
o tai si eu imediat de la servici ca se face tarziu. mai citesc in weekend.
Va pup pe toate.
Ina
18 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
ioanaa28 spune:
kossir,tare rau imi pare pt voi...
Intreb si eu ca nepriceputa...nu se poate verifica in nici un fel daca ai contactat sau nu virusul ala ?? inainte de a face un vaccin, ca sa nu-l faci degeaba, si oricum sa te linistesti. Incerc sa-mi imaginez in ce stare esti... hai linisteste-te, ca se gaseste o solutie sa te convingi ca e totul ok.
Ioana,
19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
kossir spune:
Nu Ioana, nu se paote verifica nicum, nu acum.
Dar am vorbit la institutul Pasteur din Casablanca, care e mereu in contact cu institulul pasteur din Franta si care mi-au garantat ca vaccinul actual este inactiv, deci nu afecteaza niccicum sarcina.
Imediat o sa vorbesc cu Dr. ginecolog care spunea ca daca e un vaccin inactiv, il pot face.
Va pup si va multumesc pentru sustinere
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Kossir- bine ca ai rezolvat si ai gasit vaccinul care iti trebuie
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
Acum cand sunt si eu la calculator, nu m e activitate pe forum.![]()
Astept sa se m scrie o pag, ca sa fac capitol nou, daca nu se intoarce Oana si va face ea, daca nu voi m fi pe faza.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
oanaiacovita spune:
Am venit.
Chiar ma miram ca nu s-a terminat capitolul.
Am apucat doar sa citesc ce a patit Kossir. Off imi pare asa de rau.
Sper sa reusesti sa faci vaccin sa fii linistita.
Denisa bafta la TT.
Merg sa recuperez.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
honeybaby spune:
Ina merci pt lamuriri depre vaccin.
Fetelor
ci pt sustinere. Am venit de la TT dar am intrat in fuga sa vad daca a mai zis ceva kossir si atat.
Bebe e ok, are capul de 16s si 6 zile cat am eu restul sunt ba de 16si3z, ba de16s si4 zile, In concluzie e capos
. Nu a vrut deloc sa ne arate ce are intre picioare. Poate avem vreo surpriza
.
Cam atat de la TT.
In prima sapt din dec trebuie sa fac morfologica de trim 2, sa vad unde ma duc.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
honeybaby ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la TT.
Daca nu te superi imi poti spune cat te-a costat TT?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kossir spune:
Fetelor am vorbit si cu ginecologul, asa ca maine merg la institutul Pasteur cu toti cei care am venit in contact cu catelusa, sa facem vaccinul. Primul, ca vor mai fi doua de facut.
Merci mult de sustinere.
Denisa, felicitari pentru bebele tau perfect. 
O sa fie bine pana la sfarsit 
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
greenfrog spune:
Sunt si eu pe aici.
Uf ce necaz cu catelul, kossir, sper sa se rezolve cat mai curand, din pacate nu cunosc nici un veterinar care ne-ar putea lamuri.
denisa bafta la TT!
mai devreme spuneati de tarife pentru TT, si noi am platit peste 400 ron pentru dublu test. TT nu am mai facut pentru ca facusem amniocenteza.
20+