Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetelor multumesc.
Alina TT a fost 160 Ron.

A facut cineva morfologica de trim 2 la CMU ? as vrea sa ma duc la ei daca mai gasesc loc liber pt dec, dar nu gasesc preturile pt asa ceva

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Kossir, imi pare tare rau de ce ti s-a intimplat! Biata catelusa si saracii de voi!! dar uite ce e, stai calma, nu te agita prea tare, fii pozitiva si continua sa te informezi. Intreaba toti doctorii pe care-i cunosti care sint sansele sa te fi contaminat, "scaneaza" din memorie ca sa-ti amintesti daca te-a lins peste vreo zgirietura sau pe undeva unde putea sa-ti intre virusul in singe. Cauta peinternet despre rabie, cit traieste virusul in aer liber si cum poate lua omul boala. Dupa capul meu, eu as zice ca nu te-ai contaminat. Si daca tu ajungi la aceeasi concluzie, atunci nu fa vaccinul, cit deinactiv o fi el, ca totusi vaccinurile nu sint niciodata 100% safe. Nu de alta, darsa nu faci vreo prostie tocmai din cauza unei exagerate precautii... Catelusa - la fel, poti sa repeti analiza la alt laborator? Poate totusi nu are rabie? (din ce stiu eu, in Europa virusul asta aproape ca nu mai exista, e eradicat... chiar imi vine greu sa cred ca mititica chiar a avut rabie...) Zic si eu, asa gindesc. Cind eram insarcinata in luna a 3-a cu Vladimir a iesit un ciine dintr-o curte si m-a muscat. Nu m-am dus sa fac antirabicul pt ca doctorii mi-au zis ca e extrem de putin pronbabil sa fi avut ciinele rabie, nu s-au raportat cazuri de ani d ezile in Bucuresti... iar mie mi-e tare frica de vaccinuri, nu le consider sigure. Nu mi-as baga cu buna stiinta germeni in organism decit daca as fi f sigura ca sint intr-adevar in periscol. Hai fetele, mai intrebati si voi la doctori, ajutati-o cu informatii pe Kossir! Imi pare rau ca nu pot fi mai mult de folos...

In alta ordine de idei: AM PRIMIT REZULTATUL testului rapid!!! Si e negativ pt trisomiile de care ne temeam noi (sindrom Down si Edward), ura! Stiti, de acest sindrom Down ma temeam cel mai rau, ca eu aveam risc (din cauza virstei) de 1 din 78, ceea ce era cam mult.... Ce bucuroasa am fost ca am primit azi mesaj de la doctorita de aici ca "tout c'est normal"... mi-a zis ieri ca testul rapid are rezultate in 2 zile, si tocmai ma ofticam ca 2 zile inseamna vineri + simbata si eu aflu abia luni, dar uiteca de fapt mi-a dat rezultat in 24 h! Ei, uite de aia am venit pina aici, ca e clinica specializata in analiza fetala, ei iti recolteaza proba si tot ei o analizeaza! Ura! Si va pup pe toate!!!! (si va mai zic restul de rezultat peste vreo 2 saptamini, cind e gata cariotipul complet, dar mie de asta de acum mi-a fost frica...)

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CARMEN - Tare urata sperietura cu catelusa respectiva! Uite, deasta nu vreau eu sa aud de animale cand sunt expusa ca acuma, ca si barbatul meu ar fi vrut papagal. Ii plac animalele, dar sa trec de perioada asta si nu zic nu. Acuma, insa de ce a stau cu frici.

Sper sa iei vaccinul bun. Eu stiam ca se fac vaccinari din trimestrul doi, asa ca tu l-ai putea face. In plus, daca nu ai zgarieturi, rani, muscaturi, intepaturi care sa fi venit in contact cu animalul nu ai de ce te teme.

Ce ai facut pana la urma? Da un semn!

Mai, lipsesc putin si se si intampla ceva!
Si asa am eu emotii intr-una!
Cateodata ma apuca panica: daca bebe nu-i sanatos, daca mi se intampla ceva, daca nu stiu ce mai apare...parca am innebunit. Nu stiu daca e normal, incerc sa gandesc pozitiv, dar tot mai scap fraiele.

Aveti grija de voi, fetele, ca suntem doar pentru cateva luni cu burticute, dupa asta putem face ce vrem!

Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

vladimirescu felicitari pentru rezultatul la testul fish, stiu ce inseamna asteptarea asta. La noi a fost risc de 1 la 50 tot pentru down si eram tare stresati. sunt convinsa ca si cariotipul va iesi bine!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

honeybaby morfologica la CMU la dr Craioveanu este 440 ron.

22+

Mergi la inceput