Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ioana, intreaba pe pagina legislativa, sigur acolo vei primi un raspuns corect.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 16+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella, si mie mi s.a intmplat de la constipatie, dar aseara am fost doar la pipi si atat, oricum nu e imposibil...in rest sunt fericita ca misca si ca nu am dureri

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Multumesc muuuult pt sfaturile voastre!ma pun pe tratament!
Vio- am sunat Dr dar nu imi ras nimeni la telaltfel m-as fis dus la ea...o zi placuta

DARIA 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Delia/Marsy nu ai voie nimic cu ou crud asa cum zicea si o alta fata de aici.Oul crud poate fi infestat cu salmonela si....nu cred ca iti lipseste asta.
Dayanara am amanat cu prepararea.ma doare o lene!!!
Ioana teoretic, indeminzatia se calculeaza in felul asta:85% din media de venit brut din ultimele 12 luni.Prin venit brut stii ce se intelege.Eu zic sa consulti pe cineva care lucreaza in contabilitate si mai ales cu personal angajat.Ei stiu cel mai bine.La circa financiara mai bine iti bagi un deget in buzunar decat sa ceri vreo informatie.
Eu azi iar am o stare de kko.cred ca o sa dorm putin ca m-am trezit devreme sa merg la analize.

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor, m-a luat o foame, dar in juma de ora plec in pauza de masa.

Vio te pt raspuns, imi prinde bine la moral sa aud ca si alte fete au senzatii de intepaturi prin burtica. exact asa am cum ai descris, jos in lateral, si nu dureaza, ma inteapa un pic apoi ma lasa, dupa cateva minute iarasi ma ia. am observat deja am avut 2 zile de genul asta dar la interval nu una dupa alta.

Dayanara si eu zic sa nu iti faci griji cu hartia cu pata roz, cine stie pata poate era deja acolo si nu te-ai uitat. oricum daca sangerai sau ceva nu era numai o mica pata roz pal... si daca de atunci nu ai mai avut deloc eu zic sa nu iti mai faci scenarii neplacute (vorbesc eu aia paranoia )

m-ati omorat cu retetele voastre, mi le-am notat pe toate sa le incerc, abia astept. scuze ca nu multmusec nominal dar neuronul pe care il am il folosesc la tastat si nu mai imi aduc aminte nimica! unele fete am vazut ca pomenesc pe toata lumea si nici nu confunda numele, eu cred ca trebuie sa ma apuc sa notez la cine ce sa zic ca altfel nu am nici o sansa.
Va pup si pofta buna si voua.

Ina 18

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

roxana, ufff, bine ca nu e nimic grav cu pata aceea roz. recomand hartia igienica alba. mai stiu pe cineva care s-a speriat din cauza hartiei roz, cand a fost la baie si s-a sters a ramas o bucatica mica, mica de hartie pe acolo pe undeva si la urmatoarea vizita la toaleta a vazut ceva roz ramas pe hartie, s-a speriat, dar si-a dat seama destul de repede de la ce a fost, drept urmare si-a luat hartie ig alba

cori frumos nume ai ales pt printesa!

marsy si eu m-am confruntat cu o raceala tare nasoala acum vreo 2 luni, si la indrumarea denisei (cred ca nu gresesc ) al luat Oscilococcinum. este permis in sarcina, citeste si prospectul pe net ca sa te convingi si sa stai linistita. insanatosire grabnica!

ioana28 stai linistita in privinta indemnizatiei, o sa ai tot dreptul sa o incasezi! iar referitor la plata concediului de maternitate (cele 126 de zile, sper sa fi retinut bine, impartite inainte si dupa nastere dupa cum vrei tu, dar cu conditia ca postnatal sa fie minim 42 de zile) banuiesc ca in cazul pfa este la fel ca si la socitati, contributiile sunt platite de tine si ulterior decontate prin compensare de Casa de Asigurari de Sanatate la care contrubui tu. sper sa ma fi facut inteleasa si sa fi retinut corect toate informatiile, ca acum vreo 3 luni a trebuit sa ma documentez temeinic pt ca si eu am un caz mai aparte.
daca sunt mamici care lucreaza in HR sau conta, poate te pot lamuri mai bine.

mai burticute, postati tot felul de retete, dar daca am face noi o pagina cu retete pe mail-ul comun, sau oricum sa facem ceva astfel incat sa le gasim pe toate la un loc, cand ramanem in pana de idei la bucatarie, hop, la "revista noastra culinara"! ce ziceti?

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetele care ati facut vaccinul antigripal.
Voi chiar ati facut gripa de curand, ma refer in ultimii ani?
O cunostinta, asistenta, imi recomada sa-l fac ( nu ca i-as fi cerut parerea ,da na!)
Eu nu am facut gripa in viata mea. Deci nu vad rostul vaccinului.
De racit am racit ultima data anul trecut la mare duna ce am stat cate cu orele cu apa in urechi.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna burticute,

Vladimirescu, Doamne ajuta. La cat curaj si inima ia tu meriti si vei avea ce e mai bun. Odihneste-te si sejur placut. . Ce mai face Vladi?

Fetelor eu am niste zile foarte proaste, am inceput de ieri cu ceva care m-a afectat teribil, teribil, iar azi, parca sunt zile negre, aflu de un vechi prieten, pe care nu l-am vazut de sute de ani, ca nu mai este printre noi. Offfffffffff.
Nu vreau sa va intristez, va pupic si revin cand sunt in dispozitie mai buna.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ATB: despre aparatul de aerosoli... Intr-adevar, e f bine sa ai asa ceva acasa, chiar cind esti tu racita etc, nu mai faci inhalatii fierbinti cu capul in oala ci faci mai comod asa :) Plus pt copii cind sint raciti, e f bun sa le faci aerosoli cu fluimucil (ca sa-si dea drumul la tuse cind e uscata, sa se curete) etc... Eu intii am cumparat ce mi-au dat la farmaci aCentrofarm, un aparat pe care scrie Pic. Totul ok la el, doar ca dura 30 min sa fac o doza de copil si 1h pt mine (eu am sinuzita cronica si folosesc destul de des). Iar acum cind am avut cu Vladimir de facut aerosoli de 3 ori pe zi, saracul plingea si nu mai avea rabdaresa stea cu nasul in aia jumate de ora, asadar m-am dus la Help Net si am cumparat inca un aparat de aerosoli, Omron, de care am vazut ca se foloseste in clinica la Medlife. Am dat aproape 400 lei pe el, nu mai tin bine minte, dar dureaza cam 12 min o doza pt copil, asadr e mult mai ok... Conteaza asta, ca bietii copilasi nu au rabdare si sa nu-i chinuim... Deci Omron va recomand eu - daca stie cineva ceva mai bun, sa zica, ca nimeni nu e expert :)

BABYANGEL: amniocenteza se face sub anestezie in Romania mai ales, chiar unii doctori (de ex, renumitul Herghelegiu) fac sub anestezie generala de scurta durata. Cred ca e mai safe pt ei, ca sta mama locului si nu sare in sus la intepatura, probabil si copilul nu se mai misca atit pt ca-l moaie anestezicul... Astia din Geneva au facut ochii cit cepele cind le-am zis ca o prietena de-a mea a avut anestezie generala la o amnio... Ei sint f impotriva intoxicarii copilului cu substante medicamentoase daca nu e caz de maxima urgenta, asadar nu prea fac nici macar anestezie locala. Si zau ca nu e nevoie, chiar nu e nimic mai mult decit o injectie care dureaza un pic mai mult (3 minute in loc de 30 secunde, sa zicem). Na' ca voiam sa-ti mai scriu ceva in legatura cu mesajul tau, dar am uitat, ma intorc sa citesc si revin :)

18+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Rebiana27 asa ca-i tare' dansul? Mi-a placut si mie mult acest dans.
Stiu de Alessicoo ca a anuntat ca i-a iesit testul pozitiv, ba chiar a trimis si o poza, dar ma gandeam ca mai intra pe la noi sa ne zica cum se simte. M-am bucurat si eu enorm ca si-a "vazut", visul implinit.

dayanara, Rebiana27 tb neaparat sa incerc reteta de tortilla. E si simplu de facut..
Pe langa asta ma gandeam sa fac si o placinta cu dovleac.
bordeancavio ma bucur ca ti-a placut dansul pinguinului..noi nu am mai fost demult la o nunta, de aceia nu am auzit de acest dans.
babyangel si eu mai stiu ca tb sa luam 1 kg/luna.
Dar nu i-au toate atat, depinde de fiecare organism.
honeybaby stai linistita. Va fi totul bine la TT.
Yaia culmea ca eu si sotul am curtat/taiat cartofii, bunica numai a avut grija sa se prajeasca..
Ina_3040 eu deschid 2 pagini..din una citesc, iar in cealalta scriu mesaj..
andra_s e o ideie buna, cu deschiderea unui unei pagini pe contul comun, si acolo sa avem toate retetele..
kossir Dumnezeu sa-l odihneaca pe vechiul prieten.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput