Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel - ma bucur ca ti-au placut fursecurile
Vezi ca nu se pot face cu forme, pui doar o lingurita in tava, pentru ca ele oricum se intind.

Dianami - ma bucur tare ca esti mai bine, si sper sa ajungeti cu bine la 25 decembrie si mai mult!

Vladi - sunt convinsa ca totul va fi bine, asa cum ti-a fost si pana acum!
Vroiam insa sa mai spun ca nu prea sunt de acord cu trimisul tarifelor numai pe PM (ma refer doar la ce-o sa fac eu, binenteles ), ca doar de-asta dau cautare pe google, ca sa aflu informatii referitoare la dr x sau y. Si nu cred ca poti sa bagi pe nimeni in bucluc, pana la urma fiecare are judecata si poate sa filtreze informatiile. Daca eu spun ca am dat 1000 eur dr meu, desi nu e si n-o sa fie adevarat (sper! ), cineva poate sa ma creada sau nu, e alegerea fiecaruia. Si nu-mi imaginez ca se duce cineva la politie cu un print la paginile de pe desprecopii.com/forum sa reclame vreun medic.

Nu se sesizeaza ei (si nici Colegiul medicilor) pentru cazuri mult mai grave, si documentate, d-apai pentru niste postari anonime de pe forumuri.
Normal, doar parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Noua, la maternitate (Municipal) ne-a spus sa alaptam copilul de cate ori cere. In primele zile de viata este cam greu cu programul. Ala se face si el dupa o anumita varsta. Eu asa gandesc....

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

17+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Dayanara - eu zic sa fii atenta, si daca mai apare asa ceva, fugi la dr! Multa sanatate!

Babyangel - cum adica nu vrea sa-ti spuna sexul? pai, daca tu vrei sa-l afli???
Cum ziceai, sunt n alti dr care pot sa-ti spuna, daca tu chiar iti doresti sa afli inainte de nastere.

GabyHila - au si ei acces la aceleasi forme de invatamant ca si toti ceilalti romani (fie ca sunt de nationalitate maghiara, germana etc). Totul tine de educatia primita, de cultura si de vointa fiecaruia.
Chiar alaltaieri o colega a sotului meu a fost atacata la 10 noaptea, pe drumul spre casa, de 2 indivizi rromi. Doar ca sa-i ia poseta, si au batut-o de au lasat-o inconstienta (nici ea nu stie cat a stat pe jos), pana a gasit-o cineva. Ieri era inca la Urgenta, a avut nevoie de 2 interventii chirurgicale (fractura de mandibula etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Yaia- nu-l puteti lua pe Tudor la spital, in cazul in care nasti ziua. Ar putea sa vina niste prieteni cu care Tudor se simte confortabil si in siguranta sa stea cu el cat timp tu si tati sunteti acupati cu scosul lui bebe din burtica.

La Giulesti,pt ca acolo stiu sigur le se da copiilor daca se trezesc intre cele 3 ore de alaptat glucoza cu seringa. La fel si noaptea. Formula nu li se da. Alaptatul se face din 3 in 3 ore incepand de la 6 dim pana la 12 noaptea. Noapte nu se alapteaza.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Liliana - perfect de acord cu tine, ca nu-i faci program unui copil nou-nascut.
E si motivul pentru care am ales sa dorm cu Nati langa mine in pat, de cand ea avea 3 zile, tocmai fiindca vroia sa ma simta langa ea.

Eu spuneam ca la Municipal se forteaza nitel alaptarea in sensul in care nu toate mamicile (si mai ales cele care nasc prin cezariana) au lapte din prima clipa. Si daca nu ai lapte la 2h dupa nastere, ce faci, te chinui si tu si copilul doar ca sa nu-i dai 15ml de lapte praf? Sau il tii nemancat pana te lamuresti cum se tine copilul si cum se baga tzitzi in gurita? Se poate rezolva pe moment, pana isi vine si mama in fire si stie ce are de facut.
La asta ma refeream cu fortatul.

Mergi la inceput

Oana - nu te ingrijora daca ai pus doar 3,5 kg, cred ca orice dr iti va spune ca e f bine. Important e ca tu si bb sa fiti bine.
Si am vrut de mult sa-ti spun, am vazut sacul de bebe cumparat, tare frumos, sa-l poarte sanatos!

Corimami - n-am apucat sa-ti spun ieri, dar felicitari pentru rezultatele bune!

Ieri mi le-am luat si eu in sfarsit pe cele de la DT, erau gata de 1 sapt dar nu m-am urnit pana la Medsana sa mi le iau.
Riscul de SD = 1 / 845, si cel de trisomie 18 e <1 / 10.000.

Deci e bine, azi ma duc si eu la dr meu, ca s-a intors in tara, sa vad ce mai imi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am tot citit ce ati scris despre spitale. In conculuzie ca la noi la nimeni.
Ma duc sa nasc in Finlanda , Spania si asa mai departe. Nu o sa inteleg in veci cum in afara sotii asista la nastere si nu mai raman cu sechele, cum copii stau cu mamele in camera si nu mai sar virusii si bacteriile pe ei, cum acolo nu sunt asa multe cezariene ca la noi din motive mai mult inventate (or fi romancele mai stramte mai sti) si mai ales cum doctorii si asistentele pot sa zambeasca fara sa le bagi ceva in buzunar

Pentru ultima cred ca fac un curs de zambit la scoala.
Lasand gluma la o parte, aici daca faci plangere importiva cuiva, chiar fara dovezi se lasa cu investigatii.
Ca o curiozitate, asistenta de la clinica cu care am inceput sarcina lui Tudor a plecat la un alt proiect pentru 2 ani si in locul ei a fost adusa alta persoana. Mie nu mi-a placut de ea, stilul ei era aiurea si nu prea se pricepea. Si chiar vorbeam cu prietena mea, si ea insarcinata atunci, la aceeasi asistenta, si cu aceeasi parere despre cea noua. Si la urmatoarea vizita, surpriza: alta asistenta, care e si acum, muult mai draguta si mai competenta. Impotriva celelialte au existat plangeri si a fost schimbata. Asta ca sa vedeti cum functioneaza lucrurile intr-o tara care nu are cuvant pentru 'coruptie' si care a fost cotata drept tara cu cea mai mica birocratie din lume. Acum are si tara asta baiurile ei, nu e chiar taramul de vis!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata feteleeee! Offf cu tortilla voastra mi-ati facut o poftaaaa sa vad dk mai citesc si celelalte pag sau fug la bucatarie sa-mi fac si eu ca nu mai pot. Revin dupa cu cititu

Delia13 19+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal
Rebiana tu zici ca ai avut exact simptomele mele si te-ai mai dus 2 sapt.la servici inainte de interventie??? (daca am retinut eu bine) Poate daca eu stau cuminte sunt sanse sa fie totul bine, nu? Adica sa se remedieze situatia de la sine? Ce parere ai?

Da, asa-i... am mers la scoala cele doua saptamani in care am simtit dureri si contractii. Doar 4 zile m-am odihnit inainte de interventie si clar n-au fost suficiente. Sper din suflet ca la tine sa fie bine la viitorul control si sa nu fie nevoie de cerclaj insa la incontinenta cervicala sfaturile raman aceleasi pe toata perioada sarcinii: odihna, odihna si iar odihna!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Acum are si tara asta baiurile ei, nu e chiar taramul de vis!

Irina - cum te descurci acolo, cum ti se pare? Tu stii finlandeza?

Am lucrat si eu 2 ani cu ei (de aici, din Ro), dar sincer nu m-am indragostit de ei f tare, norvegienii mi s-au parut mult mai ok .
Mi-au dat impresia unor oameni f duri, directi ca toti nordicii, dar care exploatau cea mai mica greseala.
Ne-a venit in vizita la un mom dat o copila de acolo - cred ca avea atunci vreo 22 ani.
Si am scos-o la o bere, mergand cu taxiul, binenteles pana la bar. Si ea foarte uimita: "cum, voi mergeti asa mult cu taxi-ul?? eu numai daca sunt beata-moarta ma urc intr-unul!"
Bine, stiu ca asta e boala nu numai a finlandezilor - o colega care a fost in Norvegia s-a ingrozit cand a ajuns in Oslo, sambata seara, mi-a spus ca n-a vazut in viata ei femeie beata, in 4 labe pe strada.
Si n alte povesti. Mi-ar place sa ajung acolo macar 2 saptamani in vacanta, am auzit ca Helsinki e foarte frumos vara.

Mergi la inceput