Proprietate in Austria

Proprietate in Austria | Autor: rocado

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ajutati-ma si pe mine cu informatii daca stiti care sunt demersurile necesare.
Cat de curand urmeaza sa ne cumparm o mansarda in Zell am see. Si am dori ca in perioada in care nu mergem noi acolo sa o putem inchiria in regim hotelier.
Stiti unde trebuie sa ma inregistrez la autoritatile lor sau cum se procedeaza??
Multumesc,
roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu stiu nimic despre ce vrei tu sa afli, dar mi-as dori sa ne spui cate ceva de preturi .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si eu la fel,la vara crezi c-o sa ai liber?

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Sunteti niste dragute . Mai am de finalizat actele si asta cred ca in decembrie se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Rocado,
am cunostinte agenti imobiliari, o sa-i intreb pe ei care sint demersurile.
In iarna asta o inchiriati? Daca da, cind? Ne-ar interesa !!!!!

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

daca ma poti ajuta cu informatii ar fi tare bine. De inchiriat o vom inchiria de indata ce se va putea. Trebuie mobilata si din pacate noi pana pe 5 decembrie nu putem merge acolo.
Dar va voi spune, daca mi se va permite pe forum, cand va fi disponibila pentru inchiriat.

Roxana

Citat:
citat din mesajul lui marimar

Rocado,
am cunostinte agenti imobiliari, o sa-i intreb pe ei care sint demersurile.
In iarna asta o inchiriati? Daca da, cind? Ne-ar interesa !!!!!

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocado

Buna,

Cat de curand urmeaza sa ne cumparm o mansarda in Zell am see. Si am dori ca in perioada in care nu mergem noi acolo sa o putem inchiria in regim hotelier.
Stiti unde trebuie sa ma inregistrez la autoritatile lor sau cum se procedeaza??
Multumesc,
roxana

yo cred ca trebuie sa dai mansarda la o agentie care se ocupa de inchirieri. ii dai datele cind o ai libera si ei te baga in sistemul lor. agentia are reclame, e cunoscuta...prezinta garantie....etc etc. nu cred ca tu personal poti sa te ocupi de ea...vine unul care iti da foc la mansarda, arde peretii cu tigara ...asa ca trebuie sa ai niste hirtii bine puse la punct cind o inchiriezi.

Mergi la inceput

Guestus ,

Personal nici nu as avea cum. Asta e, ca nu stiu cum e cu agentiile.
Mie ideea cu casa mi-a venit dupa ce am fost in august 10 zile in zona asta superba a austriei. Am stat la o vila a fost nemaipomenit. Propietarul ne-a pus sa completam un formular si apoi ne-a trimis la biroul de turism de unde am obtinut niste facilitati la obictivele turistice. De asta cred ca trebuie sa te inscrii undeve, nu cred k e ca la noi fiecare inchiriaza asa pe barba lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Vezi si pe internet ca sint o gramada de agentii.
homelidays e una...interhome e alta...le ceri informatiile si apoi vezi ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mie nu mi se pare o idee buna si am sa-ti explic de ce: In primul, al doilea si al treilea rind - nu cunosti nimic din ce se intimpla acolo, nu cunosti piata imobiliara, cererea, oferta. Cit sint taxele fonciare? In plus, orice inchiriere, chiar administrata prin agentii imobiliare, presupune o proximitate a propietarului (macar sa fie in aceeasi tara). Daca se intimpla ceva la apartament, ai fi capabila sa te deplasezi pina acolo? Chiar de mai multe ori pe an?

Un unchi al sotului a avut un astfel de apartament in Spania, el locuind in Franta. Dupa ceva timp si-a dat seama ca agentia imobiliara il tepuieste, adica inchiria apartamentul mai multe perioade decit declara si baga in buzunar diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui rocado

Buna,

Multumesc,
roxana

yo cred ca trebuie sa dai mansarda la o agentie care se ocupa de inchirieri. ii dai datele cind o ai libera si ei te baga in sistemul lor. agentia are reclame, e cunoscuta...prezinta garantie....etc etc. nu cred ca tu personal poti sa te ocupi de ea...vine unul care iti da foc la mansarda, arde peretii cu tigara ...asa ca trebuie sa ai niste hirtii bine puse la punct cind o inchiriezi.

Si eu sustzin cele spuse de Guestus,oricum primul pas cred ca e sa o bagatzi in circuitul turistic!
Trebuie sa tzii insa legatura strins cu agentzia respectiva,pentru a-i aduce personal la cunostintza perioadele cind nu poate fi disponibila circuitului turistic!

Dana

Mergi la inceput