La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 6
ruxandra_sb spune:
Lizzy.. naspa. Daca acea stire este adevarata.. e naspa. Chiar asa pe fata?!
Laura, am nevoie de adresa de email. Mie nu mi-e de cei care au facut la un moment dat parte din grupul nostru.. de barfa, blabla.. ci de aia multi.. care nu s-au aratat niciodata la fata. Or face studii de caz..
Da Chinico.. asa de cald fu.. facea lumea inca baie. Acu, pun pariu ca nu multi romani s-ar fi incumetat la balaceala .. mai mult nordicii.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
saryta spune:
Salutare ...
Lizzy - foarte faine activitatile voastre ... eu le mai fac fise cu diverse imagini si ele trebuie sa le aleaga pe cele care apartin temei pe care am propus-o(anotimpuri, legume, animale domestice-salbatice
- decupam si lipim pe foi figuri geometrice si formam cu ele diferite chestii(case, copaci,etc)
- am cumparat 2 carti pt gradinita si le mai dau de acolo fise simple ... sa faca puncte in interiorul capsunelelor, sa puna coditele la floricele si nu mai stiu .Mai scriu cand imi mai amintesc.
Laura - cred ca ai ajuns intr-un moment cand simti ca totul o ia la vale, ca totul se prabuseste ... trebuie sa te aduni, sa-ti revii ... cred ca si Florin ar trebui sa fie mai mult alaturi de tine (pe mine ma ajuta mult si simplul fapt ca ma strange in brate si imi spune ca totul o sa se rezolve - maine o sa fie mai bine!). Iti trebuie multa rabdare ... chiar nu stiu ce sa mai spun, de multe ori si eu simt ca nu mai pot, dar imi impun sa raman calma si sa analizez situatia ... sper sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada si sa va bucurati de toate frumusetie vietii.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
asiza spune:
Seara buna, mamici dragi!
Denis e bine acum! A tras saracutul o saptamana destul de nasol, dar bine ca a trecut...si sper sa n-o mai faca. De maine il duc iar la gradinita.
V-am citit si eu, am dat si nenumarate refreshuri , da' n-am avut timp sau dispozitie de scris.
Cadouri: probabil tablitza de scris. sau altceva. inca nu m-am hotarat. voi studia ofertele magazinelor luna viitoare si-om vedea.
Vaccin contra "noii gripe" (cred ca despre porcina vorbiti, nu?!?): in niciun caz. 'oi fi eu mai inconstienta, dar nici macar nu ma simt amenintata in vreun fel de aceasta gripa, iar povestile astea controversate care s-au iscat in jurul vaccinului chiar, da' chiar nu ma intereseaza. ca stiu ca n-o sa-l facem. niciunul. Denis va mai face vaccinul ala din schema de vaccinare de la 4 ani, iar daca pana la 12 ani nu face varicela, va face atunci si Varilixul. Cam atat. iar daca as fi avut o fetita, in mod aproape cert nu i-as fi facut nici hpv-ul (sau cum i-o zice).
Laura, Ruxanra a punctat foarte bine cam tot ce era de zis. Si voi reciti mesajul ei, pentru ca ni se potriveste si noua. Nu esti singura cu astfel de probleme, sa stii.
Roxanica, e o dulce Maria, o fetita perfecta, tare drag mi-a fost sa-ti vad copilasii in poze!
Ruxandra, minunata Barcelona! Am admirat absolut toate pozele si sper sa ajung si eu acolo intr-o buna zi!
Kiki, minunata Garga cu animalutele ei de plus, manca-o-ar mama pe ea de isteata!
Donia, is it for real???? Superba toamna in Canada! Mai, mai ca ma faci sa uit de zborul lung si iernile lungi si friguroase si de-ndata vin intr-acolo
Idei de jocuri nu am momentan, asa ca ma voi inspira de la voi! Lizzy, super tare treaba cu ariciul-cartof!!!! O sa incercam si noi!
Chinico, vreau doar sa va pup
Laura, stickere=abtibilduri...a, mai vroiam sa zic ca-s de aceeasi parere cu Lizzy, adik "mi se rupe" (stii tu de ce)
No hai ca va pup si mai pove....
iulia-stefy spune:
Salutare!
Laura, se zice ca barbatii raman copii si-s mai greu cu intelesul si cu rabdarea... O sa fie bine....Eu asa sper....
lizzy, foarte faine ideile tale. Eu am cumparat o carte cu jocuri de la o zi la 6 ani de Anne Bacus si ma mai inspir de acolo. Daca apuc sa si scriu ce jocuri sunt intre 2 si trei ani.... Dar nu promit....
Samabat i-am mai luat doua foarfece care taie cu model si pana sa ajungem acasa sa taiem hartie a taiat frunze in parc....
Lacramioara si Stefania Iulia
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Lizzy, ce mi-au placut activitatile voastre.... musai sa incep si eu sa imi descopar partea creativa.. la nevoie apelez la Danutza doar e artist plastic, eu fiind mai cu maini stangi de felul meu
Ruxandra, cred ca m-as fi incumetat sa fac baie; eu sint mai nordica de felul meu
Laura, cred ca Chinico a punctat bine si trebuie sa gasiti o solutie sa iesiti din acest cerc vicios; cand eram si eu cu nervii praf nu ma puteam intelege cu Luca... acum am devenit mai relaxata sau pur si simplu sint prea obosita... anyway, sfaturile primite imi prind bine si mie, mai ales ca "simt" ca Luca s-a cam saturat sa ma vada o ora/zi
Asiza, ma bucur ca Denis e bine; oare cand ne vedem si noi ca Luca tot intreaba de Denis... duminica nu lucrez, sper
Vaccin: NU; eu sint alergica si nu fac de felul meu nici un vaccin, iar pentru el nu as risca.... probabil ca urmatorul va fi cel de la 4 ani, dar nu sint sigura inca
Astea fiind zice ma apuc de lucru.. se vede ca nu-i seful prin preajma nu-i asa????
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Lavinia_P spune:
Va anunt fericita ca am scapat de tratament si otita.
Lizzy,
Am stat si m-am gandit..inca 2 episoade din astea si tot rau ii fac..a luat antibiotic 3 saptamani,iti dai seama?si nu orice fel de antibiotic..cele mai puternice..
Poate Marc a facut de la polipi..de la operatie incoace a mai facut vreuna?
Stiu ca numai 7 sunt inclusi..dar cica sunt cei mai intalniti si mai agresivi..Ce sa zic..nu sunt in totalitate impacata,dar 3 medici mi-au zis sa-l fac.
Ce mai face Marc?El cum rezista la gradi cu virusii astia?
Ca orl-ista a zis ca are o invazie de otite..inclusiv o fetita colega de grupa de la gradinita lui mihaita a facut ,si era aseara in spital..ea mai e si alergica la antibiotic..
Donia,
Doamne ce frumos e la voi..mi-au dat lacrimile..
Nu imi trimiti si mie poza nr.5 sa o pun pe desktop? (wildlavinia@yahoo.com)
Iulia,
In plan avem o bicicleta deocamdata,carti, si ce mai vad eu fain prin magazine o sa notez..a..nisip din ala de interior ca s-a terminat.
Mi-e groaza cate jucarii are..serios, ma mustra constiinta ca am adunat atat de multe.Noroc ca mama e educatoare la tara si ii mai trimit ei.
Ruxandra,
Frumoasa Barcelona..si voi atat de relaxati pareati..iar fantanile alea..mamaa(cand am fost noi nu functionau,nu mai stiu de ce)
In legatura cu vizualizarile subiectului..avem foste colege care inca ne mai citesc..plus persoane din umbra..sa gandim pozitiv,nu?
A-deju,iar ne-ai abandonat?
Kiki,
Voi nu mai incercati gradinita?
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Lavinia_P spune:
Lizzy,
Pe o coala mare il poti aseza pe marc culcat,ii faci conturul,apoidesenati impreuna okii,nasul,hainele.Mai puteti aseza hainute pe el..mai groase mai subtiri si il imbracati.
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
lizzy spune:
Asiza, ma bucur ca Denis e bine acum. Tabla de scris ok mi s-a parut cea de la Ikea. Cred ca o poti vedea pe site-ul lor, pretul a fost rezonabil. O fata de tabla neagra pt creta, o fata este alba pt markere (iti pot lua si creta, e f faina aia de la Ikea). Daca vrei, spune, eu in nov sunt la Bucuresti.
Lavinia, alea 7 sunt numai tulpini de streptococus pneumoniae. Nici un alt fel de germen, eu asta subliniam. Exemple de bacterii care provoaca otita: pneumococ, haemophilus, streptococ, stafilococ (sursa: sfatulmedicului . ro).
Marc nu a mai facut otite din iunie incoace, desi a facut 2 bronsite si a avut perioade destul de lungi cu secretii purulente (care, anterior, dadeau obligatoriu in otita).
Tu fa cum simti ca e mai bine, eu te inteleg perfect...
Marc rezista bine la virusi, deocamdata. Merge 3 zile pe sapt, 4 ore pe zi, expunerea la virusi e ceva mai redusa in acest mod. A facut 2 bronsite in septembrie si atat. Accesele de tuse revin frecvent dar fara urmari. Se poate spune ca tuseste constant, sec, spastic uneori, dar fara sa fie alarmant, fara consecinte, fara simptome. Daca l-as duce la medic mi-ar da probabil medicatie pt eliminarea completa a tusei – simt ca nu e cazul, comparativ cu ce stiu ca inseamna boala la el.
Laura13 spune:
fetili, nu va doare degetul de la refresh? 1.100 de accesari ma distrez teribil.
asiza ma bucur tare tare mult ca denis si-a revenit. si, sincer, ma bucur cand imi zici ca nu numai la noi se intampla. desi nu e frumos, da' ma bucur, aveam intr-o perioada senzatia ca-s singura care scapa fraiele din mana. nu ma bucur ca si altii trec prin perioade grele, da' ma bucur sa aflu ca nu-s singura mama care mai da rateuri. mai nou, de vreo 2-3 zile am inceput sa am cosmaruri noapte, ca dani urla, ca face crize, ca eu tip
aseara am ajuns la o intelegere. nu mai spune nimeni "nu vreau sa ...". adica e ok, il inteleg ca nu vrea sa faca anumite lucruri, dar sa formulam intr-un mod pozitiv. de ex: in loc sa spuna nu vreau sa dorm, sa spuna vreau sa ma mai joc/vreau sa mai stau la tv/vreau sa ma culc mai tarziu. si am facut intelegerea both ways, adica nici noi nu spunem nu vreau atata timp cat nici el nu o face. ok, mai sunt scapari, ca e prea obisnuit acum cu acest "nu vreau", dar daca, cand i se atrage atentia, schimba exprimarea si tonul (pt ca "nu vreau" e insotit always de urlat), incercam sa rezolvam problema intr-un mod satisfacator pt ambele parti. sa vedem daca ne iese. aseara a iesit.
actibilduri. ok. da' eu gasesc doar carti cu actibilduri. exista cumva si separat? doar actibilduri? nu legate de o poveste? nu stiu daca intelegi ce intreb ...
iulia-stefy de unde carte? de unde foarfece? zi si mie, please.
lizzy aseara am facut strugure . a iesit cam ciudat, zic eu, da' el a fost super incantat. mai ales de lipici. mai ziceti idei. please!!!!!!!!!!
azi dimineata a plecat ok, chiar vesel, la gradi. mami a facut o cruce mare si a zis sa dea DD sa-l tina bunul obicei!!!!! sa bem!!!!
pupici.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
lavinia, am uitat sa scriu ca ma bucur tare tare ca s-a vindecat otita aia pacatoasa! sanatate de acu incolo!!!!
laura, exista stickere mici si mari, de folie transparenta sau hartie colorata, de spuma din aia moale (sau cum s-o fi numind) cu personaje din desene animate (varianta personaje disney sau personaje mai bataioase gen power rangers, ben10, etc). tre sa fii vazut dar n-ai fost atenta! ce te-ar interesa?