La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 19
saryta spune:
Laura - suntem alaturi de tine ... ne rugam
alaturi de voi ca totul sa fie bine ... multa sanatate.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
chinico spune:
Laura va tinem pumnii sa nu fie nimic grav, sa va vedeti cu totii sanatosi acasa.
Curaj, Dani o sa fie bine!
roxanica2006 spune:
Draga Laura, imi pare atat de rau ca trebuie sa treceti prin incercarea asta, dar simt cu toata puterea ca totul e in regula, nu sunt probleme de nerezolvat, probabil pneumonie e, nu concep altfel. trebuie sa fii puternica pentru copilul tau, esti singurul lui sprijin.Va fi bine, sunt sigura ! Ne rugam si noi pentru Dani , Doamne ajuta!
Stiu ca ma veti intelege ca nu am intrat la timp, dar urez cu tare mare drag La multi, multi si fericiti ani tuturor fulguletilor sarbatoriti !!! 

Dandusa, o mare mare imbratisare pentru voi, sa-ti traiasca cei doi scorpionasi sarbatoriti, sa le fie viata lina si plina de iubire !
Bambo, bine ati revenit, tu si caprita ta !
Adinazot, la multi ani lui Ale !
Lavinia, ma bucur pentru voi, sa treaca Mihaita usor si repede peste operatie !
despre noi numa' de bine, lucrurile au reintrat pe fagasul normal asa incetuc incetuc, nu mai izbucnesc in plans de cate ori il vad pe David, nu mai mi se pare frustrat si marginalizat, mai avem "crizutze", dar totul e suportabil. Maria e superba de-a dreptul, a pus un kilogram deja, e pur si simplu de vis si creste atat, da' atat de repede....
deocamdata cu organizarea stau prost si nici nu apuc sa ma schimb de pijama intre doua alaptari si un castel de contruit cu David, dar ne mai acordam timp.
Va imbratisez pe toate !
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)
David al meu
iulia-stefy spune:
acs, eu sunt la a doua comanda la ei, dar sunt multumita de servicii.
Laura, asa opacitate i-a iesit si Stefaniei la 1 an si jumatate si a fost doar pneumonie interstitiala, adica "apa la plamani" in limbaj popular. Sa dea DD sa fie bine. Multa sanatate la amandoi.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Lavinia_P spune:
Am sunat la Laura..nu a raspuns..
Oricum pana maine,cred ca alte noutati nu va avea.
Vorba ta ,Lizzy,parca toate merg anapoda..
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
asiza spune:
Doamne, Laura, cred ca treceti printr-un cosmar acum! Sa stii ca ma gandesc la voi si sper sa nu fie nimic serios! Va pup cu drag 
Donia spune:
Laura, eu ma tot gandesc ca nu e tbc, acolo febra nu e atat de mare, iar tusea dureaza mult... tot la o pneumonie ma gandesc si eu, posibil si cu pleurezie.
Oricum, voi deja stiti mai multe, ce pot eu sa fac acum e sa trimit valuri, valuri de energie catre tine, vreau sa iti dau putere sa rezisti si tu si sa il sprijini bine de tot si pe Dani, sa nu te simta ingrijorata si sa ii dai putere ca sa lupte cu boala. O sa se reafaca, orice ar fi, fii sigura de asta, bine?
Sa stii ca ne ai si pe noi in spate, va iubim si sunteti in gandurile si rugaciunile noastre! Te imbratisez cu mare drag! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.