cereale dupa un an
am shi eu o intrebare dragi mamici!!!
ce fel de cereale ati dat/dati copilului sa pape dupa varsta de un anisor???
Raspunsuri
andira spune:
De la Milupa, de la Nestle...
Vezi ca scrie pe cutie pentru ce varsta sunt recomandate, poti sa te orientezi asa. Le gasesti in orice supermarket.
Lili_Filip spune:
de la milupa nu am gasit nimic peste un an...iar de la nesle un singur model care e cu cacao shi nu prea cred ca e indicat seara...
acum papam de la nesle pentru varsta >8 luni...
ma gandeam ca poate mai sunt alte tipuri shi nu stim noi...
roli25 spune:
Le-am dat si Nutriben. Se gasesc rar. Incearca la Megaimage.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
carmen77 spune:
Cereale normale, gen Cheerios, daca are ceva dintisori ... combinate cu lapte, evident.
Lili_Filip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen77 Cereale normale, gen Cheerios, daca are ceva dintisori ... combinate cu lapte, evident. Strumfii mei Carmen si Matei Gabriel + Marc David |
combinate cu ce fel de lapte???
eu inca le mai dau formula...
nu stiu ce sa fac...sa trec la lapte de vaca sau sa mai asteptam...???
carmen77 spune:
Pai poti sa le adaugi lapte formula, evident. Dupa 1 an poti sa dai si lapte de vaca, ideal ar fi totusi sa mai continui cu formula macar 4-5 luni. Sau macar 50-50 % ....adica sa zicem ca pui 100 ml de lapte formula si 100 ml de lapte de vaca integral fiert sau pasteurizat.
puisorul spune:
Fetita mea mananca musli cu cereale integrale de la Sanovita. Sunt mai tari dar le las un pic la inmuiat in lapte.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...
makydenis spune:
Cred ca dupa 1 an poate manca ce fel de cereale ii face placere, fie gen bebelusi fie pt copii mai mari, mai ales daca are si dintisori.
nickol_f spune:
Nu cred ca este nici o problema daca ii dai in continuare cereale > 8 luni, daca le accepta. Fetita mea nu a mai vrut sa le manance ca eu una i-as mai fi dat. Iar altele peste un an, genul acela ca pentru bebelusi ( adica praf) nici eu nu am gasit decat tot acelea de la Nestle cu cacao.
Eu lu Bea i-am dat cereale normale pe la 1 an jumate, pentru ca pana atunci am crezut ca nu o sa le manance, dar cred ca poti sa-i dai si de pe acum cu lapte formula. Daca le lasi sa se inmoaie nu-i trebuie prea multi dintisori
Nicol 20+ de Beatrice - 19.04.2007
Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice