cereale dupa un an

cereale dupa un an | Autor: Lili_Filip

Link direct la acest mesaj

am shi eu o intrebare dragi mamici!!!
ce fel de cereale ati dat/dati copilului sa pape dupa varsta de un anisor???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

De la Milupa, de la Nestle...
Vezi ca scrie pe cutie pentru ce varsta sunt recomandate, poti sa te orientezi asa. Le gasesti in orice supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

de la milupa nu am gasit nimic peste un an...iar de la nesle un singur model care e cu cacao shi nu prea cred ca e indicat seara...
acum papam de la nesle pentru varsta >8 luni...
ma gandeam ca poate mai sunt alte tipuri shi nu stim noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Le-am dat si Nutriben. Se gasesc rar. Incearca la Megaimage.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Cereale normale, gen Cheerios, daca are ceva dintisori ... combinate cu lapte, evident.

Mergi la inceput

sper ca ma veti ajuta sa gasesc niste cereale gustoase...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Cereale normale, gen Cheerios, daca are ceva dintisori ... combinate cu lapte, evident.

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

combinate cu ce fel de lapte???
eu inca le mai dau formula...
nu stiu ce sa fac...sa trec la lapte de vaca sau sa mai asteptam...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Pai poti sa le adaugi lapte formula, evident. Dupa 1 an poti sa dai si lapte de vaca, ideal ar fi totusi sa mai continui cu formula macar 4-5 luni. Sau macar 50-50 % ....adica sa zicem ca pui 100 ml de lapte formula si 100 ml de lapte de vaca integral fiert sau pasteurizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Fetita mea mananca musli cu cereale integrale de la Sanovita. Sunt mai tari dar le las un pic la inmuiat in lapte.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Cred ca dupa 1 an poate manca ce fel de cereale ii face placere, fie gen bebelusi fie pt copii mai mari, mai ales daca are si dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Nu cred ca este nici o problema daca ii dai in continuare cereale > 8 luni, daca le accepta. Fetita mea nu a mai vrut sa le manance ca eu una i-as mai fi dat. Iar altele peste un an, genul acela ca pentru bebelusi ( adica praf) nici eu nu am gasit decat tot acelea de la Nestle cu cacao.

Eu lu Bea i-am dat cereale normale pe la 1 an jumate, pentru ca pana atunci am crezut ca nu o sa le manance, dar cred ca poti sa-i dai si de pe acum cu lapte formula. Daca le lasi sa se inmoaie nu-i trebuie prea multi dintisori

Nicol 20+ de Beatrice - 19.04.2007

Varsta Beatrice
Poze Beatrice
BOTEZ Beatrice

Mergi la inceput