Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TUdor
Sa ai o copilarie minunata!

Si Raul a trecut de partea celor bolnavi, dar nici nu ma mir ca doar eu sunt asa de 2 saptamani, Clau de vreo saptamana, mami la fel, deci n-avea cum sa scape De azi noapte de la 3 nu mai doarme, a facut febra destul de mare zice mami meu. Acum se duc la pediatra si sigur iar sta vreo saptamana acasa... No asta e

In rest io sunt cam fara chef, am asa o stare de agitatie de ceva vreme de nu e adevarat...si slabesc pe zi ce trece, chiar daca ma trezesc noaptea sa mananc...o fi bine, n-o fi bine, o-i vedea

Miercuri seara ne-am intalnit cu Niko&co la Real. Maia e o smechera fara pereche, Bogdi un scump si jumatate, iar Niko o slabanoaca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pentru ca sunt o zapacita si o ametita am uitat sa le transmit multa sanatate tuturor celor bolnaviori!

Ada, si eu am fructoza

Alina, mare stres pe capu tau listuta asta Din partea mea fie cum o fi...poate fi si fara culori.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

'Neata,

Haideti la o www.gcfoodguide.com.au/blog/wp-content/uploads/2008/03/cofee-child-and-heartsjp.jpg" target="_blank">cafea sau un www.telesono.it/blogandgo/gennaio2004/cappuccino2.jpg" target="_blank">cappuccino sau un ceai.

Gabi, vrem poze si vreau sa stiu de unde a fost pizza atat de buna de o lauda fetele.

Lu_ana drum bun si sa va simtit bine.

Alina, io is de acord cum vrei tu cu listutza. Oricum s-a dereglat ca erau prea multe culori si prea multe treburi acolo.

Ildy, Clau, sanatate puiutzilor si sa se faca bine repejor.

Gabi, cum ii la voi la lucru pauza de masa? Ca vreau sa ma duc sa-mi platesc amenda si sa nu ma duc exact cand nu trebe.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Luana, unde aveti bunici la Turda? Al meu barbat se trage de pe acolo.

Eu sunt chiar din Turda. Mergem la parintii mei. Ma bucur sa aud ca mai sunt de la mine din zona. De unde e sotul tau?

Mami de bebe strumf Bogdan (29.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia de la Coandi a fost pizza, ca si la ziua Ioanei , asa ca stii cum e Pauza e de la 12 la 13, dar poti sa platesti cu cardul amenda.Daca vrei sa imi zici ca iti dau link.

Citat:
Miha a facut ceva inventar pe la cadouri...dar nu total.

Da? Nu am vazut-o Tudor a primit cadouri multe si frumoase. A fost tare fericit dragul de el.
A primit 3 solexuri, 2 perechi de pantaloni de catifea, un pulover, 3 carti( una cu pirati, una de cultura generala si una de lectii-cum zice Tudor). A mai primit un rucsac Nike, de la Pokemon ceva "cinciar"(citat de la Tudor ca nu ma pricep), un robot de lego, un telescop, un avion si niste dulciuri. Ada esti multumita? A primit si Ioana o papusa cu masinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi foarte multumita!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Luana, soacra-mea e de prin zona Iacobeni-Bogata, dar stau de multa vreme in Alba. Mama soacra-mii a a stat pana de curand in Micro. Si eu sunt tot din Alba.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Gabi, vreau link sa platesc ca e mai simplu atunci si nu ma mai plimb.
Intrebare, pizza cat a fost??? Colega mea are pizzerie si vrea sa faca si cu livrare la domiciliu si ar vrea sa stie preturi.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Lu_ana, cand reveniti? Nu de alta, dar se apropie intalnirea si poate vii si tu sa ne vezi si sa ne cunoastem?

Vedeti ca mai putin si se apropie prima vinere din luna noiembrie. Asadar vedeti cum va faceti planurile.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia pizza de la Coandi e cea mai scumpa dintre toate din oras, deci nu e un etalon bun pentru colega ta.Astia de la gemi cu Coandi au "contract". Hai ca iti dau link pe mess ca sa platesti amenda.

Mergi la inceput