Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Salutare!
Am intrat sa va spun ca noi ne pregatim de plecare. Mergem o saptamana la buncii la Turda pana sotul meu termina de renovat baia. O sa fie cel mai lung drum de pana acum a lui Bogdan. Am emotii, mai ales ca mergem cu fratele meu si lui nu prea ii place sa opreasca dar acum cu noi nu o sa aiba ce face.

Merg sa mai fac din bagaje, revin .....

Mami de bebe strumf Bogdan (29.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI TUDOR

Nu ne-am lasat nici noi mai prejos ,din pacate si noi facem parte din randul bolnaviorilor .La inceput le-a curs doar nasul si au tusit putin dar sper duminica s-au inrautatit treburile David a facut febra 39.2 n-am reusit nicicum sa io scad si I-am dat intr-un final Augmentin pe care l-a vomitat instantaneu,la urmatoarea tura la fel asa incat acum e pe injectii(la sfatul lui Marianut) ,dar le suporta destul de bine caraie un pic dar e ok .Un lucru e sigur injectiile ii plac mai tare decat mersul la gradi (e o comparatie aiurea) .
Ivett a facut si ea febra 39 si i-a dat si ei Augmentin ca oricum nu scapa.
Sper sa isi revina ca e jale ,ma tampesc ,miorlaie amandoi ,vor amandoi acelasi lucru ,seara cand ma pun in pat imi vajaie capul ,cred ca nervii mei sunt gata ,numai am mult .
Flavia ghinion ,asa se intampla mereu odata gresesti si tocmai atunci esti prins
Nico sanatate si puiutilor tai ,sunt mai bine acum?
Gabi fara insule exotice ,zici.Ioi si eu m-as duce dar numai cu Pityu undeva oriunde ,numai sa fie putina liniste sa fim cum am fost odata ,cu toate ca nu sunt sigura ca ar mai fi cum era gandul tot la copii mi-ar fi ,dar asta simt in momentul de fata.
Cristale si eu vroiam sa te intreb unde stati dar vad ca le-ai raspuns la fete .E groaznic ,fara caldura hai mai merge luati un calorifer la curent sau o aeroterma ,dar fara apa calda e inuman de-a dreprul,e vorba de conditii minime de igiena .Eu nu stiu ce-as face cu administratorul respectiv ,dar si legea ar trebuie sa nu-i tolereze pe cei ce nu-si platesc atata amar de vreme cheltuielile ,daca au atatea restante cum naiba o sa le plateasca .
Ioana acum chiar numai scapi de varicela ,ai fentat-o destul pana la varsta asta .Eu am facut la 14 ani eram chiar la examenul de admitere in liceu ,atunci era pe gatate se uscau bubele ,imi era o frica sa nu observe careva ca ma prezint asa ,dar am scapat ,probabil cine a stat in jurul meu atuci s-a ales si el cu varicela .
Pityu nu avut ,va face odata cu piticii .
Alina m mai esti speriata sau te-ai impacat cu ideea oricare ar fi ea.Tin pumnii sa fie cum vrei tu ,eu una n-as mai fi in stare sa mai am un bb ,numai gandul ma ingrozeste. Poate daca era diferenta mai mare intre ei nu era asa de greu ,dar sunt prea mici amandoi si eu m-am ramolit rau.

Inchei pana nu pierd mesajul ,ca nu odata am patit-o

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Cristina tu ce scoala faci acum ?Ma bucur ca iti face bine activiattea ,intr-adevar acasa te buicesti ,la noi nu prea se mai fac ore ,si ce mai imi placea ma mai relaxam si eu putin ,lumea e ocupata cu licentele ,tot despre asta se vorbeste.
Alina a mai zi-ne cate ceva .O duci pe Eli la gimnastica sau cum a ramas?
Luana drum bun s-aveti.
Carmen ?
Noapte buna ,merg sa citesc ,ca m-am apucat de o carte si cum am putin liber sar pe ea,e interesanta.

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Tudor!
Flavia dr Geanta mi-a zis de astm ca am fost cu copii la el la control.E bine Maia dar Bogdi a harait groaznic de rau toata noaptea si dimineata si acuma primeste si prednison vreo 3 , 4 zile.Acuma e mai bine si respira si el normal.
Ildi sanatate multa si puiutilor tai.Eu doar cand ii am bolnavi ma gandesc ca-i greu cu 2.
Flavia -am si Bogdisorul tau sa scape de tuse repede si sa nu se agraveze.

Mergi la inceput

Ildi tu ce citesti fain?
Flavia ce culoare ai facut peretele din camera piticului?

Mergi la inceput

Concediu placut Luana!Tinem pumnii sa fie mititelul cuminte pe drum.Noapte buna!
Ma duc si eu in pat ca mi-e frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ildi, sanatate multa si puiutilor tai!
Nu mai sunt asa stresata, m-am linistit pana peste vreo luna.

Niko, ma bucur ca si Bogdanelul tau e mai bine.

Lu-ana, drum bun si sa va simtiti bine la bunici.

Noi am fost la ziua lui Tudor, ne-am simtit bine, copiii s-au jucat si era o caldura de ziceai ca au iesit de sub dush.
Mie mi-a placut pizza foarte mult.
Gabi, asteptam pozele!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am incercat sa simplific un pic listuta, am scos link-urile si paranteze, am pus o culoare tot randul, nu data o culoare, numele alta culoare...ne incurcam in culori. M-am gandit mamicile cu rosu, taticii cu albastru, fetitele purple si baietii verde (cred). Dati-va cu parerea si daca vreti voi modifica cand am timp si lunile celelalte sau veniti cu alte idei.

Ianuarie

01.01.2006 - Diana, fetita lui Monica70 - "Monica"
10.01.1974 - Ovidiu, sotzul lui Melania 14 - "Carmen"
11.01.1960 - Ghita, sotzul lui Monica70 - "Monica"
14.01.2005 - Melania Ioana, fata lui Melania 14 - "Carmen"
18.01.2007 - Mara, fata lui maria_rubi - "Maria"
20.01.1980 - Stefan, sotul lui ILDI25 - "Ildi"
22.01.1981 -Ducky - "Diana Maria"
22.01.1981 - Niko_26 - "Nicoleta"
22.01.1973 - Somleac - "Mihaela"
23.01.1973 - Romy, sotul lui pau - "Nico"
27.01.1970 - cristiana70 - "Cristina"
29.01.1999 - Daria, fata lui Somleac - "Mihaela"
30.01.1977 - Anichka - "Ana"

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Alina din partea mea e ok,asa poate mai am curaj sa ma bag la deschis subiect nou

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neatza! Haideti la !!!
Si mie mi-a placut pizza de aseara de la ziua lui Tudor! Yaaammmiii! Si lui Vlad al meu la fel!
Luana, unde aveti bunici la Turda? Al meu barbat se trage de pe acolo.
Ildi, bine ca te mai relaxezi putin cu cartea!
Gabi, sa ne povestesti ce a primit Tudor. Miha a facut ceva inventar pe la cadouri...dar nu total.
Fetele la care inca nu a ajuns fructoza sa stiti ca e la mine in portbagaj. Poate reusesc azi sa trec pe centru sa o las la Flavia macar.
Ma apuc de lucru! O zi faina sa aveti!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput