Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Acum incarc pozele. Din pacate azi nu m-am simtit bine. Mi-au venit uratii ieri si azi m-am simtit ca naiba. Nu le mai triez, le pun pe toate.

Meritele la tot ce vedeti ii revin la Miha pt ca ea a fost cu organizarea, ideile faine si tot restul. Noi numa pe langa ea pt ca nu reusisem sa-i tin ziua lui Bogdi pana acum. Miha .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Poze Matia si Bogdi 3 ani

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, ce faine-s pozele, super! Le vreau si eu musai!!!

Noi am fost la biserica dupa masa si acum asteptam un prieten de la Sighet (ajunge la 9 cu ceva microbus), are ceva treaba maine in Arad si doarme in noaptea asta la noi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Super de super pozele Felicitari Miha! De cand aveam io chef de un bal mascat d-asta ... nu organizam unul undeva cu toata gasca de aradence colo pe primavara-vara viitoare ?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Da, eu ce sa mai spun ca au zis fetele cam tot....foarte misto pozele! Peruca galbena a lui Cipri mi-a placut tare si pe tine, Miha, te-a prins costumatia de minune! De Flavia stiam ca o sa fie asistenta...sexy

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Io se pare ca am racit, ma simt ca naiba, nasul infundat, ma dor toate parca si vreau la nani.

Atentie, mi-a zis Ioana (Pufy) ca sunt confirmate cazuri de gripa in Arad asa ca fiti atente la simptome de febra mare si dureri musculare. Bine, io is prima care trebe sa fie atenta amu , da io cred ca am racit sambata.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Atentie la noi e carantina! Iarasi!
Se pare ca AM VARICELA!Pana maine ma lamuresc....acum dimineata am observat ca am ceva bubite pe mine, cu lichid, insa nu arata ca cele pe care le avea Nicolas...sunt mai mici un pic, insa ma mananca....putin....sa vedem daca se mai inmultesc.
Asa ca ma felicit singura ca nu am venit la ziua lui Bogdi si a lui Matia(cu toate ca tare mi-ar fi placut sa mergem si noi....mai ales ca v-ati distrat atat de fain!)

Miha cu intarziere ii urez la puiul tau si sa ii dea Dumnezeu o viata minunata! Matia!

Noa ma duc sa mai clocesc in pat....ma gandesc ca dc e varicela intr-adevar, o sa ii iasa si lui Alesio azi sau maine.....of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana imi pare rau ca esti consemnata la domiciliu. S-au inmultit bubele?
Flavia faine pozele. Ai fost o asitenta foarte sexi.

Citat:
Atentie, mi-a zis Ioana (Pufy) ca sunt confirmate cazuri de gripa in Arad asa ca fiti atente la simptome de febra mare si dureri musculare.
Ce fel de gripa? porcina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Da gripa porcina...au zis si la TV ca in Arad sunt 3 cazuri

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, of, nasol ca ai facut si tu. Refacere rapida iti doresc si sa nu faci o forma urata de varicela.

Flavia, multa sanatate!
Pai ai racit ca ai fost asistenta sexy pe frigul ala!

Cristale, nu stiam ca sunt si in Arad cazuri de gripa porcina. Inseamna ca mai urmeaza si altele...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput