Aradence DC (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Miha, ai fost totala !!!!

La multi ani Matia

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

MATIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Matia!

Miha, aveti niste copii frumosi si reusiti, sa va traiasca!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No, acum am reusit si eu sa termin cu treburile administrative.
Am fost la ziua lui Matia si Bogdi (s-au sarbatorit impreuna) si a fost super, a fost carnaval, concurs de dovleci...o sa vedeti pozele. Ne-am distrat tare bine. Miha a fost tiganca, Flavia asistenta, Cami si sotul ei au fost tigani (Gabori )...eu si Gabi nu ne-am costumat (eu din lipsa de costum si de inspiratie )
Afara a fost cam frig, dar inauntru a fost bine si cald. Copiii s-au jucat pe-afara, au jucat fotbal cu taticii, au avut foc de tabara...
A, uitasem, la Gradiste la Clubul Sportiv am fost.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Matia!
Miha, foarte tare Tudor Chirila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Poftiti fetelor la cafea!Am vrut sa va servesc mai devreme, dar s-a trzit Bogdi.
Ma bucur ca a fost fain balul mascat de ziua lui Matia si Bogdi.Super ideea,ma gandesc ce le-o fi placut la copii, si la parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Matia!
Miha sa va traiasca!
Super idei ati avut...Vrem poze.
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Buna dimineata. Eu mai am nevoie de o ca m-am culcat tarziu si m-am trezit repede.
Flavia si Miha numa nu va inghesuiti care sa puneti prima poze. A fost foarte bine aseara, copiii tare fericiti. Tudor a zis azi cca mai vrea sa faca dovleci, sa mergem sa cumparam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, Flavia, vrem pozeeeeee!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si io vreau pozeeee! Imi imaginez ce distractie a fost acolo

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput