Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvana...frumos rau piratul ala...frumos foc!

Fetele,va tzuca fata si va doreste weekend la superlativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata

Geta, ahaaa si voi tot pirat??!! ceva poze...
Ana, da mai ca seamana cu mama observi modestia mea ce ma incoarda la 6.30 dimineata
Maria, totul ok?

restu gagicutze pe unde sunteti? va tzuc, fug la sapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

astazi e aniversarea de 1 an Realitatea, dar am o stare de kko. Ieri am facut o gresala imensa la serviciu, stau si acum cu morcovul ce consecinte va avea, iar vecinul de sus ma TERORIZEAZA pur si simplu. Pe langa porcaria cu politia acum ma suna sa ma intrebe daca noi am turnat otzet in coridor. Eu vazusem balta, dar nici nu mi-am dat precis seama ce era, iar de curatzat n-am avut cand. Si mi-=a dat un tel din ala de genul: vreau un raspuns sicer si scurt? Voi ati turnat otzet ... ca parca as fi sa murdaresc coridorul prin care si noi trecem. Si amenintzati, si kkturi din astea, iar eu nu prea rezist bine la presiuni psiho, cam destul stres la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

dupa o zi nebuna care s-a incheiat absolut minunat, am venit sa sting becu, sa o pup pe dana sa-i treaca de suparare , s-o pup pe geta, sa-i multumesc Andreiei,Anei si Andei si sa-i zic Silvanei ca are cel mai tare pirat din lume si ca-s oke
sa aveti somn cu vise dulci

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

io aprind becu sa zic ca ma simt ca noo si sa multumesc la zuza simo si la zuza ana.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

daca o scris Anda inseamna ca s-o intamplat ceva maret , hai zi scuipa tot ca vrea si curiozitatea din mine sa afle ... glumesc ... ma bucur ca ai "aprins becu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sa aveti un we la superlativ

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nah....hop si io....sa tzuc lumile toate.....si sa sting becu'....acilea e 23.10...

Mergi la inceput

piesa e minunata, sper sa intelegeti cuvintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

o duminica frumoasa sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput