Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui geta_florina

'neata

Mariaa te-ai trezit? mahmura? cum te-ai chefuit ieri?
ghiocelul scump
Dana draga nasoale problemele cu vecinii... si noi am mai avut ceva dispute dar nu chiar la asa nivel de chemat politia. fa si tu ce te sfatuieste avocatul chiar daca ti-e lehamite, poate daca faci asa se mai potolesc si ei. bafta.
ce mai face Lori, e mai bine?
Mihi draga ce bine ca te mai vad pe aici ... mama eroina.

fetele, stiti careva de unde as putea inchiria in al 12-lea ceas un costum de haloween? pt Alexu meu mic, maine se costumeaza la gradi iar eu am aflat abia ieri ... daca stiti careva, please spuneti-mi .... merci

o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

incearca aici http://dreamsparty.ro/
sunt tare ok si aproape de noi , pe Eneas
multa bafta ...

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

"-Laaaaa muuulllti aniiii, mamiiii!!!
-Ghiocel, mi-ai adus bulina de ziua mea?
-Ti-am adus steluta, mami!

-Ai facut tort???
-Da, cu frisca buna, buna!
-Si-mi aduci si mie???
-Sigur ca-ti aduc si o sa-l mancam toti 3 impreuna!!
-Si-i faci si la Ale (ei) tort de ziua ei??
-Sigur ca da scumpo! Sa vezi ce tort bun fac, ce o sa-ti placa!!
-Da' ii facem tort si la tata, da??
-Sigur ca da scumpo, ii facem si lui!

-Mai sunt 5 petale (atatea i-au mai ramas ei..) si porma vine mama Simona si gata! Gata! "

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

ma emotioneaza mesajele tale enorm .... tot binele din lume vi-l doresc toti trei impreuna

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Geta ...de costume stia ceva Doris, pe la teatru...poate da pe aici si-ti zice mai exact!
Mihule sa cresteti mari si frumosi

ma urnesc si eu la treburi, tzucuri multiple

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

andanii
pe mine ma impresioneaza ca pe rand are grija de amandoi...cand vorbeste cu el, vorbeste de mine, cand vorbesc eu cu ea, vorbeste de el.
AMR 11 zile!

gata, am fugit...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Mah fetelor....va multumesc mult pentru toate cuvintele asa de frumoase si toate urarile voastre minunate si pentru dedicatii...voi vreti sa ma vedeti in curu' gol in fata voastra,nu?Adica sa imi vedeti sufletul in adevarata lui nuditate,de aia ma emotionati asa tare...nu?
Io-te d-aia va iumbesc io pe voi....sunteti formidabile!

Simona...e normal sa aibe grija de voi...cum altfel?!Pupacesc ghiocica minunata si grijulie...

No,va tzuca mandea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

trec si io ca acceleratu sa va tzuc tare tare
Mihi, azi noapte am visat ca am venit acasa iar tu ai nascut gemeni, fetita si baiat
Noi maine avem parada de haloween la scoala iar dupa parada party, din pacate nu ma pot duce la nicicare pentru ca is la sapa . Fiu-miu anu asta o vrut costum de pirat asa ca pe ultima suta de metrii am gasit ce-o mai ramas pe rafturi, cam obosit costumu dar na ... o sa pun si poze

gata am tulit-o la munca

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

cateva poze cu piratu din chicago

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani! Luana si Simona sa fiti sanatoase si fericite!

Un gind bun tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:
citat din mesajul lui geta_florina

'neata

Mariaa te-ai trezit? mahmura? cum te-ai chefuit ieri?
ghiocelul scump
Dana draga nasoale problemele cu vecinii... si noi am mai avut ceva dispute dar nu chiar la asa nivel de chemat politia. fa si tu ce te sfatuieste avocatul chiar daca ti-e lehamite, poate daca faci asa se mai potolesc si ei. bafta.
ce mai face Lori, e mai bine?
Mihi draga ce bine ca te mai vad pe aici ... mama eroina.

fetele, stiti careva de unde as putea inchiria in al 12-lea ceas un costum de haloween? pt Alexu meu mic, maine se costumeaza la gradi iar eu am aflat abia ieri ... daca stiti careva, please spuneti-mi .... merci

o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

incearca aici http://dreamsparty.ro/
sunt tare ok si aproape de noi , pe Eneas
multa bafta ...

ANDANII

buna
cei de la dreams party s au mutat in centrul comercial euro 2.
au ffff multe costume. eu am inchiriat un animator -clovn pt party de duminica!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata

Andanii si bb_yasmi merci de informatii, pana la urma am rezolvat-o mai simplu, fara costum, doar cu o esarfa de pirat cu cap de mort si cu un pistol pe masura ...
Silvana foarte tare piratul tau ...

o zi faina sa aveti

Geta, mami de Alex

Mergi la inceput