Gemanutzele si toamna mai mult decat superba (38)
Raspunsuri - Pagina 17
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Pana la urma am zis ca tot ii inchiriez costumasul biei am cedat la rugamintile plansetele ei recunosc dar si mie mi s-a rupt sufletul cand am vazuto. Vor trage serbarea pe cd si om vedea asa copilasii. |
Sincer, mi se pare o mare prostie decizia asta.
Ca daca e sa se imbolnaveasca, se intampla in 1000 de alte situatii. Nu neaparat asa. Dar, ma rog...
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui olim va duc tare dorul, acum suntem in spania pt 2 zile , in franta nu avem net, nici sanse prea curand mai trec pe la voi, ma duc la nani ca suntem obositi dupa drum |
si mie mi-e dor de tine, Olim.
Si vreau si eu in Franta
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui doinabita Nu ma omor deranjand la telefon dar daca nu il intreb imi reproseaza dupa... |
Doina, uite, ca sa nu mai stai asa trista, poti sa-mi trimiti mie pachet. Ca nu te refuz, la ce bunatati ai in program mai mereu.
ralnied1 spune:
Eu traversez o perioada cu ceva tristete din pricina unui motiv.
Dar in rest, suntem ok.
De acomodat aici nici nu se pune problema. Ne simtim bine de parca stam aici dintotdeauna. Am si uitat cum era dincolo.
In rest, casa, munca, vizite la prieteni, primire de musafiri, chestii de astea, domestice.
Eu-l astept pe Mosul de duminica si apoi, pe Mosul cel mare Na, ce sa fac... am si eu o problema cu asta
La job, toate bune si frumoase, liniste si pace.
Umblam sa ne luam mobila de dormitor.
Am mai vrea sa investim niste banuti in niste chestii. Noroc ca nu-i avem
Cam astea sunt ultimele noutati.
Sper sa mai revin curand la voi.
Si va zic un La multi ani, ROMANIA! La multi ani, romani!
(in avans pt maine )
blackgirl0 spune:
LA MULTI ANI, ROMANI, LA MULTI ANI, ROMANIA!
Azi:
Fii atent la cheltuieli, la felul cum iti administrezi veniturile, pentru ca esti tentat de niste plati inutile care iti poti subrezi bugetul. Vei regreta mai apoi inconstienta cu care te-ai aruncat in aceste plati, folosind banii pe care i-ai acumulat pentru un proiect mult mai important. Cand te vei trezi, iti vei da seama cat de cheltuitor ai fost, pe ce prostioare ai dat banii, ca atare ar fi bine sa te trezesti inainte de a ramane fara nimic in buzunar. Analizeaza oportunitatea anumitor cumparaturi, astazi...
Liliac, te inteleg... perioada colicilor... Draga de tine! Suntem mai bine, si eu si Dragos, am si iesit afara ieri un pic, i-am luat o lingurita noua, poate-poate o manca si el cu placere. Tot cu scandal! Multumeste-i Andrei pentru tort, sa creasca mare, sa fie sanatoasa, frumoasa si iubita!
Raluca, bine ai revenit! Vei mai trece pe la noi, nu?! Hai ca facem si noi AMR la Mos Nicolae (Dragos va primi o vestuta de stat in casa) si la Mos Craciun (unde avem o mie de idei, insa bani...) Sunt primele sarbatori pe care le astept din tot sufletul! Ar mai fi cele in varianta in 4, insa o las pe Liliac sa ne spuna cum este!
Doina, eu credeam ca altfel stau relatiile dintre tine si copilul tau! Pacat! Dar, vorba ta, si tu ai nevoie de timp liber, si de liniste!
ralnied1 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Raluca, bine ai revenit! Vei mai trece pe la noi, nu?! |
Uite ca am mai trecut...
Ma bucur ca v-ati repus pe picioare.
Cum e cu noua lingurita?
blackgirl0 spune:
Nicicum! Chiar acum ii da sotul de mancare cica pranzul, si il aud cum Ce sa ma fac cu el?
ralnied1 spune:
Va pune toti nervii la incercare...
Hai, nu dispera. Baiatul tine la silueta si de aia nu vrea...
doinabita spune:
Hello!
Fetelor, suntem virusati toti trei luam de toate si tot ma doare gatul de mor, facem frisoane cu randul febra pe rand mama ce ne distram
Black, asa stau lucrurile poate si mai
Liliac, sa nu vina o zi cand ma voi satura, oricine are limitele lui, iar eu ma apropii sa zic :STOP!
Azi am facut papa si apoi am mai aruncat cate un ochi la tv.Voi ce ati facut?
blackgirl0 spune:
Doina, multa sanatate! Cine stie ce dihanie de microb/virus bantuie prin tara, ca deja eu m-am saturat sa tot aud de oameni raciti! Multa vitamina C, multe lichide si multa odihna!
Raluca, chiar ca tine Dragos la silueta! Insa faza nasoala este ca de o luna nu a luat in greutate! De azi trecem si pe vitamine!
Azi:
O zi foarte buna pentru tine, in care vei avea inspiratia sa traiesti la maximum fiecare moment. Poti sa petreci clipe minunate alaturi de o persoana care iti este draga si, totodata, sa faci planuri de viitor inspirate, insa, doar daca vei arata receptivitate la ofertele care ti se fac. O schimbare in evolutia ta profesionala isi va dezvalui potentialul sau neasteptat.
si
Vei gasi intr-un strain un prieten adevarat si invers. Nu tot ce zboara se mananca, acest proverb va trebui sa ti-l amintesti astazi.
Lora, spor cu aranjatul! Mai aveti?
Liliac, hai ca repede trec cele 3 luni de colici!