Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 7
crissa13 spune:
Hello burtici,
Nu am reusit sa mai intru aproape o saptamana si deja vad fulgusori noi - bun venit pe lume!!
pt rony - curaj!
Nici nu am timp sa citesc toate capitolele anterioare :(.
Eu azi sunt in butoi, am aflat ca o buna prietena e suparata pe mine si nu stiu cum sa ma revansez .
De-abia astept sa intru in concediu prenatal, mai am doar cateva zile de munca - pana la 1 nov, asta daca reusesc sa ajung la mediucul de familie sa ii cer concediul.
Din fericire cu burtica la mine nu sunt probleme, bebe are toata ziua de lucru pe la mine prin burtica, se agita, el stie ce face acolo.
lyly condoleanta pt bunica ta.
O zi buna tuturor!
Va pup
30+
Pirelia spune:
Salut!
Hai Rony Hai Rony . Nastere usoare, recuperare rapida, un bebe sanatos.
La mine mancarimile s-au mutat de la burtica pe piept si gat. Abia ma abtin sa nu ma scarpin. Si nu mai zic ca „doamna" ma doare continuu. Primele miscari (mutat de pe stanga pe spate/dreapta, ridicat din pat/de pe scaun, primii pasi) le fac foarte greu din cauza durerilor. Deja am tendinta sa merg ca o ratusca doar ca sa evit durerea.
Viitoare mamica in culmea fericirii 34+ (32+) Oana Petra
simonette spune:
Andre nu mi-au dat nimic desi eram in ultimul hal si vomitam de rau nu de greatza.... Mi-au monitorizat tensiunea, contractiile si pe bb si mi-au zis ca nu e nimic de facut Asa vrea bb!
Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa dorm cat de cat de la 3 cand ne-am intors de la spitalsi pana la 8 cand am avut iar crize si dureri si
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
ionelamaria spune:
'neata la pranza, dar daca eu acum m-am trezit... voi ma scuzati
Shtephy, multumesc pt sfatul legat de umidificator. La ce mana sparta sunt, am sa-i dau ceva date tehnice sotului... si ii trasez ca sarcina achizitionarea unuia... va merge singur... sa-i treaca nervii pana ajunge acasa( mama lor de bani... doar noi ii facem pe ei... nu ei pe noi!)
Ramona C, sper sa nu se "vindece" si la mine toata lumea instant... ca eu vreau jucarie din asta
Magdaz, mama lor de hormoni!!!... ii prindem cu toatele si le dam o scarmaneala!!
lylyana.ion, si eu mai am senzatie de mancarime a pielii.. si nu neaparat pe burta... dar si mainile, picioare... Inca nu retin apa ( sau nu atat de evident cat sa fi observat eu).
Condoleante. Incearca sa stai linistita tu... sa apara bebe dupa ce se linistesc apele. Ai grija de voi
DianeAli, bun revenit pe la noi. cel mai imp lucru e ca snteti amandoi bine... neplacerile ultimului trimestru se vor termina in curand
dymomo77, multumim de cafeluta. Asteptam vesti bune! Voi fi cu ochii pe telefon
mihamora, actualizam datele despre vreme: la iasi e o vreme superba si un soare bland de toamna!( fuse ceata, fuse, fuse... dar se duse)
Lavi, azi iar ai gasit cafeluta facuta... sa inteleg ca reusesti sa dormi mult mai bine? ( sper ca te-a mai lasat raul de dimineata)
simonette, imi pare rau ca bebe e buclucas... sa speram ca se va intoarce repede invers...
Mai fetelor... eu m-am scos... am tensiometru acasa... si mama e asistent medical... deci nu ma baraie nimeni la cap prea desc cu plimbari pt tensiune. Frumos e ca imi masor singura tensiunea zilnic... nici nu ma mai obosesc sa o solicit pe mama
lacramioara2, inseamna ca tu ai cel mai bun moral azi dupa aceasta patanie cu sarafanul. Ai grija de voi
33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
vias spune:
Buna fetelor, v-a fost dor de mine????????...celoc care v-a fost...si mi-ati trimis mesaje 10000000*
Multumesc frumos, frumos, frumos!
felicitari noilor mamici, am auzit ca Betty a nascut natural...super, ca tot isi dorea asta....felicitari si Marijan pentru comorile voastre, sa va dea DD multa sanatate si fericire voua si comorilor voastre!
Si vad ca naste Rony...deci:
HAI RONY!!!
nu am citit nimic din urma, sper sa-mi gasesc timp prin pauzele dese intre curatenie.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
shtephy spune:
Buna fetelor
Am intrat sa va pup pe toate si sa mai spun o data bafta Rony .
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+
alinuta2u spune:
Buna fetele, nu am mai intrat de mult in vorba cu voi, dar asta nu insemna ca nu am urmarit discutiile.
Vin si eu cu o intrebare, din cate stiiti voi fetitele nu vin mai devreme? Eu sunt insarcinata in 39 de sapt (fara cateva zile),voi avea o fetita!,dar nu sunt semne ca voi naste asa curand!(voi naste natural asa ca stept momentul!)
Am fost ieri la control iar medicu mi-a zis ca nu voi naste in urmatoarele zile, poat sa mai treca vreo 2 sapt!
Insemna ca depasesc termenu! oare e in regula?
toate si astept un raspuns pls!
vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009
lacramioara2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 eu asta noapte nu am inchis un ochi ,in ultimul timp nu pot dormi ca ma dor picioarele,burta ,operatia ma ustura,spatele, acum au inceput sa mi se umfle si mainile ft tare ,sunt ft agitatama ia iar cu starile alea de cazut in butoi si imi vine sa trag cate un boceeet dar asa fara motiv nu stiu ce e cu mine si ma ia si dureri de cap.nu ma pot misca abia pot merge pana la wc ca ma doare burtica si ma apasa rau in jos ma doare si "pasarica"offff imi vine sa urlu Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006) Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei New Burtica Bebica din Burtica www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 3 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!! |
Draga mea, in afara de a fi langa tine cu moralul si cu DC-ul, nu prea stiu cum sa te ajut. Stiu ca pare aiurea sa iti spun, hai ca trece, stii si tu ca va trece, dar pana trece cred ca iti vine sa bati pe toata lumea.
Mai e putin putin si toate astea vor fi foarte departe!
Saptamana 31+
alinuta2u spune:
Sorry acum am vazut profilu, DPN este gresit! e 30 oct 2009
vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009