Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 19
busymummy spune:
Pai ce crezi ca puteam? Niste hainutze pentru bb si niste bunatati pentru cel mare...
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Ieri am reusit sa deschid calc abia pe la 22..dar n-am reusit sa citesc tot...aproape ca am adormit citind... iar azi ma simt asa obosita.Cred ca am intrecut putin masura ieri cu treaba..asa ca ...azi o sa lenevesc pana imi revin...
Totusi nici o veste de la Rony?
Va
pe toate, si sa veniti numai cu vesti bune azi.
32 
lylyana.ion spune:
Salutare!
Ma bucur ca am citit numai lucruri bune azi-dimineata ![]()
Dancutza, felicitari pt noul dr 
Shtephy, sa vii repede cu noutati despre bebe
Simonette, ai o familie frumoasa 
raluci, pantofi cu toc? poate la botez ![]()
laura, lavinia, ionela, floricik, si restul fetelor , unde sunteti?
Lili
37 cu
Alexandru
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Raportez si eu o noapte nedormita,sper sa nu ma incerce o raceala
Acum am venit de la biserica,am fost si m-am spovedit si m-am impartasit,am un preot foarte dragut,m-a vazut pe mine gravida,imediat s-a ocupat,sa nu stau prea mult in picioare,nu m-a lasat nici sa stau in genunchi,cred ca a vazut cata sunt![]()
Multi 
la toate fetele
: 38+
Radu Stefan
poze
lylyana.ion spune:
strumfy, nimic despre rony inca
tinonino, bine ai facut ca ai fost la biserica
Lili
37 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Simonette, vad cu tu ai fost de serviciu la cafeluta azi.... multumim
Se vede ca vinerea se schimba semnaturile. CE SEMNATURI AVETI
!!!!!!!!!!!
sper ca Rony era prea emotionata sa mai aiba timp de noi...Asteptam cu nerabdare vestile despre fulgusorul cel mai proaspat. Hai Rony, ca vin altii... incet incet
Lyly, eu mai lenesa azi cu intratul la comp, desi de la 7 sunt treaza
tinonino81... tare preotul tau. Ei, la mersul la spovedit inca nu m-am gandit... eu stiu?!?
busymummy, imi plac vestile despre Vlad
shtephy, am impresia ca ai inceput sa obosesti mai repede... parca erai mai meticuloasa cu raspunsurile. 

( e de inteles, pana la urma)
Miramar, e bine ca bebe va astepta sa vina doctorita ta
... si va mai sta putin... cand i-o fi lui mai bine decat acum?
s_alinutza, ce ai sa te faci tu cu 2 microbisti? Tare ma bucur ca tati de Mihnea nu are rabdare sa vada meciurile la tv. Sper sa ia o minge si pe asta mic... si sa faca sportul pe teren sau in sala... nu pe canapea
. Mai sanatos pt ei... dar mai ales pt nervii mei
raluci_b esti curajoasa ca mai mergi inca la munca. Te rog totusi sa nu exagerezi... Un zambet sincer si o imbratisare vei primi de la puiul mic nu de la munca
strumfy_12, sa nu se repete cu oboseala
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Flavours, pufosenia de pe Picasa m-a terminat.... vreau si eeeeeeeuuuuuuuu!
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
Neataa!
Trezit, mancat..forum![]()
Beii..eu sesizez ca dna Ancutza nu a dat de cateva zile pe la noi...iar umbli fleura???ca asta ti-era obicei de wee, acu e inca vineri..Da binete pe aici , si prezinta vremea la Chiatra!![]()
aaa...si mai sunt feti care nu au mai zis nic...Vicroria, Lorelix, Jay, Roxyaly, Smaranditza, Adriana...
Sper ca sunteti bine , fetili
LauraB, am vazut burtica, ceva in genul e si a mea, poate e putin mai bombata sus..de zic eu ca nu e coborata.. Nu mai zic nica de matza mare si grasaaa

Flavours, deci matalee o sa folosesti scutece ecologice. Buun, sa ne tii si pe noi la curent daca esti multumita, costuri, cum se simte bb in ele..Am vazut si costumasul pufos..frumusel tare!
Ramonika, multam de invitatie, sper pe la anu sa ajung si eu in Moldova, pe acasa si prin zona-Iasi si Piatra, ca tare dor imi eeeeee...
Simonette
, nu mai fi suparata ca e bb micut,sanatos sa fie!! A mea cand m-am uitat ieri pe hartia de la ecograf ,desi avea 2.5kg la 36de sapt si dr a zis ca e ok , am citit uimita pe o rubrica, care nu o vazusem, ca varsta corectata ecografic e de fapt 33 saptamani!!! Deci ce sa inteleg??ca e mai mica cu 3 saptamani??desi mie dr mi-a zis ca e ok ...Naiba sa ii ia cu masuratorile lor cu tot..ne baga in sperieti de aiurea...
Am vazut pozicile cu blonzii tai, ce ochi frumosi, ai toate variatiunile acolo-albastri/negri..acu bb 3 ce ochi o fi avand??![]()
Coquelicot, mistoo..ai bb grasunel
Te inscrii in lista cu gravide normale, nu ca noi astea panicatele cu matze mici in burtici![]()
DianaR, vad ca optezi pt cezariana, primele 2 nasteri tot ceza?sau naturala..ca nu imi mai aduc aminte...
Lidia, am vazut si eu camasuta...da cred ca pt mine o fi valabila la vreun an dupa nastere..pana imi mai revin eu la formele initialeeee
, cred ca as arata grotesc in ea dupa nastere![]()
Apropo de pozitii de somn, eu dorm de obicei fie pe partea stg, fie pe partea dr, pe spate nu pot ca ma sufoc. Am observat ca daca dorm pe partea dr, imi amorteste mereu pumnul de la mana stanga, deci sa inteleg ca nu mai circula bine sangele pe partea stg, daca dorm pe dr?Si implicit nu e alimentat bine bb cu oxigen?stiu ca nu e tocmai indicat sa dormi pe dr, dar...nu pot dormi numa pe stanga

Miramar, sa inteleg ca ai scapat de stres
, ca lipseste doctorita ta
,la mine de abia de azi incepe stresu..ca de azi pana vinerea viitoare lipseste medicul meu
Uite inca cineva care a scapat de stres de aiurea si fel si fel de scenarii negative: Bussymummy!![]()
Monis, sa inteleg ca matale azi ai schimbat saptamana, nu?
Esti la termen!!!!Nu prea iti vine a crede ,hah???
Gata temele!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Flavours spune:
si mie mi-a placut tare mult si a fost si ieftinache... dar e departe magazinul de Iasi..![]()
37 sapt