Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 18
DianeAli spune:
burtici!
sa speram ca rony isi tine deja in brate bijuteria!!
pupici la toate burticile!
merg la somn, sper sa reusesc sa 
32+ 
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flavours oare bebicii de cate ori trebuie schimbati noaptea? :-S 37 sapt ![]() ![]() |
de cate ori e nevoie. ca si ziua
ca ei cand sunt mici fac nevoiele de cate ori ii dai sa manance iar pipi mai des.Alexandra
37 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani (26.09.2006)Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 21 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

simonette spune:
Buna dimineatza!!!
Poftiti la
sau ceai sau ce mai doreste fiecare!
Constat ca a fost liniste fe forum azi-noapte! Sper ca ati dormit bine!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Miramar spune:
Eu accept cafeluta, mi-e un soooomn, am dormit tare prost - burta e asa maaaare (ca doar si bb e mare).
Am implinit si noi 36 saptm. ieri deci respectam regula la Euroclinic care zic ca nu te primesc daca nu ai 36 de saptm. implinite. Oricum se pare ca inchid ochii pentru o zi /doua (iar cand bb e asa mare il acceptau si la 35 saptm.). Oricum dr. pe mana careia m-a lasat dr. mea (cat lipseste ea saptm. asta) e chiar sefa de sectie de la obs.-gineco la Euroclinic dr. Nuraltay Emel - EXTRAORDINAR DE DRAGUTA!!! Am vorbit cu ea la telefon - mi-a raspuns, m-a sunat inapoi, mi-a trimis sms de-alungul saptm. asteia iar ieri chiar ne-am vazut/cunoscut. M-a consultat, colul f. scurt dar tot inchis in schimb bebe a coborat. MI-a zis ca in mod sigur nu apucam sa nastem impreuna ca bb sta pana cand se intoarce dr. mea, dar nu stie daca o sa stea chiar pana pe 4 nov. cand sunt programata la cezariana.
Intre timp la Euroclinic au inaugurat si sectia de terapie intensiva nou-nascuti, pana acum aveau doar ceva aparate gen - cateva incubatoare, aparat de respiratie artificiala, aparat cu lampa ultraviolete, acum insa au toate sectia pusa la punct so...probabil regula se va schimba.
Am intrat si noi in luna a 9-a si-n acelasi timp in Scorpion 
Dr. mea se intoarce maine so de duminica incolo cand o vrea bb sa vina (desi ar fi bine sa facem si noi 37 saptm. macar, chiar daca suntem asa maricei) sa vina - suntem pregatiti - in fiec. zi stau la el in camera si ma uit la patut, la lucrusoare, la jucarii totul e gata. A venit si mami a mea si nu mai pleaca pana la mijl. lui dec., so...
36+ 
Andrecluj spune:
Buna dimineata, Simonette Iau si eu o gura de cafea daca a mai ramas, ce-as mai bea una de aia adevarata! Te rog sa nu iti mai faci griji ca bebe e prea mic, uite cum m-am necajit si eu cu problema asta si cand colo fie au fost masuratorile gresite, fie a acut bebelina o perioada mai proasta. Nu greutatea conteaza. Aaaaa, am vazut pozele, esti tare frumoasa, baietii sunt superbi, sper ca si acasa sa iti fie bine pentru ca familia ta e chiar superba. Miramar Iti tinem pumnii sa stea bebe cat trebuie si sa fie sanatos. Stephy Bafta mare la control, te rog sa nu ne lasi fara vesti.Felicit toate fetele pentru controalele de ieri, va fi bine. 
33+
Chiara Ada
s_alinutza spune:
Buna dimineatza
-dutze si mamici de
!
Eu am avut o noapte cam alba
sotul era in drum spre casa de la Constanta, si m-a rugat (stiind ca nu prea am somn) sa-i scriu cate un sms cu scorul meciurilor de aseara, asa ca m-am uitat la meciuri ca o microbista ce NU sunt
Dupa ce s-au terminat meciurile Steaua si CFR Cj, m-am oferit sa ma uit si la Dinamo, numa ca n-am rezistat decat prima repriza, am trimis un ultim sms cu scoru la pauza si cu anuntu ca ma pun la 
Am dormit pana la 3 cand a ajuns iubirea mea acasa, si dupa aia....pauza, ma uitam la el cum doarme, si asteptam sa adoarma si BB care cred ca facea galerie Stelei cu efect intarziat...![]()
Acum de dimi iar n-am putut zabovi prea mult in pat, asa ca am dat o geana pe forum sa vad ce ati mai scris de ieri.
Nici o veste de la Rony? Sa speram oricum ca totul e bine si e ocupata acuma cu alaptatul 
Va
si va doresc o zi frumoasa! 

saptamana 37 cu
pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
raluci_b spune:
neata,
treaba multa la birou sa vedem cat mai rezist
raportez maini umflate mai ales noaptea si picioarele in special stangul
ma incalt numai in adidasi, ce dor imi este de pantofii mei cu toc
35+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
busymummy spune:
Fetele, am vesti bune
!
Ieri am fost la alt dr. sa fac o eco si o monitorizare TNS si ce credeti?.... BB e foarte bine! Nu numai ca nu are intarziere in crestere, dar e chiar maricel - 2,200 kg
... si fara probleme![]()
Asa ca ieri seara am serbat cu o iesire la shopping![]()
Ceva vesti de la Rony?
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Fetele, am vesti bune !Ieri am fost la alt dr. sa fac o eco si o monitorizare TNS si ce credeti?.... BB e foarte bine! Nu numai ca nu are intarziere in crestere, dar e chiar maricel - 2,200 kg ... si fara probleme |
33+
Chiara Ada
monis5 spune:
Neata si de la mine 
Eu am tinut legatura cu Rony pe mail, in perioada in care lucram amandoua si ea avea nr meu de contact din semnatura de pe mail... dar aparent nu l-a luat cu ea ca nu am nici o stire
. O sa apara ea...
Pupi tuturor 
monis
cu poze
sapt 38