Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuta2u

Fetelor cred ca pe mine ma incearca o raceala, ma supara asa un pic gatu, normal doar sotu e racit! oare pot lua vitamina c?

vitoare mamica de fetita!
38+

Da.Poti lua vitamina C. Eu iau de la inceputul sarcinii 1 vit C efervescenta pe zi. Pana acum am scapat de raceli.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Cred k si eu merg la , dc mai am timp. K mai tarziu merg la tara, asa k we asta nu o sa am acces la net , dar promit sa recuperez.
la toate si numai bine.
Rony a nascut? Stie cineva ceva d ea????????????

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +35 Maya Paula
AMR 5 SAPTAMANI !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy normal ca ne-a fost dor de tine. Si de AMR-ul tau care arata superrrr.
Rgagapie , sigur Maya e ascultatoare.
Lylyana, condoleante. Aveti grija de voi.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Camy, mai ai mult cu renovarea, curatenia? Te-am dat disparuta...

Lili 37 cu Alexandru

din pacate mai am....dar sper sa reusim acum sa si termina...oricum, s-a dus greusl si grosul...acum teoretic pana sambata seara ar trebui sa termina...acum sa vedem
Daca nu...o sa termine Pustache pana ma intorc eu de la spital, nu?

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sunt asa de fericita....prietena mea cea mai buna a nascut azi ...un baietel frumusel foc si sanatos tun
Doamne Ajuta! la toata lumea asa..

Mai...eu de cand mi-am facut curatenie la masa cu calculator...nu a mai facut nimic prin casa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Camy, te rog nu te obosi prea mult, mai sunt doar 6 zile si ...

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pup u all

dimineata am fost la recoltare de secretie pt streptococ B, ce era la spital , na ca la giulesi, noroc mare noroc cu doctorul meu care nu m-a lasat sa astept pe acolo si mi-a adus si o moasa si am intrebat-o toate cele, asadar cele care nasteti la giulesti si vreti detalii dati un semn

simina - ma bucur ca bebelna suge direct de la titi

RONY
RONY
RONY
RONY
RONY
RONY
RONY
RONY

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, bine ca ai aparut in peisaj, ca si asa mai ai 6 zile si dispari iar din peisaj

Lylyana,Katy vad ca ati trecut si voi la AMR3sapt!

Magdaz, asa patesc si eu cu fata, e rotunjoara, am falcute si gusa si cand sunt slaba, iar cum pun un kg in plus, zici ca il pun tot pe fata, ca in rest am picioarele bete, si burtica!..si la slabit, slabesc intai de unde sunt mai slaba, si abia apoi de pe unde trebuie

Sexxy mummy, vad ca nu a mai aparut in peisaj azi noapte, inseamna ca te tine Annabelle ocupata non stop!

Dymomo, countdown si la tine pana miercuri.. Cat despre cat e de mare bebele, vorba lui Roxyali, nu conteaza neaparat 100gr+/- ci cat de sanatos e...asa ca, sanatos sa fie, ca de ingrasat il ingrasi dupa

Lyly, condoleante pt bunica sotului, mai bine ca s-a intamplat acum, nu se suprapune cu nasterea si sederea ta la spital..

RamonaC, si eu mai nou am inceput sa beau ceai de tei, cum beam la micu dejun la mama acasa..vad ca m-au apucat nostalgiile din copilarie...cand mirosea vara casa a flori de tei pus la uscat pe soba

Lavinia, pe mine medicul de fam ma cheama o data la 2 saptamani, imi ia tensiunea, ma cantareste, ma masoara..bla bla, si ii cer reteta compensata pt fier ..
Azi cand am fost la cabinet, intreb si eu ca proasta: 'si de acu cand sa mai vin, peste 2 saptamani? La care doctorita imi spune: Nu, draguta, asteptam telefon sa ne zici ca ai nascut'' Si atunci iar am realizat ca , tre sa nasc de acu...

Andre, da eu tot de mult tin sa te prind la inghesuiala si sa te intreb, o pozica cu matale cand vede ochiu' meu cel stang??????? Sa imi imaginez si eu cu cine stau de vorba.. Sau..ai postat la un mom dat vreo poza si nu am prins eu de veste????????? Ca mi-e muult mai usor sa aasociez numele cu pozicile si sa imi imaginez diverse situatii...deh..vin si eu cu pretentii acu, nu??

Simonette, nasol ca ai ajuns la spital, da macar asa ai profitat si ai vazut flacau, nu???

Lacramioara, felicitari ca nu te-ai ingrasat cat iti 'propusesei'

Pirelia, mersul de ratusca/pinguin e de mult adoptat si de mine..si nu numai cand ma trezesc, ci toata ziua cat stau in casa..Cand mai ies prin oras , incerc cat de cat sa nu merg prea leganat

Alinuta2u, si eu stiam ca fetitele sunt mai grabite, si mizez si eu pe asta, ca tare nu vreau sa depasesc cele 39-40sapt deloc
Dar..nu e o regula..nepoata-mea s-a nascut la 41sapt jumate..deci,depinde de bebelusele noastre cat sunt de grabite sa ne cunoasca

Rgagapie, bafta cu hartogaraia pt cununie, iti spun de pe acu ca apuci linistita sa mergi la cununie ,bb vine cand trebuie, nu o sa va incurce voua treburile!

S-alinutza, e bine ca antibioticul isi face treaba si scapi de infectia aia de care esti asa speriata!

Si la urma vin si eu cu niste motate pt Rony:
Hai bb de Ronyyyy!!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

phiu...ce placinta am tras mai devreme, da mi-am facut si eu mai temeinic temele, macar o data la ceva timp..nu?

In rest, lene lene lene lene lene lene scrie pe mineeeeeeeeeeeee, si plictiseala, si numar zilele ,oare nu o fi azi?? da maine??
Asta noapte iar am visat ceea ce visez mereu de cand ma stiu: scari. Bine ca de fiecare data visez scari in diferite cladiri, nu sunt aceleasi... Se facea ca voiam sa urc/sa cobor, si nu aveam scari pe unde ,intram intr-un ascensor care nu avea podea , si cadeai in putul liftului A trebuit sa cobor pe niste sfori...sau jaluzele/naiba sa le ia, si la urma treceam printr-un amfiteatru mare de facultate si lumea ma felicita ca am reusit sa cobor pe jaluzelele alea..bla bla./...Cine se pricepe la interpretat vise????

Asta ca sa vedeti ce vise pot avea..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina, eu am patit-o cu ceaiul de tei... l-am sedat pe mihnea de intrasem in panica. Tu nu ai patit tot asa? Mie medicul de fam mi-a spus sa nu mai pun gura pe ceai de tei... desi mie tare imi place
Mooooaaaaama ce vise ai

Camy, pai daca ai unde scrie... ce mai conteaza ca restul casei e in praf? Stiu cum e... si eu patesc asa

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput