Pictura peste dispersit. Cum?

Pictura peste dispersit. Cum? | Autor: Mia06

Link direct la acest mesaj

Salut.

Mi-am luat niste sabloane de decor, care se lipsesc pe perete si in spatiile goale se da cu vopsea. Apoi se dezlipesc de pe pereta si gata treaba.

Acu problema:

Peretii ->>> dispersit in 2 straturi aplicat in vara asta. (peretii frumos slefuiti inainte).
Ce vopsea sa iau?
- dispersit colorat in cantitati minime, cat sa imi ajunga pt pictat peretii?
- vopsea in ulei?

Ideea e ca nu vreau sa stric peretii, dar modellele de pe sabloane (flori de diferite feluri si tufa de hipiscus) sunt superbe si ar merge super.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

In nici un caz vopsea in ulei. Merg foarte bine vopsele acrilice, gasesti la magazine pentru pictura si la Bricostore, cred. Numa' ca se usuca destul de repede si nu prea poti face modificari peste ele...banui ca nu faci tot peretele cu sablonul, nu?

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia06 spune:

Multumesc rory pt raspuns. Esti o draguta!

Nu fac tot peretele... dar am un sablon cu flori de hibiscus cam de 1 metru juma. Si alte sabloane cu niste flori, cam de 50 cm diametru. Deci nu ceva imens si e chiar ok sa se usuce repede.

Sa merg atunci pe vopsele acrilice? Asta sa cer sa Bricostore? Sa imi spui exact ce anume sa cer te rog.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

super...
de unde ai scos sabloanele?vreau si eu asa..cu sabloane
la copii le-am facut din desene animate..da e destul de greu...uite aici http://soranabratu.blogspot.com/

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Mia06, culori acrilice trebuie pentru pictura murala-sa specifici asta la Bricostore, nu stiu ce au ei acolo, stiu ca Galeria sunt ideale, daca gasesti firma asta, daca nu la Bricostore, poate la magazine de pictura sau online pe site-ulasta: http://www.lucas-impex.ro/m.aspx?id=88&it=4, si le comanzi prin curier, sa vina repede. Daca vrei sa luceasca, ia si vernis sa dai peste culoare, daca vrei sa fie mate, nu mai lua...
Lorellay, sabloane am vazut tot la magazine de pictura, noi avem aici in oras magazinul Pictor, unde are ce vrei si ce nu vrei-am vazut sabloane cu litere, cu cifre, cu glori, cu copaci...sunt cam scumpute, dar merita!
Succes!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

aha..ma gandeam ca le pot face eu..sau gasesc cumva pe net....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

bagai un ochi la preturi..maricele..asa sunt si in magazinele gen brico, praktiker...

Mergi la inceput