Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
A, si pt CIC tot la primaria sect 3, dar dupa ce termini alea 42 de zile de lauzie (minimum).
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Unde stai in sect 3 ca si eu tot acolo imi fac veacul?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
PetraTudor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Introdus carnitza, ou, branzik. Unt nu i-am dat inca, dar o sa incerc. Cu iaurtul... inca nu m-am hotarat de care... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Unt zici? Ca si eu tot cochetez cu ideea de fiecare data cand ii pregatesc cate un piure/orez etc....
Iaurt - eu ii dau Humana. Este de la 6 luni incolo. Numai cel care are capsuni se da de la 8. Ii place de nu mai poate , sunt mai multe sortimente si ii poti da variat de la o zi la alta.
Eu ti-am ramas datoare cu o poza cu popandaii , te-a lamurit cineva intre timp? Aris eventual, ca spunea ca are si ea...
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Bogdana, multumim pentru pontul cu sfecla rosie, am tot intentionat sa-ti spun. Chiar am sa-i dau, sa stii. Cruda, right?
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 aaaaa si m-a mai pocnit o revelatie anul asta este primul in care o sa impodobesc bradul pt copilul meu 25 martie 2009 |
Aris, a fost o cunostinta de-a mea in Norvegia, au vizitat "casa lui Mos Craciun" si ce i-a atras atentia a fost un brad impodobit numai cu...suzetele
Mi s-a parut o idee draguta foc sa-i fac strumfului asa ceva! Desigur, nu am in cap sa-i fac un brad inalt de 2 m
(09.03.2009)
novus spune:
Fetelor voi ce saltele aveti la bebe ?
noi avem la patutul de lemn una care miroase a fan uscat , dar vreau sa-i iau una cum avem noi la pat, ortopedica sau cum o fi ; voi ce aveti ?
Mami lui Alexandra (03.03.09)
PetraTudor spune:
Mariana, da, dupa ce va suge Maya iti va veni o pofta de mancare de nu-ti va veni sa crezi. Eu imi luam de mancare in timp ca alapatam si daca ma prindea foamea lui nepregatita , intr-adevar devastam frigiderul dupa aceea, vorba Monicai - Monvas.
Dar sa nu-ti fie frica de ingrasat, ca alaptatul topeste tot. Cel putin la mine asa este. Eu si acum iau vitamine si tot nu reusesc sa pun ceva ... pe unde as vrea . De mancat nu mai mananc ca imediat dupa nastere, dar oricum daca nu am trei mese consistente/zi, nu-s om.
(09.03.2009)
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor voi ce saltele aveti la bebe ? noi avem la patutul de lemn una care miroase a fan uscat , dar vreau sa-i iau una cum avem noi la pat, ortopedica sau cum o fi ; voi ce aveti ? Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Noi avem din iarba de mare, dar bebe doarme in pat cu mine
Nu cred ca este vreo problema sa-i iei altceva.
Ma uit la ce salteluta are tarcul, ceva subtire imbracat intr-un material ca ...fashul...pai sunt parinti care isi culca bebeii in tarc si nu este nicio problema Asadar, go for it, zise ... Bamse
(09.03.2009)
shasa spune:
citat din mesajul lui alina.n am facut sedinta foto azi, deci priviti facem si flotari da? http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=1 Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Dar ce s-a schimbat. Este si mai frumoasa!!!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
citat din mesajul lui aris26 gata am plecat sus salutare Shasa 25 martie 2009 |
Eu mi-am dat seama ca tu esti mai zapacita dar nici asa.
Te pup, esti o scumpa
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born