PRIETENE FARA TITLU (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bu hu hu ,apar eu iar la ora fantomelor, in primul rand sa ii urez MIREI la multi ani !

Am si vesti de bine de la Denisa in privinta lui Alex,va spune ea mai pe larg,imi zicea ca a pierdut mesajul si n-are timp sa il mai reia acum.

De noi ce sa zic,mai greu cu adormitul,Diana radea de zor,asta micu' chitzaia ... in final sunt culcati.
M-a pus naiba sa ii dau Dianei azi puzzle de 100 cadou,ca i-am promis si sa vedeti belea.I-l pusesem pe masa sa il vada pe cand se intoarce din cealalta camera si cand il vede incepe sa strige ca nu asta e cadoul! Si ca asta e vechi Pai da,ca ea mai are pe undeva un puzzle tot cu Alba ca zapada dar cu piese mai putine si bineinteles alt model.Pana la urma am convins-o ca e nou,i-am aratat ca e sigilat si ca e cu mai multe piese.A zis ca nu i-l trebuie.Dupa care s-a razgandit si ca sa se scoata, mi-a bagat vrajeala ca "a glumit".Si asa m-am chinuit eu asta seara sa fac conturul puzzle-lui si i-am suportat smiorcaielile ca vrea sa terminam si mijlocul,iar eu plecasem sa ii fac baie lui Tudor,ca era ora.A ramas puzzle pe masa pe dimineata,cam suparata ea,dar s-a consolat ca am zis ca ii citesc din cartea primita cadou.N-am avut parte prea mult,ca nu ne-a lasat Tudor azi.
Chiar m-am gandit ca macar de ii dadeam acum pe cel cu Pinochio,ca e si mai simplu cred,decat asta unde-s 7 pitici si toti cu caciuli rosii ca nu mai stii care a cui e Partea buna e ca vrea sa il faca,partea rea e ca vrea sa il faca numai cu mine alaturi,dar pentru asta ma pregatisem sufleteste deja

DANA imi pare rau ca te gripasi si tu,dar bine ca i-a trecut Roxanei macar!
ANAMARIA cum mai esti? Mai rezisti? Nu s-a intors colega aia inca?

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mi-am pierdut vocea (nu mai pot sa tip), cine nu ma cunoaste spune ca sunt foarte calma. Azi-dimineata strigam dupa fiica-mea, dar ma auzeam doar eu. Ce fain! Luni merg la medic sa-mi dea antibiotic, gluma s-a ingrosat si nu vreau sa patesc mai rau. Cu plamani si alte cele.
Ieri am fost la Moni, deja stiti povestea, Tudor e adorabil, mai frumos ca in poze, niste ochi negri si dulci si cuminteeee..., asa bebe doresc la toate!
Diana e spirt curat, s-a inteles bine cu fiica-mea, a condus toate jocurile (are calitati de lider) si a scos din ea niste perle, e totala! Si frumoasa, mi-a placut tunsoarea, in scari! Super!
Cu mancarea, am vazut ca e mai mofturici, dar ea bea lapte, Diana mea, nu. Moni arata de 10, de fapt m-a batut la infatisare, e mult mai supla si are o talie....nu mai mananc nimic, post negru tin, pai sa poate?
Asa, am citit ca ati scris de medicamente, bre, cred ca ii furam meseria Mirei.
Sunt si eu de acord cu Aerius, e bun, noua medicul ORL l-a recomandat de cand cu otitele Dianei. Probabil ca se da in raceli prelungite, alergii etc. Cu siropurile de tuse, care ce doriti? Imediat va prescriu de toate pentru toti.
Bee, stiam vag ca tu ai dat Singulair la copii, stiu ca nu e o problema, dar 6 luni mi se pare mult. Plus ca de ce trebuie sa-i stimulez imunitatea, fructe, vitamina C, legume si miere nu-i ajunge?
Daca medicul recomanda fireste ca nu ma opun, doar ca as prefera sa nu-i dau acum. Si asa doua doze de antibiotic au fost prea mult, ea anul trecut a luat o sg. data antibiotic.
Cum se simt acum copiii? Dar tu? Ce fain ca sotul e un cumparator infocat de hainute, al meu la orice se pricepe, numai la haine, nu. Deh, chiar perfectiune nu exista.
Luni o trimiti la gradi pe Anuta?
Lili, si tu i-ai dat Singulair, dar la el de ce a fost nevoie? Chiar asa rau s-a imbolnavit micutul?
Am ras cu lacrimi de pataniile cu socrul tau cel zgarcit, esti mult prea indulgenta cred, eu i le serveam pe tava si in asa fel, ca nu mai comenta prostii. Poti si zambind sa ii spui ce te supara....
Astery, sa stii ca la noi, la gradinita sunt afisate afara numele celor care nu au platit mancarea. Duapa ce ca e 6 Ron/zi, si pe aia uita sa-i achite. Restul de bani, fondul clasei si al gradinitei, n-au curaj sa-l scrie pe usa...sunt cam ilegale. Or fi si acolo restantieri..
Iar cu salutul, cine e educat saluta, cine nu, ignora-l. Si nu sta ca pe ace gandindu-te la urmatoarea posibila imbolnavire. Ca eu, n-as mai trimite veci fata la gradinita daca as gandi asa. Luni merge ca sa se imbolnaveasca din nou. Pentru ca unii isi trimit copilul cu antibioticul dupa ei.
DanaE, am citit blogul tau, mi-a placut aia cu "prescolar", "prebatrana", haha, Oana e extraordinara! Si ca Roxanica a fost necajita ca nu mergea la gradinita...of, saracuta de ea. Acum se simte mai bine, i-a trecut laringita, nu? Si tu ai fost bolnava...greu cu virozele astea.
Denisa, care-s vestile bune cu Alex? Nu ne tine pe jar, spune te rog.
Mersi de comentarii, daca vrei facem schimb, ochii albastri-verzi cu parul cret al Emmei, te bagi? (eu nu m-am vopsit, apropo. N-ar fi o idee rea, daca ma gandesc bine).
Ursu, Mira, Anamaria .
Ma duc sa-i dau o supa cu galuste. A mancat doar felul doi.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Helo lume,unde sunteti? Si la voi e asa cald si sunteti pe-afara? La noi Tudor doarme pe balcon de vreo doua ceasuri,Diana a fost cu taica-su la cumparaturi si-a ramas sa doarma la ai mei - a chemat-o mami special ca e o nunta in bloc si sa vada mireasa.
M-a luat un somn si mi-am adus o cafea,sa o beau "pe net" dar vad ca bate vantul de we.
Voiam sa va zic evenimentul de azi I-a pus Ghita Dianei pentru ziua de ieri o fatza trista - ca si-acum dimineata n-a prea ascultat si i-am tot promis-o.Si cand sa plece afara a observat-o.Ai de capul meu ce mai jale Da-i si plange si plangeee si striga sa o dezlipeasca de-acolo,sa o dea jooooos ... ce mai,aba am calmat-o cu chiu cu vai,i-am explicat ca important e ca sunt majoritatea vesele si ca mosul tot ii aduce cadou si daca mai are una-doua triste,numai sa nu fie prea multe.Ma asteptam la asta si noroc ca nu le pune Ghita seara ci dimineata - el a preluat comanda,ca io drept sa va spun uitam bine mersi de ele la cat sunt de "constiincioasa" de felul meu Si cu atat mai mult ca-s puse in bucatarie si la cat dau eu pe-acolo ...
Altfel am terminat puzzle ala impreuna si a fost tare fericita,sper sa mai aiba chef de el si in continuare.I-a cumparat Ghita si o lampa rosie pe care o ochisem zilele trecute,nu-i ea special pentru copii,dar macar e cu bec normal si inca de 60 w sa vada fata bine cand deseneaza ca iarna e cam bezna si ziua.Asa,ca lampile astea moderne-s chioare de-a binelea Si i-a cumparat si setul de calcat,naiba sa il ia ca e cu aceleasi piese, dar ceva mai mare si evident mai scump decat ce ii luasem cadou fetitei aleia,a costat 40 de lei fara baterii,cand aude mami pica jos O sa i-l dau sa il puna la ei sub pom si deci eu trebuie sa ii mai gasesc si pentru la noi ceva jucarii,ca nu o pot lasa doar cu puzzle si jocuri.Voi la ce jucarii v-ati mai gandit pentru sarbatori? Bagati ceva idei ... cu ce se mai joaca cu placere fetitele mai ales? INGRID uite ca am uitat sa te intreb de-asta,n-am avut timp sa povestim nici 5% din cat as fi avut chef Tin minte ca anul trecut super faine si multe cadouri a primit Diana ta.Cu ce s-a jucat si cu ce nu din ele?
Musai sa merg intr-o zi la en gros cine stie ce smecherii mai gasesc pe-acolo,ca pe la hiper-marketuri nu am vazut nimic sa imi atraga atentia.Plus ca erau scumpe ca naiba.Ce pacat ca s-a inchis magazinul ala chinezesc de langa noi,ca asa lucruri dragute si ieftine gaseam acolo,mai ales cele din lemn.
Ia sa trimit io o tura si revin ...

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

INGRID vad ca aparusi si tu.Cum de-ai ramas fara voce? Am patit si eu mai demult de vreo 2-3 ori asa,era nasol,dar acum ar fi si mai nasol ca n-as mai putea sa strig pe Diana Vai ce ma seaca,efectiv cum discutam noi aude numai si numai selectiv Ii zic de 50 de ori: Diana imbraca-te,Diana prinde-ti parul nu sta cu el in ochi,Diana hai si mananca etc. si pauza,e mereu ocupata sa faca altceva inainte de-astea.Dar ia sa o chemi sa guste niste ciocolata ... ce viteza prinde !
Chiar am studiat carticica aia cu arta plastica,foaaarte interesanta chiar si pentru mine,nici nu stiam ca exista carti pe tema asta.Acum ma gandesc ca sigur or fi si pentru adulti si probabil cumnatul tau fiind pictor are din belsug,nu? Mai ca m-as apuca de pictat Asa de placere,evident.Voi pentru pictat aveti culori din alea la tub,guase cum se numesc? Ma gandesc ca ar trebui sa ii iau si Dianei si sa o invat faza cu amestecatul culorilor deja.Pana acum nu am facut asta pe motiv de jeg ... ca si asa era ca o purcica Acum o sa o invelesc in sortul de la gradi de anul trecut si o pun la treaba.
Apropo de-asta,sortul Dianei de la gradinita e perfect curat si dupa doua saptamani ! Chiar m-am ciondanit cu Ghita ca de ce nu l-a adus vinerea acasa la spalat si el zicea ca de ce sa il aduca daca e curat? Pai anul trecut era cam in ultimul hal dupa numai doua-trei zile! Si aici se vede progresul ... si adevarul e ca nici acasa nu se mai pateaza.Mai degraba fac io boacane,Ingrid stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70
Vai ce ma seaca,efectiv cum discutam noi aude numai si numai selectiv Ii zic de 50 de ori: Diana imbraca-te,Diana prinde-ti parul nu sta cu el in ochi,Diana hai si mananca etc. si pauza,e mereu ocupata sa faca altceva inainte de-astea.

Salutare ,
Credeam ca numai la noi e asa . Efectiv tampim de cap nu mai stim ce sa-i face . Ne ignora total , numai cand in final ridic vocea de-a binelea in sensul ca urlu face ce ii zic . Eu nu stiu ce o patit fata asta , deja intru in depresie jur . Toata ziua se smiorcaie , plange , si mai nou ne scoate si limba .
Azi veneam pe strada de la bibloteca si facea ea ceva pe drum , tocmai ce treceam pe langa scoala , sii ii zic Clara daca nu te potolesti te las aici la scoala si plec . La care ea , ba nu EU te las pe tine . Na poftim , si asta e un exemplu light sa zic asa fata de ce mai zice , ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eu sunt mai libera incepand de azi (asta daca prinde prietena mea avionul maine , ca l-a mai pierdut ea ). Am de cate ziel niste dureri de cap de tampesc , dar azi au culminat ca nici cu paracetamol , nici cu 2 ibuprofene de 400 nu m-au lasat .
Fug ca incepe un film , mai revin eu
sa nu uit :

MIRA , La multi ani sa fii mereu fericita impreuna cu minunata ta familie !!!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Io dau buzna acum la spartul targului s-o felicit pe Mira pana nu se face maine!
Deci LA MULTI ANI Mira! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita alaturi de ai tai cei dragi.
Noi, diverse, musafiri in trecere, plec, plange bebe mic, mic.
Noapte buna!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m
[Azi veneam pe strada de la bibloteca si facea ea ceva pe drum , tocmai ce treceam pe langa scoala , sii ii zic Clara daca nu te potolesti te las aici la scoala si plec . La care ea , ba nu EU te las pe tine . Na poftim , si asta e un exemplu light sa zic asa fata de ce mai zice , ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mdaaa,obraznicatura gen Diana,dar ea le zice hard rau

Si eu p-aici ma chinui sa in readorm pe Tudor ca i-am facut tarziu baita,il luase somnul bine de tot in bouncer la ora "normala" de baie ... se vede ca a fost liniste nefiind Diana acasa.
Diana a avut ceva distractie ca i-a invitat mami la ei pe Andreias baietelul de vis a vis de ei si chiar si pe Ale,cu care se intalnisera pe la plimbare - o duceau mama si bunica la "distractie" adica sa manance la ceva fast food ca va ziceam ca baga fetita aia in ea !!! Nu degeaba are 19 kg la 2 ani jumate.
Ei si asa a fost mami doua ore baby sitter la toti trei si Diana si-a facut de cap,ca asa se rupe ea in figuri cand are invitati,mai ales d-aia mai mici si mai docili care se uita la ea fascinati A zis mami ca a inceput sa faca si in prezenta lor pe educatoarea,il certa iar imaginar pe Dani,imi imaginez ce se uitau cei doi la ea ,ce s-or fi gandit ,ca-i dusa rau cu pluta
A vazut si mireasa si a dansat cu foc cu sus-numitul Andrei ca doar era toata trupa de copilasi din bloc prezenta si a zis mami ca a durat multisor plecarea miresei din zona,tambalau cu muzica si aglomeratie de spectatori.
Cand am sunat eu sa vad ce face,acum seara am cerut-o si pe e ala telefon si cum colora,i-a zis lui mami sa ii duca telefonul la masuta - sa nu se deranjeze madeimoiselle,ca doar era ocupata rau.O intreb ce face si ce coloreaza si ea: "Colorez ceva interesant si nu vreau sa iti spun ca-i ceva surpriza" Pe urma o intreb cum s-a jucat cu musafirii si zice: "Am strigat pa' Dani si pa' pruncii astia" Culmea ca le place de Diana la amandoi,desi ii comandaleste de numa' numa' ... si ei ii place cu ei ca-s cumintei ,mai docili cum va ziceam,se poate desfasura gagica.
Apropo de-asta INGRID ziceai ca are calitati de lider si ca a condus jocul.Da' are, daca asta inseamna ca atunci cand pune mana vreun copil pe vreun joc sau jucarie de-a ei sa sara ea prima sa o smulga ca sa arate EA cum se face,cum se joaca etc.,daca atunci cand e intrebat vreun copil ceva sare EA prima sa raspunda si tot asa! Dealtfel chiar ziceai tu ca ce ego mare are,cand in desene se desena pe ea ceva mai inalta decat pe restul Sincer eu chiar nu inteleg cum de nu se imprieteneste Diana ta cu alti copii,dar in acelasi timp o suporta pe Diana mea sa se comporte asa ... Si chiar voia sa mai stea la noi Serios!

Mergi la inceput

Ei eu deja l-am adormit pe Tudor ...
Brandusa tu cum il adormi pe Tavi? Evident presupun ca cel mai bine adoarme la san,dar dupa aia? Nu se trezeste cand il pui in patut/carucior sau ce-o mai fi? Ca Tudor cam asa face,adica rar adoarme adanc la san ca nu am io rabdare sa stau atat cu el agatat de mine.Totusi chiar e cumintel ca in general adoarme singur mai ales ziua il ia somnul ba in bouncer,ba in patut la carusel Doar uneori mai trebuie sa trag la carucior,mai mult seara.De obicei adoarme totusi in patut si seara,il las o vreme pe spate dupa ce a supt si dupa aia il pun pe burta si adoarme asa.Cand nu reusesc,il adorm in carucior cum ziceam.Stiu ca cu Diana ma cam chinuiam in brate si dupa ce a mai crescut o leganam in disperare in bouncer pana era deja trecuta de un an

Mi-am amintit ca zicea Ingrid ca scoate Diana mea "perle".Cea mai recenta a fost cu vreo 15 minute inainte sa apara ei cand m-am pus in camera de zi sa il alaptez pe Tudor.Si incepe Diana (care deja era turbata de nerabdare si tot intreba cand vine odata Diana???) sa se ratzoiasca la mine: "Ce faci,scoti tzatzele afara acum cand vin musafirii?? Vrei sa rada de tine ? E rusine etc. " Ma intreb ce-o face daca m-oi apuca vreodata sa alaptez pe-afara prin parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI, MIRA!! SANATATE, FERICIRE SI NOROC ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!

Ce sa fac, uit...mi-am tot propus s-o felicit ieri si m-am luat cu copilul si treaba si musafiri, din astea.
Anamaria, fii-mea a gasit de cuviinta sa ma anunte, citez: "nu te mai iubesc deloc si vreau sa te duci afara in frig si sa ingheti", doar pentru ca am avut obraznicia sa nu-i mai citesc a nu-stiu-cata poveste si sa-i sting lumina.
Aa, si mai are in top: "tu faci cum zic eu, intelegi?"; "nu te fa ca nu auzi ca vreau ciocolata!"; "iesi odata afara din camera mea!"...si or mai fi mostre de cumintenie si intelepciune, dar nu le notez.
Crize? Pai are domnisoara, fix ca a ta, dar imediat incep si restrictiile, ca ma intreaba: "iar ma pedepsesti, ce m-am saturat..", si eu m-am saturat de tampeniile ei. Mi-a scos limba (nu-i Clara singura) si mai nou pufneste suparata daca nu-i cade bine vreo observatie. Pai era parfum cand era mai mica, alea erau crize controlabile, dar acum ma sfideaza si ma apuca toti dracii.
Moni, sa vad ce-mi amintesc din ce ai scris. Inca nu ma ocup de jucariile de Craciun si Mos Nicolae, de fapt eu ma chinui sa le dau pe cele mai vechi. Stiu ca s-a jucat foarte mult cu magnetii aia Geomag, alcatuia tot felul de forme geometrice, puzzle a fost de succes, cartea de colorat...din categoria nu-i mai cumpar sunt papusile Disney, Winnie Pooh, pentru ca se joaca putin, pe urma zac in rafturi si trebuie spalate.
Ea a cerut o papusa Hannah Montana, hahaha, a vazut la nepotica de 9 ani. Cuburile iar sunt faine, si acum se joaca la ele. Nu mai e de actualitate bucataria cu accesoriile ei....inutile, dar nu le-ar da.
M-a inebunit de cap cu engleza, stie multe cuvinte, culori, animale, eu ii citesc in engleza, deci carti ar fi necesare.
Bun, si haine vreau. Cam atat.
Vai, ce greutate la fata aia, 19 kg la 2 ani si jumatate? Si o mai duc la fast-food? Doamne...cata inconstienta. A mea are 15 imbracata. Avea mai mult inainte de boala, adica 15 dezbracata , dar abia am pus-o pe picioare. Papa destul de bine, ma si mir cum nu se depune. Eh, sanatosi sa fim.
Moni, ei ii e simpatica Diana ta, de aia se inteleg bine, la gradinita nu vrea cu altii, nah. Am observat ca a mea vrea sa conduca si mai ales pe cei mai mari, cand vine nepoata mea Bea aici, se aliaza cu nepotul Robi impotriva Dianei (alianta bipartita), dar nu o dovedesc, ca asta mica are o gura si se impune mintenas. Nu pot sa-i faca fatza. Si rar se lasa condusa, prefera sa plece de langa copii.
E o fire ciudata.
Maine trag si eu calendarul ala al cuminteniei, dar vezi ca n-am putut din linkul dat de tine. Iti scriu eventual de la servici. Ca si fiica-mea s-ar criza sa-i pun mutre triste, mai ales daca stie ca nu primeste cadouri de la Mos Craciun...
Uf, acum Robi mananca, iar Diana fumeaza. Si-a luat un batz si imita. Bine ca ne-am lasat la timp de fumat. Inca mi-e greu.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineta,dau o cafea tare
La noi e o ceatza afara ! Chiar a venit toamna!
INGRID aoleu ce replici mai baga si Diana ta Dar ea macar cand ii zici de pedepse protesteaza numai verbal,a mea incepea sa se smiorcaie,sa tzipe si gata criza ,noroc ca s-a mai potolit.Lasa ca iti explic cand esti la birou si ai imprimanta la indemana cum sa listezi poza cu fetzele alea.
Mi-ai dat o idee cu formele geometrice facute din alea de la geomag,trebuie sa o pun si pe Diana ca si ea le poate face din chestiile alea colorate din plastic,doar ca nu mai e asa de pasionata de geometrie cum era la ... doi ani.Atunci era fascinata,imi arata triunghiuri sau forme geometrice peste tot,pe covor,pe hainele unora,pe afise ...
Papusi cu diverse personaje nu i-am luat (exceptie Pinochio) si nici nu o sa ii iau,ca sigur vor zacea aruncate pe undeva.Are o multime de papusele si din alea ieftine primite cu diverse ocazii ,dar nu le baga in seama.In afara de papusile bebe, o intereseaza doar papusile cu par lung pe care le poate ea coafa de zor.Nici cu cele gen Barbie nu se joaca defel ... Bucataria ei e la frate-meu si s-ar juca cu ea sigur,daca ar avea copii parteneri de joaca,sau macar sa ma bag io Deci si la Diana ta cuburile si puzzle sunt de succes.Si coloratul ... eu carte de colorat nu ii iau,ca mai bine le listez de pe net.Ca la viteza ei ar colora o carte in doua zile,daca nu in ziua aia .
Eu am ochit pe un site la categoria jucarii de lemn,casute de lemn cu etaj,cu mobilierul aferent si au si papusele din lemn,chiar un set de familion: parinti,bunici si trei copii,printre care un bebe ,o fetita si un baiat mai mare pe care il putem asimila cu Cristi Cred ca tare i-ar placea mai ales personajele - costa vreo 50 de le numai personajele si aproape 200 lei casuta Eu tare ma jucam cu asa ceva,bine eu aveam papusele ieftine din plastic si in loc de casuta foloseam un taburet de lemn de bucatarie sa am si etaj ... Iar mobilier,mai aveam cate ceva,sau mai incropeam din te miri ce.Si ma jucam cu asa ceva muuult de tot si chiar mare fiind,asa ca ma gandesc ca poate ar fi mai de viitor,chiar daca-s scumpe rau.Doar ca astea merita fiind din lemn.Ar fi dragut sa imi permit sa le iau,i-as da de exemplu - de Mos Nicolae personajele si dupa aia de Mos Craciun casuta.Doar ca atunci chiar nu mi-as mai permite sa ii iau nimic altceva ... si mi-ar placea ca Mos Craciun sa aiba sacul mai plin.Mai vad eu.

Of ce fain ca stie Diana ta atatea cuvinte in engleza deja! Eu nu prea pot sa o ajut cine stie ce, ca nu prea le am cu pronuntia si numai o incurc.Si Diana ta stie deja si maghiara,nu? O mai invata maica-ta? Mami s-a pus sa o invete pe Diana mea cateva cuvinte in maghiara - ce stie si ea,ca avea multe colege unguroaice . A facut-o ca sa o distreze si Diana mea se tavalea pe jos de ras,tare mult ii place vad.Si eu am zis ca fac multe cu ea inclusiv italiana,dar cand ca uite acum e iar la mami si adevarul e ca bine de tot a fost asa: Tudor s-a trezit pe la 7 ,a supt si s-a culcat la loc asa ca ne-am trezit toti dupa ora 10! Daca era Diana la 8 cel tarziu eram sus toti,inclusiv Tudor nu mai adormea la loc ... Nu mai zic aseara ce liniste a fost pe-aici,ca Diana e plina de viatza e in continua miscare: sare,canta,fuge,tzopaie,tzipa si mai ales vorbesteeee !!! Si lui Tudor tare ii place,doar ca pe el oboseste repede atata larma si devine agitat - obosim noi darmite el

Mergi la inceput