PRIETENE FARA TITLU (52)
Raspunsuri - Pagina 5
teolinda spune:
Brandusa sa purtati cu placere hainele, chiar ca a fost generos. Lasa ..chiar daca s-a dus diurna macar va simtiti si voi bine ca ti-or fi ajuns atatea cumparaturi de la Auchan. F. atent si cu parintii tai... e si normal la cat va ajuta.
Acum drept rasplata sa inteleg ca-l bagi la cura de slabire... cred ca e de-ajuns sa-l pui bona.
Deci si socrul tau e un "specimen" . Nu te gandi ca e asa mana larga al meu pe banii lui... no way ... e un mare zgarcioman si pt el isi cumpara ce-i mai ieftin...face prospectii de piata ca al tau dar pe banii nostri tot timpul e f. ganaton.
Acum mi-a zis ca el nu mai tunde iarba ca-i ajunge lui Robert ca i-a strans frunzele din gazon... adica din 70-80mp si ca sa-i spun sa cumpere o grebla cu dintii mai lungi... ca sa greblam si in gradina cu flori...defapt cu trandafiri. Deci... a facut treaba doar pe sfert... ce "fericit" o sa fie Robert ca eu cand il critic... imediat se simte ofuscat... nah.
Ca sa intelegi cat este de zgarcit... el nu-si spala rufele acasa la el... pe motiv ca nu stie sa foloseasca masina... ce dracu o fi asa greu sa apesi un buton si evident ca niciodata nu vine sa presteze servicii gratis... ci si cu rufele lui... inclusiv azi.
MONI, INGRID va distrati? macar o fi vremea frumoasa si la voi ca pe-aici e un soare atat de arzator ca doar cu o bluza subtire imi este f. cald .
Mai dau o tura pe la masina de spalat ...si o tura de intins rufe...(a treia=ultima) si sa-i iau "pulsul" lui socra-miu.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Buna gagici!
Cum va ziceam,au fost pe la noi Ingrid cu Diana si Genu,dar din pacate au stat prea putin,desi atat s-a vaicarit Diana mea sa o lase macar pe Diana aici,ca ea vrea sa doarma cu Diana.Am pus si vreo 5 poze in drop,abia le-am facut si pe-alea ca se suceau fetele in toate directiile sau zambeau fortat Diana lui Ingrid e o frumusete,muult mai frumoasa decat iese in poze,mor dupa ea asa cu coditele alea impletite si mai ales cand e rumena in obrajori parca e Ileana Cosanzeana in miniatura.Si e cuminteee ... a mancat toata farfurioara cu carne si cartofi ,plus o budinca intreaga! Si-a mea abia a ciugulit doi cartofiori si a luat trei linguri din budinca,in rest ... a rontait zahar cubic Atat ca a mai baut lapte la culcare ... S-a vazut si pe cantar ca ea are deja cca 15 kg imbracata.A mea abia avea 14 goala pe cantarul electronic.
Diana a primit de la Ingrid cadou o carte super faina "Micul meu manual de arta plastica" o sa il studiem si cand punem in practica ideile de-acolo o sa facem si poze sa va aratam
Trimit asta si revin ca se maztaie Tudor acum.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
Ursoaica spune:
Buna ziua
Liliana nu vreau sa bag zazanie, dar l-ai vazut tu dand hartia de 100 lei celor de la gaze? Eu cred ca 50 ia tras el ... pai ce el sa nu fie platit pt ca a stat dupa ei?
Bee sa purtati sanatosi hainutele. Are rabdare Ana nu gluma!
monica70 spune:
Asa si sa va mai zic si de Ingrid ca arata suuper bine,mie imi place mai mult asa probabil cu vreo 2 kg in plus ca anul trecut. Asta pentru ca ea tot se da ca e grasa Avem kile cam la fel acum,dar ea are alta conformatie,e mai echilibrata ... Io-s d-aia gen clepsidra si cred ca inca mi-ar mai pica bine vreo cateva kile in plus,dar n-am io norocul asta.Apropo ca mi-am amintit ASTERY la ce sala ziceai ca mergi tu gratuit? Te apuci de fitness? Super,eu n-as rezista,eventual sa joc badmington sau sa inot,astea sunt sporturile preferate.Sau sa umblu de bezmetica prin padure sau pe munte ,of ce dor imi e de asa ceva!
BEE ce cadouri super v-a adus Radu,sa le purtati cu placere! Razvi tot plimbaret de noapte? Nasol.Si Tavi ... e si el noctambul cumva? Ca vad ca tot asa noroc ai Tudor daca suge si adoarme pe la 23-24 nu se mai trezeste decat accidental inainte de 6-7 sau chiar 8 sa suga.Il aud eu cum se foieste si il iau sa pape,sa nu inceapa sa planga tare si sa o trezeasca pe Diana.Nu imi vine sa cred ca Diana de cand s-a nascut Tudor poate dormi lejer cu noi in camera fara sa fie trezita.Nu stiu daca a trezit-o de doua-trei ori in doua luni jumate aproape,dar si atunci s-a dus fata la wc,s-a intors si s-a culcat la loc.
Ziceai de puzzle,bravo Anei ca a facut singura puzzle de 100 Suuper! Sa vedem de va avea si Diana atata rabdare.Eu sper, fiind puzzle nou.Cred ca i-l dau maine.Ea cand era mai mica nu accepta ajutor,voia sa le faca singura,dar pe cum a crescut nr. de piese,adica peste 36,deci de la alea de 48 in sus, a inceput sa se tot vaicareasca ca nu stie singura,tra la la ... dar de fapt ea cam si vrea companie.Ca daca ma apuc eu sa incep,se baga peste mine sa le puna ea si pe bune ca de multe ori mai repede le depisteaza ea decat mine.Numai ca eu sunt cea fara de rabdare,eu as vrea sa isi vada ea frumusel de treaba cu ele ca de-aia i le-am luat
LILI deci si Nicolas e cu numele si prenumele copiilor.Si eu tare ma mirasem anul trecut cand o auzeam pe Diana ca ii stie pe toti! Dar la ei am impresia ca doar celor care-s mai multi/multe cu acelasi prenume ii striga alea si cu numele de familie alaturi,ca sa ii deosebeasca.Cel putin asa o aud pe Diana si acum.Si Diana se juca de-a facutul prezentei.Era cu un caiet si un creion in mana si comenta de care e bolnav si n-a venit si d-astea ... e jocul ei favorit sa faca pe educatoarea,de fapt sa le imite pe educatoarele ei.Cel mai distractiv e in perioada repetitiilor pentru serbari,ma stricam efectiv de ras ce mai repetitii facea si ea pe-aici
Mai zi de socru ca ma distreaza rau tare Al meu macar e tantalau din proiect si acum la 78 de ani si mai si.Plus surd bocna.Dar ca sa va zic si de el ce opere facea Pai ni s-a plans odata mai demult vecina aia mai in varsta care tot spioneaza si da raportul ca el adunase gongile de pe cartofi - gandacii de colorado - si in loc sa ii tzape la gunoi, ii aruncase peste gard la vecini Presupun ca erau macar decedati de la solutia cu care stropise.Deci ... cred ca te-am batut la puncte
Iar ma intrerup ca s-a kk-cit puradelu',sper doar sa nu fie plin iar ca azi pe la 10 pana sus pe spate Zau ca nu stiu cum naiba reuseste,ca la Diana asa ceva n-am patit si tot pampers foloseam.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
monica70 spune:
Deci sa revin.
LILI ai vazut ca e mai ok Nicolas? Cum ziceam, lasa pesimismul deoparte Si cum stai, ti-a intins socrul rufele? Macar sa faca treaba,daca cumva chiar s-o fi ales si el cu ceva parale cum presupune Ursulina
Tudor e figura nu doar cu pedalatul si chiuitul ci tot mai des cu ganguritul si zambitul,asta mai ales cand e in forma,adica dupa ce e odihnit si hranit bine Atunci daca vorbeste oricine cu el,ii da si el inainte si chiar ii ies tot felul de semi-cuvinte aproape.Trebuie sa mai arunc cate un ochi in arhiva sa vad cand a inceput si Diana sa faca asa,ca nu imi amintesc ... doar mami mi-a zis ca pe la o luna jumate-doua si Diana a scos din ea accidental chiar un fel de "mama",eu nu mai retin.
Da' o sa vezi tu in curand,mai un pic In cate saptamani esti acum? Baga la semnatura,ca altfel uitam sa scoatem majoretele
asteryaro spune:
Buna fetele, vin si eu la un raport scurt.
Sala e moca, fiindca este chiar la fabrica la Viorel, cu chirie, deci ma primeste fara bani, asa s-a oferit proprietara, numai ca io de lene... da' am sa fac pe dracu'n4 si ma duc, 3 zile/saptamana, ca sunt fleasca si varza si cum vreti voi, deloc conditie fizica! N-am cumaprat aspirina si sa vezi maine febra musculara, vai de curu' meu.
Monica si Ingrid, va invidiez! Ce fain ca va puteti vedea, chiar si rar.
Liliana, imi place tare mult cand povestesti de socrul tau . Io de al meu chiar n-am ce zice, are 88 de ani, sta separat de noi, are mult bun simt. Un singur lucru, ala cu caciula si fularu' la 20 de grade Celsius. Atat.
Bee, sa stapaniti sanatosi cadourile, intradevar fff atent sotul tau, bravo. Lasa mai, decat sa se duca diurna pe fructe si danonino, mai bine pe hainute frumoase, eu asa zic, e bucuria mult mai mare, si nu-i numai de moment.
Treaba cu tot numele complet: dimineata lor le face prezenta, ca la scoala, ei stau pe scaunele si-i striga in ordine alfabetica. E bine, caci se cunosc si ei intre ei, dar ca acum multi lipsesc, pe motiv de boala .
Nici nu stiu cand trecu saptamana asta....
Nah, c'am dat-o'n olteneste .
Ei, Denisa, tu nu zici nimic azi?
Azi l-am gasit bine la gradi, il schimba dupa somn d-na educatoare. Am stat putin in curte la leagan cu o amica si fetita ei , alta frumusete, apoi, cand am ajuns la bloc, Razvan a vrut la tobogan la Mc, si n-am putut sa-l refuz , nah. Am stat si acolo vreo ora, ca doar am stat pe scaun, comoda, si s-a jucat fff frumos cu alti baietei. Doar ca n-am avut bani macar de-un suc, dar el si-a baut constiincios apa .
Deci per total, azi ma avut o zi frumoasa, si a fost si insorita, pe deasupra.
Mai revin, daca mai pot.
Ma bag si la poze...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
monica70 spune:
Si eu un raport pe scurt: am fost pe-afara vreo ora toti si m-a cam obosit Diana ,ca m-a apucat si pe mine sa ii dau ideea sa ne jucam de-a prinsa Dar asa fain a fost afara,20 de grade si fara pic de vant Diana a mancat la mami la magazin o banana intreaga,ca nici inainte de-a iesi nu mancase nimic nu de-alta.Iar acum seara a mancat un pic de cartofi piure,sos de rosii si o chiftea.Stiam ca ii place sosul de rosii si de-aia m-am strofocat.Iar acum i-a pus Ghita suc si zice ea dupa ce a baut trei sferturi din bibe: "mami da' nu mai pooot ca sunt plina uite ce burta am" Ce sa zic.Zicea Ingrid sa ii fac mancarurile preferate poate asa mananca mai mult,ca ii povestisem cum din pulpe de pui+cartofi+ciuperci la cuptor a mancat doar ... toate ciupercile.Goale,fara pic de paine.Maine chiar aia fac: mancare de ciuperci cu smantana.
ASTERY fain ca ati fost la Mac,eu nu am dus-o niciodata pe Diana inca ... desi cred ca i-ar placea.
dana_ene spune:
Traiesc! Traiesc!
Dar sunt gripata. Nasol. Nu-i gripa "de-aia", dar e nashpa rau. Am niste dureri de cap de zici ca-mi baie crivatul prin creier.
Roxana, cum v-a spus cred Cristina a facut laringita. Doua zile a facut cate un puseu de febra in timpul noptii si atat. Urmatoarele doua zile a tusit. Rau. De ieri zici ca-i alt copil. Am scapat de laringita cu bine.
Oricum saptamana asta a stat acasa, la recomandarea medicului de familie. A plans in fiecare zi ca ea vrea la gradi. Mi-a spus, trista, ieri: "Ce fericita e Oana ca merge la gradi. Vreau si euuu."
Astazi am mers cu ea la ora 1 sa o luam pe Oana de la gradi si am trecut si pe la grupa ei sa-si vada doamnele si colegii. S-a rusinat, dar s-a bucurat. Si doamnele au bagat-o in seama probabil mai mult decat de obicei si s-a emotionat.
De luni o ducem din nou, spre incantarea ei.
Problemele pe care am vazut ca le-a expus Cristina le-am aflat si eu in cateva randuri de la educatoare. Plus ca am avut chiar eu neplacuta surpriza sa discut cu cativa parinti si am ramas socata de felul in care pun problema.
Oricum, zic si eu ca ideea cu listele ar trebui sa aiba un impact.
Astazi chiar ma uitam sa vad daca a pus Cris vreo lista pe usa.
(Cris, saptamana viitoare mai scot si alte liste, sa ai.)
Fug sa scot frunzele din cada.
dana_ene spune:
Cris, de Vladut si Roxana vorbeste. De Vladut si de Luca.
La inceput imi spunea ca ei sunt "muscaciosi" si "ciupitori".
Acum sunt favoritii ei. Mai ales Vladut.
Am intrbat-o daca Vladut mai este "muscacios". Nuuuu! Nicidecum, e "cuminte". Ups. Asta inseamna ca-l acopera. Clar. Nu?
Denisam spune:
Hello,
AM aparut greu ca am fost cu A la medic si am si stat destul(2hdar si ploua si etrafic si am culcat copil si apoi calmat bunicii si sunt la a 2-a cafea ca urmeaza Emma si lectii si sa fac piure cu pulpe de pui
DanaE-sanatate multa!
BEE-sanatate si putere si sava bucurati de cadouri-mersi de sfat, renunt la aerius ca am separat picaturi si acum le dau de imunitate naturiste.
Moni si Ingrid- sa va fie de bine,ma bag acuma la vizionat.
Lili-mersi si avetigrija de voi, mai ai 2luni si gata,nu?Te mai verifica astia sa vada dc nu cumva e fundita, nu stiu de ce iti doresc sa se chimbe, ca e mai usor cred
revin!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani