Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)
Raspunsuri - Pagina 21
anamaria1979 spune:
Felicitari Mihaela-Amalia!!!!
Bine ai venit pe lume, Matei-Gabriel!!!!
Felicitari DANA!!!'
Bine ai venit pe lume, MATTIA GABRIEL!!!
mary_07 spune:
Salutare dragelor
Sunt prinsa pana peste cap cu treburi (da'-mi place de mor
)...azi si maine isi duc ai mei la casa tot ce mai au pe aici
Doamne,cat am asteptat zilele astea
de luni suntem singuri singurei

I-am cumparat pat lui Alex si maine ii amenajam camera lui. Mai mult improvizata,ca nu i-am luat mobila inca.Da' se umple ea cu jucarii ca avem din belsug : 2 saci de plusuri ( pastrati de mine de-a lungul anilor pt copiii mei
) , 3 cutii de jucarii de-ale lui , 4 animale imense de plus si 2 cai

..mai ceva ca la gradinita
Aida,ti-am vazut foca scumpa si dulce

ce-mi plac ochii lui

Referitor la ce ai zis ieri,ca plansul in sarcina e direct proportional cu plansul copilului de acum...mai sa stii ca am auzit si eu de chestia asta si cica e adevarata![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
Gata, suntem la orele de "me time" (adica eu de capul meu, fac ce vreau), e deja 7 la noi. Ana face bonding cu tatal ei iar eu ma pregatesc de somnicul de frumusete, cel de seara, dupa un dus fierbinte si bun, sa fim fresh la noapte.
Aida, ce faine-s pozele cu Erik
, mi-au placut toate, dar in special acelea in care manca cu foc mi-au mers la suflet. 
Si cele cu tatal lui sunt deosebite. Ce mare s-a facut, am vazut ca isi poate tine deja capul singur! Bravo!
Vaaai, si ce mai poza am vazut, mai Claudia! Pur si simplu superba, ce pui ai tu acolo, si cum ii se vad ochisorii din blanita! 
Multumim frumos de aprecieri, esti o draguta!

Cu bubilete Isabellei, nu stiu ce sa zic, a avut si Ana, de la caldura, dar nu i-am dat cu nimic, numai am curatit-o cu apa. A avut tare multe la un moment dat, acum au disparut aproape toate.
Monikus, sa stii ca nu am gasit pozele, dar mi-a fost aiurea sa te mai intreb o data. Cred ca nu ma uit eu unde trebe. 
Fetelor ce ies la plimbarica, plimbare placuta va dorim. 
Nela, mamica Anei (19.09.09)
pazza spune:
nici un semn pana acum
am curatat pana si gresia din baie...luna si bec ce mai..acum cred ca merg sa ma intind putin in pat ..
pup bebei frumusei si mamici scumpe
40+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danutzu Noi am fost tristi si speriati ieri pentru ca la operatia puiutului a aparut o sangerare. Am fost la medicul neonatolog (care l-a monitorizat dupa operatie) si a spus ca s-ar putea sa mai fi ramas un fir pe care corpul il respinge. Azi mergem la medicul chirurg sa vedem ce ne spune. Sper sa fie doar asta si sa rezolve azi problema, sa nu avem te miri ce complicatii, ca nu mai rezist; prin cate a trecut Carol pana acum nu mai vreau alte complicatii!!!!!! ![]() Pupici de la Dana si BB Carol |
Danutza, va tin pumnii sa fie totul bine la medicul chirurg si sa nu fie nici o complicatie. Imi pare tare rau ca bebe Carol are problemuta asta acum, sper din tot sufletul sa se rezolve azi.
Pupici si te asteptam cu vesti bune.

Nela, mamica Anei (19.09.09)
aidaciolac spune:
Danutza tin pumnii stransi sa scapati de probleme si sa nu fie nimic ingrijorator. Eu una , spre rusinea mea
, nu stiu ce s-a intamplat cu Carol si de ce a trebuit operat
, dar sper din suflet sa terminati cu problemele 
... intru repede sa fac capitol ca trebuie iar sa fug ...
Edit: Am vazut si eu poza cu blanita Isabella
pur si simplu am izbucnit in ras ce frumoasa e
ptui ptui pe ea