Burtici fericite de septembrie-octombrie (228)
Raspunsuri - Pagina 20
4mykids spune:
Ufff..ce greu va prindem din urma,am sa scriu ce imi aduc aminte..
Incep cu Aida ca tocmai i-am vazut pozele...wow, ce dulce e Erik , imi place la nebunie a doua poza (prim plan !!)poza de prima pagina, si cea cu tati in care se uita cu drag unul la altul..
o dulceata mica..
Lutoniana, felicitari pentru greutatea lui David , cresteti , cresteti..in legatuta cu anticonceptionalele, la mine e simplu ,sa inchis magazinul asa ca m-am hotarat sa-mi fac implant in mana(daca candva o sa-mi vina vreo idee de bebe il scot si gata, dar sper sa nu).
Nela..ioi , ce faine poze pe plaja , sunteti tare frumosi impreuna, Ana este o dulceata si doamne cat par are , pai voi la un an aveti ditamai cozile, noi suntem tiparul lui Tudor Gheorghe la par..ne-a cazut peste tot
, dor in spate si lateral a mai ramas un pic, iar tu arati de milioaneeeeee...super gagica si mamica...ce va invidiez pentru vremea de acolo 
Am vazut poze cu bebe Carol...
frumos foc piticul;
Cu fetitele lui Devilla ,ce faine trasaturi au...
;
Am vauzut ca Raluk a intrat sa ne salute si sa ne mai impartaseasca sentimentele ei de MAMI(ACUM)...draga Raluk ,Alex este frumos foc a inceput sa-si contureze din trasaturi
, iar tu cu toata oboseala , esti plina de liniste si fericire , asta vad eu..felicitari...si ai incredere vin vremuri mai usoare in curand
;
Dana 16 , nu-i bai daca mai intra crema, trebe doar sa ao grija cand cureti fluturasul sa-i departezi usor labiile
;
Cam asta imi aduc aminte , imi cer scuze daca am uitat pe cineva..
Noi (Iulia) a intrat in vacanta
, o sa se plictiseasca de numa o saptamana,Isabella e cuminte dar sa umplut de bubite de alea mici pe gat (ca si cum ar fi de la caldura)se mai confrunta cineva cu aceasta problema?nu stiu cu ce sa o dau...deocamdata o dau cu pudra.
Si cu dedicatie pentru Nela , pe care o invidiez pentru vremea de acolo, in timp ce voi sunteti la manecuta scurta noi trebuie sa ne luam blanita
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
monikus spune:
Neata mai pe la pranz asa fetele,
Noi ne putem lauda azi ca am fost mai linistiti noaptea trecuta. Am reusit sa mai inchid un ochi.
Danangie, Amalia felicitari pt bebelusi. Sa va traiasca.
Nela sper ca ai reusit sa vezi pozele.
Cristina_ana, nici gand de facut mancare. Cred ca as lua-o razna de tot daca nu m-ar mai ajuta soacra-mea sau mama. Numai asa mai reusesc sa inchid ochii.
Raluk, Dana, nu mai stiu daca v-am felicitat pt bebei. Sa va traiasca si sa nu mai planga pt ca si al meu asta stie cel mai bine sa faca. Va pup.
Luto, sper ca gogo e bine.
Manga, sper ca si voi sunteti bine.
Aida pupam si galagiosul tau care mai si tace cateodata nu ca al meu. ![]()
Da, a inceput spectacolul asa ca iar tre sa plec.
Va imbratisez pe toate. 
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Noi (Iulia) a intrat in vacanta , o sa se plictiseasca de numa o saptamana,Isabella e cuminte dar sa umplut de bubite de alea mici pe gat (ca si cum ar fi de la caldura)se mai confrunta cineva cu aceasta problema?nu stiu cu ce sa o dau...deocamdata o dau cu pudra.Si cu dedicatie pentru Nela , pe care o invidiez pentru vremea de acolo, in timp ce voi sunteti la manecuta scurta noi trebuie sa ne luam blanita Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/ |
Eu zic sa curati bine cu o compresa sterila cu betadina. Eu cu asa ceva ii dau pe la sub-brat unde are bubite.
Monica acum mami fericita de
Rares Andrei
4mykids spune:
Upsssssss...am uitat FELICITARI ,DANANGIE , SA-TI TRAIASCA MICUL MATTIA GABRIEL,SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE EL ,SA FIE SANATOS .
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
4mykids spune:
Multumesc, Monikus..o sa intreb la framacie daca au asa ceva..
.
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
andraiulia spune:
Neatza!!!
4mykids, si noi am avut in prima sapt bubitze din alea si cat timp i-am dat cu baneocin pudra si un gel de la bioderma nu i-au trecut, s-a facut o crusta. A functionat in schimb imediat Bephanten gel,i-au trecut de tot.
Noi acum papam,tocmai ne-am intors de la echo. Primisem la iesirea din spital recomandare pt echo sold. Si doctorita ne-a trimis la medlife la doc Stamate. Si se pare ca totul e f bine, n-avem problemus.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui 4mykids blanita |
vrei sa fii prietena mea ?David
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Vai, Claudia, chiar ca e frumoasa poza cu blanita!!!!
Aida, ai un baietel foarte dragut!!! Si ma bucur ca Liza il iubeste si nu-l papa de bulanase!
Monikus, bine ca ai ajutor de la mama si soacra, ca altfel cred ca o luai razna! Tare mult te-ai mai chinuit tu si cu sarcina, si acum, cu bebe! Lasa, ca sigur or sa vina si zile mai bune!
Alex, Anomis, o sa vin si eu in Carol la 14!
O sa va sun cand ajung!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lutoniana vrei sa fii prietena mea ?David |

33+
Chiara Ada
Danutzu spune:
Pupici si de la noi pe ziua de azi tuturora! 
Am vazut pozele postate de voi cu bebei, care mai de care mai frumosi si falcosi, nu mai enumar pentru ca fara nicio exceptie toti sunt de nota 10 in odiseea noastra :)
Felicitari Danangie pentru Mattia Gabriel, sa va dea Dumnezeu sanatate, tie refacere rapida iar lui sa nu aibe colici!
Legat de prevenirea unei noi sarcini in perioada care urmeaza nu ne-am hotarat inca, nu as apela iar la anticonceptionale, as merge pe sterilet dar inca nu am studiat optiunea cu plusurile si minusurile aferente.
Noi am fost tristi si speriati ieri pentru ca la operatia puiutului a aparut o sangerare. Am fost la medicul neonatolog (care l-a monitorizat dupa operatie) si a spus ca s-ar putea sa mai fi ramas un fir pe care corpul il respinge. Azi mergem la medicul chirurg sa vedem ce ne spune. Sper sa fie doar asta si sa rezolve azi problema, sa nu avem te miri ce complicatii, ca nu mai rezist; prin cate a trecut Carol pana acum nu mai vreau alte complicatii!!!!!!
Pupici de la Dana si BB Carol