costum de halloween-de unde?
aveti idee de unde se pot inchiria/cumpara costume de halloween haioase si ieftine, daca se poate, pentru copii de 4-5 ani?
la voi la gradi/scoala se fac petreceri de halloween?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
Raspunsuri
kay spune:
si-a luat fratele meu un costum anul asta cand a terminat liceul, era scooby doo liceul lui a facut parada si clasa lui avea ca tema desene animate. am sa il intreb de unde l-a luat. era super facut Scooby, mi-a placut mult de tot. iti zic maine.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Alinutzaa spune:
Intra pe site-ul fabricademagie.ro (cu www in fata normal). Gasesti toooooone de costume si pentru copii si pentru adulti.
Distractie placuta la petrecere!
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 8+
Handmade by Alina
ellinia spune:
Si pe mine ma intereseaza, numai ca e deja tarziu, maine au petrecere la gradinita. Nu am acasa decat o masca de Spiderman la care trebuie sa ii pun vreo pelerina ceva. Am cautat ieri si material sa-i fac eu si nu am gasit ... as vrea sa improvizez din ceva dar sunt in pana de inspiratie...
gabitzam spune:
A luat sotul meu acum doua zile din Carrefour Feeria un costum de pirat pt. baietelul nostru de 4 ani jumatate. Zicea ca mai erau 2-3 modele si a fost parca 29ron daca-mi amintesc.
Alaturi de SEBI
ellinia spune:
Gabitza, fain, eu nu am gasit nimic ... nici foarte mult timp la dispozitie sa caut nu am avut, asa ca, pana la urma am cumparat 1 metru de material alb, de bumbac si un spray negru de par si am sa-i fac un costum de fantoma, in genul cum e cel de pe fabricademagie.ro. Sper sa-mi iasa. Petrecere frumoasa micutilor amine! Noi i-am dus si un dovleac azi la gradi.
roli25 spune:
Este un magazin la intersectia Matei Voievod cu Agricultori unde au de inchiriat costume la preturi rezonabile. In vara, pt serbare am inchiriat costum de soricel cu 40 ron.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)