Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

blanche , tamaryllis
multumesc din suflet dragutzele mele , alaturi de voi o sa fiu mai tare si o sa trec si peste asta.
pogonici
multa bafta pe 15 martie , pana atunci poate reusesc si eu sa fac ceva si apoi suntem pe vaaaaaaaaaaallllll ....
Cum de nu le-ai scos pana acum , stiu ca stii de ceva timp ca trebuie scoase?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

luck..asa e ne stim de la FIV ungaria...

eu am aflat de hidro inca de oe 17 noiembrie 2009..dar din cauza probl de serviciu si acum ne mutam in alat acsa nu am putut sa ma programez ptr op..si din ac motiv abia in aprilie ma voi op..caci noi dupa pasti ne mutam in casa noua..si apoi treb sa facem rost de bani ptr FIV..

daca nu as fi avut ac probl si maine ma operam si apoi FIV..dar nu pot ca ...astai viata

mult a fost putin mai este..astept ziua de 15 ca painea calda sa vb cu profu de op,..caci tot el ma op si acum 1 an jum de hidro..dar de data asta LE SCOT DEFINITIVVV

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

pogonici
stiu ca mi-ai mai spus o data dar nu imi mai amintesc nici cum , oare unde ai zis ca faci laparo?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

luck..laparo il fac la iasi cu dct care ma operat si in dec 2009 tot de hidro

mult a fost putin mai este..cu rabdare si credinta vom trece peste toate

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

dar aici nu mai posteaza nimeni?????..
.sa inteleg ca numai eu mai am hidrosalpinx????

vreau sa aud de cele care au invins hidro.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Nu, Pogonici, si eu mai postez pe aici, e drept, mai rar, pentru ca nu am vesti inca....
Dar de citit, citesc zilnic.
Pupici

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

cristal..ma uitam la semmanatura ta..ai facut 6 FIV cu hidro???
nui normal hidro treb eliminat definitiv

draga mami dar esti puternica si curajoasa
eu nu voi face decat un FIV si atat
ca nu ma tin nici buzunarele si nici psihicul

ca de 3 ani nu mai rezist ..bani bani numai ptr bebe si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

pogonici,inteleg ca te-ai mai operat de hidro? N-ai scos trompele atunci? Ce operatie ai facut?

Mergi la inceput

da in decembrie 2008 am fost am fost operata tot de hidro...dar mi lea curatat si atat.apoi am facut un tratam cu clomifen si tot nu sa prins..

si la mai putin de 1 an sa refacut iar..se spune ca hidro sa reface in max 6 luni E ADEVARAT sincer zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, va intreb si eu ceva. Am facut o laparoscopie in iulie anul trecut. Am avut 2 chisturi endometriozice mici, un fibrom, tot mic si ala, si cateva "puncte de endometrioza pe un ovar si pe anexele uterosacrate" - ceva de genul asta. Plus "trompa stanga nepermeabila, trompa dreapta - greu permeabila". Dar nimic de hidro. Dupa operatie, la vreo 2 luni am inceput sa am dureri in zona ovarelor, mai ales in stanga. Nu e o durere propriu zisa, mai mult o jena cvasi-permanenta. Chisturi n-am, ma gandesc ca poate-s dureri pe trompa. E posibil ca la o laparoscopie sa nu se vada daca era hidro? Ca pe bilet nu scrie nimic de asa ceva...

Mergi la inceput