Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
da , asa mi-a spus si mie , si eu tot la recomandarea lui fac asta.
Cum ti-au fost hormonalele dupa laparo?
Nu imi mai aduc bine aminte , parca tu nu ai probleme cu rezerva ovariana asa?
Spune-mi te rog frumos cu cine ai facut laparo?
Ai scos amandoua trompele?

MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

luck...au fost bune hormonalele dupa laparo si FSH la fel si nu am probleme cu rezerva ovariana.
am ambele trompe scoase...in 2 interventii diferite...mai am si laparo pentru hidrosalpinx-dar atunci doar l-au aspirat nu mi-au scos trompa,motiv pentru care am facut seu3 pe trompa aia cateva luni mai tarziu...deci au tot umblat pe langa ovarele mele...dar multumesc Domnului nu mi le-au atins.

eu m-am operat la Medlife,la doctoritza Predoi si am fost foarte multumita de prestatia ei chirurgicala...ca sunt altele ce-mi displac acolo...e alta mancare de peste...dar pentru prestatia chirurgicala...no comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Luck imi pare rau de diagnostic, asta mai lipsea.... Sa stii ca nici mie nu mi.a afectat scoaterea trompelor hormonalele. Scoate.o si muuulta bafta in continuare.

Cam slaba activitate pe aici...haideti la apel!!!!

Mergi la inceput

Luck imi pare rau de diagnostic, asta mai lipsea.... Sa stii ca nici mie nu mi.a afectat scoaterea trompelor hormonalele. Scoate.o si muuulta bafta in continuare.

Cam slaba activitate pe aici...haideti la apel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Daca a facut Blanche strigarea, atunci ies si eu la apel!
In primul rand vreau sa o felicit pe Iana: Felicitari! Sa-ti traiasca puiutii!
Luck, inca o data, imi pare rau pt diagnostic!
Io, tie iti zic felicitari, caci se pare ca ai scapat de diagnosticul asta urat!

Eu sunt bine acum. Am facut tratament cu cervugid, am refacut testul PAP si totul e bine. A fost o perioada nu prea buna pt mine; m-am stresat tare cu PAP-ul asta! Pe 5 martie merg la Budapesta la o consultatie preliminara si sper sa demaram fiv-ul in perioada imediat urmatoare.
Va pup!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tamy...vin si io la raport
incepand cu 2 Martie...sunt la Budapesta
ma bucur ca esti bine...Doamne-ajuta sa ne iasa de data asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Tamaryllis si Samira, se pare ca va veti incuscri!
Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Si eu raspund la apel. Inca bajbai si invat din experientele voastre. Din pacate timpul trece repede (am 36 de ani ), trompe "still on" pe care stiu ca trebuie sa le scot.Trebuie sa recunosc ca m-a insufletit experienta ianei careia ii doresc din tot sufletul sanatate si sa-i traiasca copilasii.Ca inca glumesc mereu ca voi face gemeni sau tripleti si ca nu mi-am pierdut optimismul.Ca spun mereu ca voi fi o mamica femecatoare de 40 de ani. Doamne Ajuta, fetelor! Sa nu ne pierdem speranta, am suferit prea mult ca Dumnezeu sa nu ne vada si pe noi intr-o zi si sa-si intorca fata catre noi.
Piticul

Mergi la inceput

Frumos frumos....hai ca merge treaba cu catalogul

Tamary ma bucur ca e totul ok, eu credeam ca in ianuarie incepi...dar se pare ca nu mi.am facut temele bine...Esti mult mai linisitita acum si forte noi.

Samira esti pe val!!!MUUUUULTA BAFTA!!!!!!

Piticule...pai cum lasi tu timpul asa sa treaca , pai hai pune.ti bateriile!

Guze, sunt sigura ca va fi cu succes, aici au inceput f mult sa faca transfer in ciclu natural, tin pumnii

Eu nu ma laud cu nimic, poate prin mai iunie FIV3, eu as face mai devreme dar nun vrea omu' sa mearga prea des la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu pe 15 martie mam programat al dct sa vedem cand si cum voi merge in aprilie la operatie..abia stept ziua de 15...si apoi sa scap de hidro si trompeteeeeee

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput