Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR CE MAI FACETI!!

TAMY TI-A SOSIT REZULTATELE LA TROMBOFILIE?

LA TOATE FETELE NOI SUNTEM OK. AVEM DEJA 1KG SI PUTIN FIECARE SI TOATE MASURATORILE SUNT IN GRAFIC.

iana

27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, bravo! Ce fericire! Doi puiuti sanatosi!

Mi-au sosit si rezultatele..nu sunt f bune, dar nici f proaste, in sensul ca am mutatia MTHFR C677T heterozigot, care e cea mai "usoara". Ideea e ca se "rezolva". Marti sau miercuri merg la hematolog.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

TAMY bine ca ai descoperit ca sa poti trata la timp.Urmatorul fiv trebuie sa fie ultimul.
O fi fost asta cauza esecului?

iana

27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, ar putea fi asta cauza, mai ales ca a doua zi dupa ce am intrerupt aspenterul am inceput sa sangerez. Asta e acum...data viitoare o sa fie bine!
pt

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am si eu o intrebare la voi...de ieri am aflat cruntul diagnostic HIDROSALPINX BILATERAL in stare avansata trompa dreapta..iar stanga mai putin...mentionez ca acum un an am fost operata tot de hidrosalpinx..dar at era numai pe partea stanga...acum ambele sunt grav avariate..si iremediabil...
intrebarea mea e..pe voi va dor ovarele?? pe mine cam de o luna ma dor mereu...ba stanga ba dreapta...precizez fara motiv..dar nu continuuu..ci asa cand vor ele..si le potolesc cu un supozitor

durerea e ca si dct care mia fcaut HSG ma intrebat daca ma dor ovarele..si iam zis ca da..explicabil infectia....

eu la anul voi face FIV caci alta solutie nu am...

e bine sa scot TROMPETELE intrucat e a 2 oara cand imi da de treaba -asa le zic eu sau sa le clipsez???

ce sfat imi dati fetelor???

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

POGONICI SI EU AM AVUT HIDRO. BILATERAL,NU MAI STA PE GANDURI SCOATELEEEE!PRIVESTE SEMNATURA MEA DUPA CE LE-AM SCOS.DURERI PE PARTEA UNDE INFECTIA ERA MAI MARE AVEAM SI EU CAND SI CAND.

TAMY AI GRIJA DE TINE SI REZOLVA TOATE PROBLEMELE PANA LA URMATORUL FIV.

LA TOATE FETELE

iana

28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Iana, felicitari din toata inima, sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment din viata puiutilor tai.
Am facut laparoscopie&histeroscopie pe 7 noiembrie, sambata aceasta merg la control. Rezultat: trompa stanga cu hidrosalpinx-clemata, trompa dreapta- libera, celelalte organe- ok.
Desi dr mi-a zis ca ar trebui sa fac pauza 2 luni pana la FIV3-cel norocos, citind povestea ta, ma bate gandul sa incep procedura in decembrie. Mi-ai dat curaj!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

GUZELNICO EU AM FACUT FIV-UL IN ACEEASI LUNA CU LAPARO .TOT LA RECOMANDAREA D-RITEI ,ACEEASI CARE M-A OPERAT.
MULT NOROC INDIFERENT CE VEI HOTARA.

iana

28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu ii voi scrie maine dct kovacs noua mea situatie medicala si il voi intreba de hidrosalpinx,..si cat treb ptr refacrre dupa operatie

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Pogonici, eu am facut laparo pe 7 nov iar dr mi-a recomandat pauza de IA/FIV timp de 2 luni.
Dar avem aici si cazul fericit al Ianei, care a facut FIV imediat si rezultatul se vede ... la semnatura ei.

Cred ca depinde de organismul tau, de momentul in care te simti tu in stare. Mult succes!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput