Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata
Fetelor nu a-ti revenit din vacanta inca?????
Ma uit in fiecare dimineata pe forum si......beau singura cafeaua.......Pupici si multa fericire, oriunde ati fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

La multi ani!fetelor am fost azi la ecografie la o doctorita foarte buna,Adriana Klein se numeste si mi-a zis ca nu am hidrosalpinx,asa ca voi face luna asta stimulare si inseminare,sper sa fie bine.Problema e ca nu sunt hotarata la ce medic sa merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sabrinela..sa stii ca nu eco e cel care iti spune de existenta hidro..ci HSG..sincer iti spun..nu cheltui banii pe nimic pana nu faci HSG la un aparat super...

iti zic din experienta

eu si maine mas opera de hidro dar pana in aprilie nu pot lipsi de la munca...

in rest va doresc multa bafta cele care suntei in plina procedura

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Am facut hsg in luna mai si nu aveam ,apoi laparoscopie in august si nu a zis dr ca am hidro,dr Cezara Bucur ar fi vazut la eco in luna noiembrie cand am mers pt inseminare,nu stiu nici eu ce sa mai cred,sa mai fac o hsg?

Mergi la inceput

da sabrinela...dute si mai fa un HSG inainte de orice tratanet hormonal..

la mine in sept la eco cand am fost la budapesta..caci acolo eu merg la dct kovacs...nu se vedea hidro, iar in noeimbr cand am repetat HSG aveam pe ambele trompe hidro si nu asa ci in stare avansata eetse..

acest hidro apare f repede...nui treb luni intregi...
studiaza mai bine..ptr a intelege....

deci nu cheltui banii pana nu ai siguranta ca nu ai acest nenorocit de hidro

ITI SPUN DIN EXPERIENTA...eu nu mai fac nimic pana nu scot trompele..deci e mult mai grav decat tine

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MARTI 12 IANUARIE CU AJUTORUL LUI D-ZEU VOI AVEA CEZARIANA.
FETELOR LUPTATI SI SCOATETI-VA TROMPELE CU HIDROSALPINX SI VETI REUSI.

iana

36+ Mario Constantin siSophia Elena
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hidrosalpinxul se vede si la eco...daca este mare ...sau pozitionat intr-un anume fel...insa nu toti medicii stiu "sa-l vada" la eco.

Mergi la inceput

doamne ajuta iana mari...abia asteptam sati vedem mogaldetele..
da samira asa e , hidro se vede si la eco..dar asta depinde de aparat si de dct..
dar cel mai bine iti confirma HSG si e sigur diagnosticul..cel putin la mine nu a dat gres niciodata desi am facut de 2 ori cu acelasi dct

deci sabrinela..dute si fac HSG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Iana_mari, venim si noi cu tine marti! Mergi cu mult curaj, ne vom gandi profund la tine si ne vom ruga fierbinte la Doamne-Doamne ca totul sa se deruleze PERFECT .

Iana_mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FETELOR VA MULTUMESC DE INCURAJARI.
ADEVARUL CA AM EMOTII SI MI-E FRICA DE ANESTEZIA ASTA DE LA BRAU IN JOS.
EU AM FACUT NUMAI TOTALE.

iana

36+ Mario Constantin siSophia Elena
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput