Hidrosalpinx 7

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

multumim iana...sa nu uiti ca la anul sa mai treci pe la noi..caci tu esti exemplul nostru cel mai bun

va doresc la toate si sa nu uitam ca bunul dumnezeu ne va ajuta iar la anul vom avea si noi bebelusul nostru

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

CRACIUN FERICIT, CU SANATATE, BELSUG SI DARURI MULTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna
Ce faceti dragelor??
Fetelor am niste dureri ingrozitoare de burta...simnt ca mor, nici nu pot sa respir.....ultimii ani am niste hemoragii ingrozitoare primele trei zile de CM.Dupa ce trece ma dor foarte tare ...trompele???? sau or fi ovarele????Dar la ovare nu am nimic. Nu am nici un chist , de aici concluzia ca dor tromple.Si la voi se manifesta sau se manifesta la fel hidrosalpinxul??????
Mai este putin si trecem in noul an.....Sa dea DD sa fie unul norocos , cu multi bebei, cu sanatate si multe dintre sperante sa ni se implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu patesc la fel..cred ca de la nenorocitul de hidro mi s etrage si mie..la ultimul CM am lesinat de durere..mia adus sotul uregnt nurofen si am luat 2 bc de miam revenit..ca altfel ma tavaleam pe jos de durere..

mie inainte nu ma durea asa tare la CM dar acum e tragic..astept sa vad daca in ian patesc la fel..ca e naspa
faza e ca eu nu ma pot opera pana in aprilie..nu pot pleca de la munca nici vb

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV la budapesta....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Fete dragi, din exprienta proprie pot sa va spun ce am observat eu dupa laparoscopie:
- perioada menstrei s-a modificat de la 3 zile la 4 zile, fara a fi neaparat mai abundenta
- cand am ovulat pe partea stanga unde am trompa clemata (laparo in nov), am simtit o durere parca mai mica (inainte de laparo ma tineam de pereti de durere, trebuia neaparat sa iau Minoset)
- zilele acestea voi ovula pe dreapta unde am trompa ok si voi reveni cu detalii despre durere

Mergi la inceput

Va doresc un an 2010 plin de dorinte implinite, binecuvantari ceresti, un an in care visele sa devina realitate, casele sa va fie pline de bucurie, veselie si rasetele copiilor, iubirea sa pluteasca mereu in prejma voastra. Liniste sufleteasca si .......LA MULTI ANI.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, multumesc lui Dumnezeu ca existati si ca am avut sansa sa va intalnesc .Va iubesc si va imbratisez.

Mergi la inceput

La multi ani.
Fetelor dragelor, haideti la cafea.

Mergi la inceput

Buna ziua, fete dragi si LA MULTI ANI, sa dea Dumnezeu sa aveti un an bun, cu sanatate si impliniri depline!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Fete dragi, din exprienta proprie pot sa va spun ce am observat eu dupa laparoscopie:
- perioada menstrei s-a modificat de la 3 zile la 4 zile, fara a fi neaparat mai abundenta
- cand am ovulat pe partea stanga unde am trompa clemata (laparo in nov), am simtit o durere parca mai mica (inainte de laparo ma tineam de pereti de durere, trebuia neaparat sa iau Minoset)
- zilele acestea voi ovula pe dreapta unde am trompa ok si voi reveni cu detalii despre durere

Am revenit cu detalii:
- pe dreapta nu am mai simtit nicio durere, fapt pentru care nu stiu exact cand am ovulat dar am prestat constiincios. Daca nu s-a prins bb, dupa socotelile mele, pe 11 ian incep procedura pt FIV3-cel norocos .

Mergi la inceput

guzelnico sa-ti dea DD noroc si reusita.Sa speram ca Craciunul anului 2010 il vei face cu bebelusul (sii) in brate si le vei arata cat de minunat este bradul si ce frumoase sunt cadourile aduse de MOSUL .Start norocos.....

Mergi la inceput