Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!!! (203)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Buna! Help!! Fi-miu a avut azi(pe la 17) temperatura 39, i-a pus mama supozitor si a trecut (de tot) I-am facut baita, l-am culcat si se tot frichineste prin pat. temperatura 39,1 rectal, 38,3 frunte Nu ii curg mucii, a mancat, habar nu am ce poate avea!! Luni am fost la Medicover, l-a vazut doctora, era ok! Ieri am iesit cu el jumatate de ora, deci nu cred sa fi racit... ce-o fi nene???? i-am mai luat odata rectal -37,8 mai bag un paracetamol...ai mai ce sa fac? e cazul sa fac mai mult tinand cont ca el doarme? se agita, dar doarme... Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
simptome tipice de roseola/rubeola
are ganglionii de la ceafa inflamati?
bubitele apar cand inceteaza febra, la thea au aparut dupa 2 zile
Codruta27 spune:
Eva si Giuli, felicitarile mele! Jos palaria1 Aveti talent!
Dya, ce mandru tare e Andrei de noua lui achizitie. E mare si frumos baietelul tau!
Nikolici pediatrul/a ce zice? Imi pare tare rau de Karinuta Pisicuta! Sanatate multa!
Sabinel, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Daca ii distragi atentia cu ceva nu functioneaza? Cand Vladut incepe sa planga, incerc sa bat in ceva, sa fac zgomot, sa deschid o usa a unui sifonier, sau un sertar, si de cele mai multe ori se potoleste. La aruncatul pe jos nu a ajuns niciodata. Sincer, nici eu nu stiu cum as reactiona! Rabdare, mamico!
Ma bag la citit langa puiul mic! Sa aveti o noapte frumoasa, fara discoteci, da?
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
alexa si mami spune:
Nikol, multa sanatate si putere sa treceti peste episodul asta
Si pe mine ma termina copchii astia cu niste muci. De cand a inceput Alexa gradi...
alexa, cipri si mami
Codruta27 spune:
Paula-Laura, monitorizeaza temperatura, hidrateaza-l bine si daca nu face kk moale, pune-i jumatate de Novocalmin (astea sunt sfaturile pe care mi le-a dat pediatra cand Vladut a facut roseola, si a ajuns la 39.5 rectal).Ii alternam antitermicul Panadol-Nurofen la 4 ore! Sa aveti o noapte usoara, si sa nu mai creasca temperatura!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
CD27 spune:
Ce de puiuti raciti, multa sanatate
eu sunt cu nervii prastie, Mikul face 2 scaune normale, 2 moiii, acum vad ca iar a facut cu mucus
dupa 4 zile de tratament, inclusiv antibiotic
Mami de Mikul Robert Constantin

_giulianna_ spune:
Ufff ce de pici bolnaviori 
Eu nu stiu ce sfaturi sa dau, nu ma pricep! Sper insa din tot sufletul sa va faceti bine cat mai repede. Toti!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
babymom75 spune:
Piolica, multumesc mult de linkuri. Foarte utile, mi-au fost de mare ajutor! 
Vacanta 2009
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Piolica, multumesc mult de linkuri. Foarte utile, mi-au fost de mare ajutor! ![]() Vacanta 2009 Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
cu placere. ma bucur ca ti-au folosit. Multa bafta la interviu!
Mamica fericita de bebelina Elsa
Nocom spune:
Seara buna,
Offf, mai dragilor bolnaviori...... a inceput sezonul rece cu toate nenorocirile lui...
Imi pare asa de rau cand aud de copilasi bolnaviori, de nu va pot spune!!
Noi tot ff agitate si maraite suntem din cauza de masele pe vine, stiu deja ca o sa avem o noapte agitata caci aproape a mai spart o masea (a doua) iar celelalte 2 sunt umflate rau! Ma inarmez cu rabdare si cu pastilute de dinti, ca sa nu sufere micutza prea tare!
Va doresc o noapte linistita si puiuti veseli si sanatosi maine!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI

Sorina