Serialele Turcesti ;)
A trebuit sa invat lb. turca, dar cum nu prea am chef de scris si de citit, am descoperit postul tv cu seriale turcesti, si am zis sa invat ascultand lb. -desi uneori nu traduc 100% corect, am continuat sa ma uit. Am inceput cu 1001 de nopti, apoi a venit ASI - care mi-a placut enorm si apoi altele...iar acum la Iubire ascunsa, desi nu e cine stie ce, tot ma uit. Concluzie: am ajuns telenovista de seriale turcesti partea buna e ca am invatat ceva turca, partea rea e ca am inceput sa caut stiri despre actori, exact ca o pustoaica indragostita
Sunt doar eu dependenta de ele?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
nu esti singura...
desi nu prea am timp, am reusit sa vad cateva episoade din "inima de mama" (parca asa se numea). mi-a placut destul de mult, nici nu se compara cu telenovelele sud-americane...nu stiu, pe mine una ma obosesc din cauza ca sunt prea agitati in interpretare/subiect/etc.
anul acesta am fost in concediu in turcia, pentru prima data, mi-a placut foarte mult aceasta tara, atat cat am reusit sa vad (adica putin), m-au impresionat multe, iar oamenii mi s-au parut amabili, placuti.
in serialul pe care l-am vazut pe sarite mi-a placut subiectul, mi-au placut locatiile in care s-a filmat, mi-au placut cum erau imbracati, mi-a placut cum interpretau. ce mi s-a parut foarte simpatic, si am regasit scena si in alte seriale turcesti : la intrarea in casa toti se descalta si isi pun papuci...
insa m-a mirat altceva, probabil depinde de zona si de anotimpul in care se filmeaza : in scenele de interior stau cam gros imbracati, cu pulovere, veste, etc. dar nu pot sa spun ca e o regula generala, pentru ca nu am urmarit mai mult de un serial (si acela pe sarite), iar din altele prind fragmente, cand butonez telecomanda dupa ora 10 seara, cand e liber TV-ul...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
asteryaro spune:
mie limba turca parca imi canta pe la urechi . as invata-o cu mare placere, stiu cateva cuvinte, dar mi-ar placea s-o vorbesc fluent. poate candva, la batranete.
mie mi-a placut muuult 1001 de nopti, atat cat am putut sa vizionez, nu tot serialul.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
iulicutza spune:
La Menekse si Halil s-a uitat cineva? S-a terminat cumva? Nu am vazut sa il mai dea!