laparoscopie 12
Raspunsuri - Pagina 8
guzelnico spune:
Sau se pregatesc pt vacanta.
Cine vrea sa-si petreaca sarbatorile cu 3 gauri in burta?!
anne`mary spune:
buna fetelor. am si eu o intrebare pentru fetele care au facut aceasta laparoscopie. Azi am fost la un dr Mihai popescu din buzau, care mi-a facut un eco si mi-a spus ceva ce abia azi am auzit. Am un chist de 4 cm pe ovarul drept de vreo 10 ani. Am luat anticonceptionale vreo 2 ani, a disparut, a aparut la 2 luni dupa ce am intrerupt AC iar acum ma chinui de 1 an jumate sa raman insarcinata deci nu mai pot lua Anticonceptionale. Nu mi-am batut capul foarte tare cu chistul de pedreapta caci stangae libera.Dar dr asta mi-a spus ca pot face o laparoscopie ca sa scap de chist. Mi-a spus sa fac o analiza CH 125 care-mi arata daca chistul e plin de hormoni si in functie de analiza asta imi face sau nu operatia.
Ce imi puteti spune despre o aceasta interventie? Poate fi facuta pentru toate formele de chist? Ce analize se fac inainte? Cat costa o astfel de operatie? unde si la cine sa o fac?
multumesc frumos
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
pogonici1977 spune:
anne mary..eu voi face in prilie a 2 laparoscopie ptr am hidrosalpinx..dar iti voi recomnada ac inainte de a merge la operatie sa iei 10 zile de CERVUCID se ia ptr a elimina orice infectie sau alte nazdrravanii ce pot fi localizate acolo..
poti citi pe net instructiuni la acest cervucid si vei intelege ce utilizari are
eu iau cam la 4 luni cervucid ptr siguranta mea..e bun acam la mule infectii...eu fiind ff sensibila si fac mereu diverse
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
sorinake spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary buna fetelor. am si eu o intrebare pentru fetele care au facut aceasta laparoscopie. Azi am fost la un dr Mihai popescu din buzau, care mi-a facut un eco si mi-a spus ceva ce abia azi am auzit. Am un chist de 4 cm pe ovarul drept de vreo 10 ani. Am luat anticonceptionale vreo 2 ani, a disparut, a aparut la 2 luni dupa ce am intrerupt AC iar acum ma chinui de 1 an jumate sa raman insarcinata deci nu mai pot lua Anticonceptionale. Nu mi-am batut capul foarte tare cu chistul de pedreapta caci stangae libera.Dar dr asta mi-a spus ca pot face o laparoscopie ca sa scap de chist. Mi-a spus sa fac o analiza CH 125 care-mi arata daca chistul e plin de hormoni si in functie de analiza asta imi face sau nu operatia. Ce imi puteti spune despre o aceasta interventie? Poate fi facuta pentru toate formele de chist? Ce analize se fac inainte? Cat costa o astfel de operatie? unde si la cine sa o fac? multumesc frumos http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp |
Anne, interventia e usoara, nu simti nimic pt ca se face cu anestezie generala. Pe mine nu m-a costat oficial nimic pt ca am facut la spitalul militar, unde am si facut toate analizele inainte: de la analizele de sange, urina, eco, raiografii, secretii, etc, dar pt asta trebuie sa stai mai multe zile internata. In cazul in care iti faci tu analizele in afara spitalului sau clinicii, ti se poate da drumul in aceeasi zi sau a doua zi dupa operatie. Mult aucces!
anne`mary spune:
merci de raspunsuri. Cine imi da sa fac analize? medicul de familie? medicul ginecolog? am sa caut prospectul medicamentului inainte de a-l cumpara
ginamaria spune:
Iti da medicul ginecolog analizele si in plus poate iti da si anestezistul ceva analize de facut. Eu am facut toate analizele in spital si am stat cu totul 4 zile.Daca insistam ieseam cu 3 dar nu m-a deranjat. In prima zi de internare analize, a doua zi operatie, a treia zi plimbari pe coridoare, a patra acasica. Eu am mai fost operata clasic acum 3 ani, laparoscopia mi s-a parut parfum fin. La 3 ore de la operatie ma plimbam prin salon.
Iti doresc succes.
anne`mary spune:
merci gina
deci ma duc in primul rand la medicul de familie, iau trimitere, apoi i-au legatura cu medicul ginecolog care mi-a propus interventia ca apoi sa ma duc sa ma instalez in salon. Da? Ma sfatuiti sa apelez la un anume medic? Eu m-am impact bine cu dr Branescu de la POlizu dar nu stiu daca face si operatii de genu` asta.
multumesc