Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Daca ii inghite nu e o problema, problema este cand sta cu ei asa si mai si sta culcata ca incep aia sa se plimbe prin toate sinusurile si da si in otita. Eu personal, cu toate ca ma suflu de zor cat e anul de lung am facut si otita din cauza mucilor, iar acum am dat in sinuzita, tot de la muci. Iar mucii sunt de la rinita alergica.
Iaca sunt si eu prin zona, va citesc dar nu mai apuc sa si scriu. SUnt ocupata cu copiii si cu margelele mele pana peste cap Fiecare cu ce-l doare.
Si noi suntem virusati, mai putin Mihai. Eu inca nu stiu daca e sinuzita sau o mucareala de sezon. Cert e ca si Filip are muci si Georgia, chiar si un pic de tuse, putina febra Filip. Nu cred ca e gripa noua, sper... M-a itrebat asistenta de la gradi daca vreau sa-l vaccinez pentru gripa de sezon, nu stiu ce sa fac dar cred ca nu. Il imunizez mai departe cu bronhovaxom. Oricum e mult mai bine decat anul trecut. Nu a mai bolit asa cum obisnuia cu febra mare, iar Georgia e super tare nu a avut febra mare cred ca decat de vreo doua ori in viata ei.
Si voi ati inceput sa cautati jucarii deja? Ma intreba si Andreea, mama de Eric daca m-am gandit ce sa iau. Eu sunt setata pe o mare problema: copiilor mei le face o deosebita placere sa imprastie toate jucariile si apoi sa nu le adune. Ma doare gura, tip, ma agit, amenint, pedepsesc, incerc si cu vorba buna si nimic! (Acum de exemplu de la ora 10 vreau sa plec la cumparaturi si nu plec pana nu e ordine in camera lor, probabil nu mai plec deloc si ce-o fi aia mancam) Pana nu adun si eu cot la cot nu se misca nimic. Asa ca sa nu mai aud de jucarii noi. Mai intai sa invete sa le pastreze pe-astea pe care le au deja in ordine.
Bineinteles ca pe Mihai n-o sa-l rabde sa nu le cumparam nimic, dar ideea este ca sunt satula de jucarii imprastiate incat nu ma mai tin nervii sa ma gandesc cum sa le inmultesc
Ma duc sa crosetez ceva de mancare si sa ma mai agit putin cu jucariile alea
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Eu am dat doi saci de jucarii anul asta, deja este loc pentru altele :)
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Si la noi e asa cu jucariile... dar noi la noi tot aceeasi soarta o au si cartile si hainele, pentru ca Lisandru s-a intors la pasiunea lui de a scoate tot-tot, le incarca in masinile lui mari si le transporta prin casa, iar cind nu mai are chef, le descarca unde in prinde. Agata vine si isi arunca toate hainele in camera la ea, Tudora le pune la loc, dar numai hainele si cartile, ca jucariile le imprastie si ea mai rau ca Lisandru. Agata stringe insa cartile si jucariile, doar cu hainele are o problema.
Si piticii mei sint acasa de joia trecuta, cred ca au avut o laringita, Lisandru oricum e mucios si tuseste usor de cind a venit frigul, nu-i mai trece. Nu au avut febra, nu au alte simptome in afara de tuse, dar aceasta e atit de urita si din plamini, ca ma gindesc ca daca iau acum gripa, va fi rau. Ii vom duce martea viitoare, ca lui era inchisa oricum gradinita, din motive administrative. Noi sintem bine, Agata tuseste si ea, dar mai putin, ea, mititica s-a dus peste tot, si la scoala, si la patinaj si dans, cica nu e bolnava.
Altfel, ocupati si stresati, stam prost finaciar cum am mai spus, voia Octav sa vinda masina, dar aseara i-a agatat oglinda si a zis ca asta e semn ca nu trebuie vinduta.
Sanatate la toata lumea!
onixone spune:
da Nelia....si noi faceam planul sa vindem una dintre masini.Ne costa mult deja(acum sesizam ca nu sunt bani).Si nu stiu de ce dar eu eram cea pesimista acum e invers.Ciprian e pesimist si m-ar fi vandut si pe mine azi ca sa mai reduca din costuri LOL.Si ne gandeam sa vindem van-ul (unul din ele) care de fapt mai am de platit la el inca un an.NU mai stim ce sa facem sa scapam de perioada asta.Am pierdut 2 echipe deja.Sa speram ca avem mai mult de munca de acum in colo...Nici nu stiu ce sa ma zic,decat ca vreaauuuu la mamaaaa!Asa ca Nelia....mult noroc si sa iesiti cat mai repede din impasul financiar.Eu nu stiu de ce nu am mai vazut poze cu voi cam de mult.De fapt parca aveai parola la site.
Azi se serbeaza Bonfire night.Se trag artificii in seara asta.Si am fost si noi la primarie(primaria zonei noastre).foarte frumos a fost si Alex a fost foarte incantat.Am mers pe jos si la dus si la intors si mie cel putin mi-a prins foarte bine.O sa pun poze maine la semnatura.
nelia spune:
Linkuri interesante despre gripa cu pricina:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/11/03/What-We-Have-Learned-About-the-Great-Swine-Flu-Pandemic.aspx
http://orbisvitae.com/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2387&site_id=1
http://www.whale.to/a/blaylock34.html
http://socioecohistory.wordpress.com/2009/07/15/dr-russell-blaylock-vaccine-may-be-more-dangerous-than-swine-flu/
http://socioecohistory.wordpress.com/2009/06/25/1976-swine-flu-vaccination-propaganda-and-the-side-effects/
gusta spune:
Neatza.
Eu va citesc dar nu prea am ce spune.Mara a intrat in alta clasa si noi suntem mandri de ea(mai mult mami) si deja se simte ca a e in alt colectiv ca stie mai multe si imi omoara creieri.cadouri de mos nicolae stie deja ce vrea ca a scris scrisoare la mos si e o pisica de jucarie care face ca una adevarata si ne-a omorat cu asta ca nu e asa ieftina.O va primi si atata.
Gabitza da de la acei muci da in otita ca noi am avut asa ceva.
Androix si eu stau cu vaccinul in cumpana si parca l-as face.
Nelia si Oana criza se simte si la noi dar cand ma uit in magazin astea cumpara ca nebuni si ma intreb de unde au atata.
Despre mine ce sa zic imi ocup timpul cu cate ceva si e mai bine de cand ma simt mai utila in rest socru care e in fiecare zi mai rau si cam atata.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Marilena, ma bucur ca ne-ai scris. Cred si eu ca esti mandra de Ruti , si eu as fi.
Andrei sta acasa, cu bona lui Raducu. A fost putin speriata nitel femeia, dar Andrei cand nu este cu mine sau cu taica-su este muuuult mai cuminte. I-am facut de lucru, i-am printat multe pagini de colorat, i-am lasat cutiile cu puzzle la indemana, are jocul lui care se conecteaza la televizor, sper ca are programul artistic asigurat.
Alaturi de SEBI
elisor spune:
Buna dimineata!
Gata, am pus mana pe netmobil si astfel pot avea si la servici net, nu de la servici ca astia daca ar putea ne-ar taia si aerul, ci al meu propriu si personal si voi putea sa activez din nou ca de-acasa e cam exclusa aceasta desfatare. Apropos, va mai amintiti de mine ?
Imi cer scuze ca dau buzna aici, n-am citit nimic din urma dar sper s-o fac de-aici incolo.
Tin sa va multumesc pentru urarile de ziua mea, pentru mesaje, telefoane, va multumesc din suflet!
Daniela imi pare rau pentru pierderea tatalui tau, cu bune si cu rele era totusi parintele tau si te afecteaza, sper sa gasesti resurse alaturi de familia ta sa poti trece mai usor peste durere. Condoleante! (Imi cer scuze pentru acest mesaj tardiv)
Anca de felicitat te-am felicitat pe robot, scuza-mi fastacirea , dar daca tot mi-am luat avant iti spun si aici, cu mare intarziere ce-i drept, La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de viata!
Va pup pe toate si sper ca in linii mari toata lumea e in grafic cu sanatatea si problemele financiare
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Gabitza na ca tocmai ce-ai scris ca ti-e dor de mine si am si aparut, voila . Si Bianca are o tuse usoara de vreo doua saptamani, de la mine putere i-am dat stodal si vitamina C cu propolis si oscillococcinum iar la gradi ne intreaba in fiecare dimineata asistenta cum este si noi ii spunem ca tuseste putin fara nici un alt simptom. Pana acum nu ne-a intors din drum sa vedem de acum incolo, dar ne ameninta in fiecare dimineata ca daca considera ca e un pericol n-o mai primeste.
Englishwoman super pozele de Treat or trick, v-ati distrat foarte fain, se vede, iar tu esti o haioasa si cred ca Alex e mai mult decat fericit cu asa o mamica nebunatica, pe bune ca spui ca esti sor'sa .
Andreea sanatate multa, apoi la cata panica se induce de tv cred si eu ca te strafulgera si gandul la gripa noua, deja tara e isterizata de gripa asta, se duce lumea la medic si daca mananca carne de porc. Eu ii feresc si imunizez cat pot, 99% nu cred ca vom face acest vaccin, prea sunt multe semne de intrebare despre el.
Cat priveste subiectul jucarii vs dezordine aplic tactica "nu vrei sa le strangi nu e nici o problema, le strang eu dar le pun intr-un sac la usa sa le ia orice copil caruia nu-i e lene sa le stranga" si chiar tine metoda. Ce erai asa de apasata de griji in vacanta la munte? Mi-ai parut cam trista in poze.
Marilena ce mare-i Ruti, zici ca deja stie sa scrie? Wow, Bianca si la liniute si bastonase se mai incurca. Si noi am saltat direct la grupa mare ca ma bate-un gand s-o trimit la scoala mai repede. Mersi pentru vizionarea pozelor, am vazut ca ti-ai bagat nasucul pe-acolo Mai pune si tu o poza sa vad cum mai aratati, tu tot asa bine arati?
Nelia sanatate multa si voua! Financiar si la noi e dezastru, am involuat cu veniturile rau de tot fata de anul trecut si inca sunt prognoze sumbre, datoriile sunt cat casa si nu intrevad un viitor prea frumos sa mai acopar din ele. Si sa stii ca faptul ca inca mai avem servici e cat sa ne tina pe linia de plutire si fara un mic ajutor dinafara ar fi jale mare, faptul ca ne-a taiat din venituri se simte foarte mult, noi muncim la fel dar recompensa muncii nu mai este echitabila. Mereu imi spun ca sa fim sanatosi ca sa putem face fata greutatilor ca sa fii si bolnav in ziua de azi e crunt.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Aurasa spune:
Buna dimineata!
ne mai primiti si pe noi? Eu nu mai pot intra pentru ca acasa nu am net deocamdata, iar la serviciu nu am voie.
Noi ne-am mutat la 3 camere, e super ok. Copiii au fost usor raciti, dar acum sunt bine
Pupam toti copilasi si mamicutele,