Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Hei, a aparut Aurasa, ce dragut! Ce bine ca ati reusit sa va mutati la 3 camere. Sa ne mai arati poze cu baietii.
Alaturi de SEBI
ChrisDun spune:
Salutare,
Am intrat sa ii zic Danelutzei , ca am gasit link la site-ul ei pe site-ul www. reteteleluiradu .ro...
Noi (sper ca) suntem bine, azi a iesit si fiica-mea afara, dupa o saptamana de stat in casa. Si Carina a avut laringita, si doctorita de familie ne-a pus imediat pe antibiotic, pentru ca altfel nu trece ! Carina de-abia vorbea, literalmente nu mai avea voce.
Va pup, week-end placut si multa sanatate bolnaviorilor !
gusta spune:
Gabitza multumesc mult si azi m-ai facut sa ma simt nostalgica.
Elisor ma faci sa rad,cum sa arat bine in visuri sau cand.Am sa pun poza dar sa nu te sperii.
Auras sa stapaniti apartamentul.
Marilena si Mara Augusta
onixone spune:
Bine ati revenit fetelor!!!
Multa sanatate copilasilor.E sezonul ce sa ii faci.
Hai sa va arat ca a inceput si Alex in sfarsit sa inoate cat de cat.Ca peste pe uscat dar da din maini si el acolo.
Androix spune:
Elisor, nu eram mama draga apasata ti s-a parut. De fapt cred ca stiu din ce cauza: anul asta a fost mai rau ca niciodata cu alergia mea. M-a luat din luna mai si m-a lasat acum doua saptamani, apoi au trecut 5 zile si m-am umplut de muci de la raceala/sinuzita ca nu stiu ce-o fi, inca nu mi-a trecut desi au am terminat antibioticul de doua zile. Ei si toata vara o tin tot intr-un stranutat. Am zile si zile. In zilele de criza e super naspa, imi vine sa mor, imi lacrimeaza ochii, ma mananca nasul, ma deranjeaza lumina, soarele nu mai spun. Cred ca din cauza asta paream asa apasata, chiar in ziua aia nu prea era soare dar eu nu m-am putut lipsi de ochelari, iar cand am facut-o am stat tot incruntata. Din cauza asta am inceput si eu de vreo luna sa iau in serios cremele antirid pentru ochi mi-au aparut doua riduri adanci sub ochi care ghiciti cum au aparut? Da, tot de la statul incruntata din cazua ca ma deranjeaza lumina.
M-am babit ce sa mai...
Copiii mei nu dorm nici acum, iar eu am avut cateva comenzi de livrat si nu ma incumet sa ma iau de ei sa-i pun la culcare. E drept ca au si dormit pana la 17 de amiaza dar totusi...
Aurasa, sa fie intr-un ceas bun mutarea!
Si eu am ajuns la capatul puterilor si am zis ca imi bag picioarele incep sa ma interesez ce si cum ca sa plecam mancand norii de-aici. Iarna nu am caldura si vara lesin de cald. Saptamana asta au convocat sedinta ca cik sa facem reabilitarea termica. Reabilitare termica my ass: numai fatzuire ce e de reabilitarea asta, noi avem neaparata nevoie sa inlocuim tevile ca sa functioneze caloriferele cum trebuie, ca oricum sunt capat de coloana, daca nici nu merg bine fac turturi la nas, nu sa-mi zugraveasca pe-afara
Cam asta...
Va pup, ma bucur ca s-a mai animat putin subiectul O sa incerc sa scriu si eu putin mai des.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Ola, profit de faptul ca alexia e cu tati la dansuri si am ramas doar cu antonia.
aseara am fost la o petrecere de sf mihai si au alergat si s-au distrat de minune fetele. in rest, la munca, la gradi si acasa. ne pregatim de cadouri, de craciun ... de lucruri frumoase.
elisor spune:
Buna!
Noi am fost la Selgros la teatru de papusi si cat iubita s-a uitat la piesa eu mi-am facut si cumparaturile (sau sa spun shoppingul ca tot e la moda ). A fost Ratusca cea urata, ei nu-i prea placea povestea pentru ca e cam trista dar pusa in scena e altceva.
Pe seara mergem la niste prieteni unde se va juca cu prietena ei cea mai buna Patricia.
Am si eu o intrebare: copiii vostri se plang ca-i dor piciorusele? Bianca mai imi spune din cand in cand, uneori se plange c-o dor si e obosita (inainte de culcare, dar anul trecut imi amintesc ca ne spunea cand o luam de la gradi), nu stiu ce sa cred, nu stiu daca trebuie sa ma alarmez. Imi amintesc ca si eu ma plangeam ca ma dor picioarele cand eram mica. Mi-e teama sa nu cumva sa trec cu vederea peste vreun semnal si sa nu-i acord importanta. Am asa in suflet un ghimpe pe chestia asta.
Andreea mai mult ca sigur ca mi s-a parut , de ce-ai fi apasata in vacanta, nu? Varianta de a-ti pune centrala proprie nu e mai buna decat sistemul centralizat? La noi in Bv a nu avea centrala proprie e ciudat, de aia si CETUL e falimentar. Debransarea stiu ca e costisitoare in ziua de azi dar decat sa stai la cheremul lor mai bine iti produci singur cand vrei si cat vrei. Noi avem din 2003 si sunt foarte multumita, doar ca pretul gazului e cam piperat si facturile de iarna sunt pe masura.
Cat priveste reabilitarea termica nu e de lepadat sa stii, si noi am izolat si iti spun sincer ca se simte, atat vara dar mai ales iarna. Imagineaza-ti ca iarna trecuta am avut facturi mai mici decat acum 3 ani cand n-o aveam facuta. Dar daca intentionati sa va mutati atunci nu-si mai are rost investitia, eventual doar pentru un pret mai mare.
Sanatate multa, of ce pacatoase sunt alergiile astea si eu tot cu stranut ma confrunt dar si cu unele bubite mancaricioase care imi ies din senin pe o anumita zona (restransa) dupa care dispar la fel de brusc cum au si aparut.
Englezoaico bravo lui Alex pentru inot, mie mi se pare ca se descurca bine pentru varsta lui si oricum e la inceput, cu rabdare si exercitiu sunt sigura ca va performa curand. E in grafic ca sa zic asa, felicitari!
Marilena pai pune tu pozele si lasa-ma pe mine sa apreciez
Cris ma bucur c-ai scris de linkul Danielei mi-am bagat si eu nasul pe-acolo si sunt foarte incantata de ce-am gasit sper sa si prestez ceva cat mai curand ca de la un timp incoace ma chinuie talentele culinare .
Nu mai avem nicio burtica pe-aici? Parca erau ceva dorinte, tentative...
Sanatate bolnaviorilor si weekend placut! Ce vreme de primavara este!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Elisor, e o problema care mie imi da de furca de 9 ani, dar in ultimii 4 mi-a pus capac. Nu pot pune centrala pentru ca nu e trasa teava de gaz separata in bloc. Daca stateam pana in etajul 5 ma incumetam, dar eu stau la 10 si nici nu vreau sa ma gandesc cat ar costa sa fac asta de una singura. Apoi am niste vecini atat de rai, hoti, hrapareti si care isi urmaresc exclusiv interesul personal, fara sa conteze daca e legal, moral sau cum mai vrei tu, incat sunt aproape convinsa ca ar fi in stare sa se branseze la teava mea si sa nu ma despagubeasca pentru investitia initiala. Asa ca mai bine pas. Asa de disperata am fost ca ajunsesem sa caut info pe net despre centralele electrice. Inca nu am renuntat la idee, dar si astea sunt destul de costisitoare, iar la noi acum a inceput sa-si arate si criza coltii, eu in continuare produc foarte putin deci... Mai este si partea cu debransatul, costisitoare spui? Adica daca vreau sa ma debransez platesc? Ma gandeam ca o sa ma epuizeze drumurile si audientele cu capul plecat si caciula in mana dar nu ca ar trebui sa platesc ceva...
Sunt convinsa ca e buna si izolarea exterioara, dar imi amintesc ca acum vreo doi ani Gabitza povestea ca se reabiliteaza blocul ei si le-a schimbat si tevile. La noi daca izoleaza nu mai intra nici caldura soarelui in dormitor, o sa fie si mai frig iarna exagerez desigur, dar cam asta e situatia. La mine caloriferul din dormitor nu se incalzeste deloc, au fost cateva zile mai friguroase si daca nu mergea cuptorul non stop si caloriferul electric in dormitor ar fi fost foarte frig in casa.
Dar asa cum ai spus asa a zis si Mihai nu e de lepadat ca mai ridica pretul apartamentului. La anul in decembrie terminam si ultimul credit, mult a fost putin a mai ramas, pana in vara lui 2011 vreau sa fiu in casa noua si mare!
Filip nu zice ca-l dor picioarele, decat daca ii dau ceva de facut, zice ca nu se mai poate tine pe picioarele lui, dar e teatru se vede de la o posta. Nu stiu ce sa-ti spun, intreaba si pediatrul poate va da o trimitere ceva.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Trebuie sa-l vedeti:
http://video.google.com/videoplay?docid=8503852033482537965#
Danelutza spune:
La multi ani, Mihaela, Mihai !
La multi ani, Gabriela, Gabriel !
Multumesc fetelor pentru gindurile voastre , incet, incet, incerc si sper sa-mi revin.
Va citesc, dar cind sa scriu, mi se pare ca nu am ce sa spun
Sanatate la bolnaviori.
Si Isabella mai spune citeodata ca o dor picioarele, dar mai mult cind vrea sa o iau in brate, iar spatele nu prea ma mai tine sa duc in brate aproape 18 kg.
De mos Craciun, nu cred ca-i luam prea multe jucarii, ca are camera plina (si astea sint mai mult primite), isi doreste o bucatarioara cu toate ustensilele (asta pentru ca bucataria mea adevarata nu am primit-o nici la ora actuala, desi trebuiau sa o aduca din ianuarie , probabil cu un mic-mare proces si cu un avocat bun, voi primi si despagubiri),... asa, deci vrea bucatarioara si o oglinda cu tot felul de sertare, sa-si puna lacuri-smacuri . Vrea mai multe, dar i-am spus ca in functie de cum se poarta si cit e de ascultatoare. Cam atit despre noi...
Aaa, ne-au dat de la gradinita un formular, in care trebuie sa scriem cu cine vor sta copiii acasa, in caz ca se vor inchide gradinitele si scolile . Mi-e o frica de mor de gripa asta afurisita, aici nu prea au fost cazuri, sau nu am auzit noi, dar cind aud in Italia ca mor in fiecare zi cite 2-3 persoane, ma ia groaza rau de tot.
Va pup, mi-e dor de voi.
Petrecere frumoasa tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor.