Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, NewMami !
Sa ai parte de o aniversare ca-n povesti, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii si multa fericire alaturi de cei doi barbati din familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani, NewMami! sa ai parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie.

Acum am revenit de o ora de la socrii, drumul a fost horror daca sotul nu ar fi iesit un pic din decor la depasirea care a efectuato cel din spatele nostru chiar nu stiu daca as fi putut acum scrie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Of, Mercedes, bine ca ati scapat cu bine!

Eu intrasem sa-i dedic o melodie lui Newmami! Astazi am ascultat-o pe Dalida, care mie imi place mult de tot, dar in ultimul timp nu am mai ascultat-o. Ia uitati aici, o femeie fermecatoare, o voce superba... pacat de soarta trista care a luat-o prea repede de pe acest Pamint:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fetelor, va imbratisez cu drag, pentru urarile frumoase, gandurile bune, pentru ca existati. Sunteti niste mamici deosebite .

Olga, mi-as fi dorit din tot sufletul ca mami tau sa-ti fie inca alturi, sa o poti serba si pe ea.Complimentele tale au fost deosebite si m-au facut sa rosesc.

Nelia sarut'mana pentru dedicatia special, frumoasa melodie, pacat ca nu le prea am cu franceza ...

Multa sanatate bolnaviorilor, e unul dintre sezoanele cele mai grele in privinta bolilor. Patrick inca o trage cu tusea, de mai bine de 3 saptamani, iar acum de doua zile curge nasul si e cam pliostit.
Tati a ajuns acasa vineri seara, iar sambata seara a facut temperatura 39C, am bagat tot ce am gasit prin casa, ca sa poata pleca azi in Germania. De dimineata era mai bine, nu prea avea alte simptome de raceala, doar febra si frisoane.

Una peste alta, am avut un weekend frumos, sambata am petrecut-o cu baietii mei, azi l-am dus pe tati la aeroport, Patrick a avut fun la party-ul lui iar mami cu prietenele.
M-au sunat acasa prietenii iar Patrick raspundea si le spunea ca tati e "on vacation" iar mami cu "fetitele" iar el a fost la party cu Tiffany ... va dati seama cam cum suna mai ales ca era si serios

Mercedes, Doamne bine ca ati ajuns cu bine acasa

Cornelia, sa-l eu pe baietelul sensibil si drag. Nici eu nu cred ca Stefan are vre-o problema. Este un copil deosebit de scump.

Ma retrag la nani ca e aproape miezzul noptii si de maine iar la munca. O saptamana buna tuturor si fara boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI Anca ! Sa fii fericita si sa te bucuri de o viata asa cum ti-o doresti !

Scuze de intarzierea cu care iti urez - am zis sa nu scriu de vineri, dar sambata si ieri noi am fost tot pe drumuri, abia acum mi-am pus si eu casa la punct si trebuie sa fug la serviciu.

Sa aveti o saptamana faina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

NewMami, cu intarziere iti urez si eu , sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei de langa tine! Si sa-ti fie de bine 'party-ul cu fetitele' !

Mercedes, aoleu, bine ca sunteti intregi! A avut grija de voi Doamne-Doamne! Asa-i cu soferii astia care se cred stapanii soselelor...

Cornelia, sporturi in care se alearga mult nu gasesti? De ex fotbal, sau atletism? Stiu ca e mititel, dar medicul poate iti recomanda ceva potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, acum am citit si eu ce ati patit, Gabi! Ce "bafta" aveti si voi cu pataniile cu masina, Doamne fereste, bine ca nu s-a intamplat nimic.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

NewMami - multumesc mult pentru urari, la fel iti doresc si tie, si sper sa petrecem cat mai multe zile de 25 oct impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, anul trecut ai comandat undeva pe un site niste scrisori de la Mosul pentru fete. Iti mai amintesti pe ce site erau?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! N-am citit decat primele 2 pagini, dar vreau sa spun asa:

Cloreta - si Ana se viseaza sirena, este innebunita sa ii luam o coada de sirena, cred ca nu i-ar mai trebui nici apa rece. Si refuza sa inteleaga ca nu ar putea sa mearga cu coada, ea zice ca ar folosi-o in apa. Bravo Gargaritei pentru scris cuvinte, Ana a inceput sa scrie literele (ca vrea ea), dar nu pare a intelege spilul legarii lor.

Gabitza - noi cred ca dam la logoped 15 lei pe sedinta (care cred ca are 25-30 min, nu stiu sigur). Si mie mi se pare ca ajunge destul de mult, ca practic cu 2 sedinte/sapt ajungem la 120 lei/luna.

Mercedes - felicitari pentru examen!

Oana de Londra - sa-ti fie de bine pentru tuns, desi nici eu nu am vazut poze si mor de pofta.

Nu in ultimul rand cu mare intarziere:

La Multi Ani, NewMami, sa fii mereu la fel de fericita ca acum!

Hait ca va las, zbor acas' ca asteapta copchilul. Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput