Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
NewMami spune:
Nelia, Oana Englezoaica si voua va doresc numai bine, sanatate si sa iesiti din situatia financiara proasta cat mai repede
Gabitzam, multa sanatate lui Andrei, of, of, of colectivitatea asta. Fa-i satou de ou daca-i place.
Clara , poate intri si citesti ultimul PM care ti l-am trimis. Astept raspuns.
Stie cineva numarul de telephone al Clarei, sau numele de familie, caci toanta de mine nu a salvat un PM mai vechi al ei ca sa pot sa o caut ! Trebuie sa vorbesc cu ea pana luni !si sunt sanse sa nu intre pe forum in weekend. Daca aveti informatia, trimiteti-mi un PM please and thank you.
OlgaTarziu spune:
Voiam sa fiu prima la urat. Nu a iesit...
LA MULTI ANI, ANCULE!!!sA AI O VIATA LUNGA SI FRUMOASA, SA AI PARTE DE SANATATE SI IMPLINIRI SI NEAPARAT SA-TI VEZI NEPOTII SI SA TE BUCURI DE EI. sTII CA ZIUA ASTA REPREZINTA MULT PENTRU MINE. Mama mea ar fi trebuit sa faca 61. Esti o fiintza frumoasa si calma ca si ea ( crede-ma asta e cel mai tare compliment
).
INCA O DATA LA MULTI ANI.
andira spune:
NewMami - La Multi Ani, si tot ce-ti doresti tu, pentru tine si cei dragi!
Pup cu drag!
15+
Cornelia spune:
NewMami, la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !
Noi suntem binisor, dar dupa o saptamana de stat acasa, copiii tot tusesc si mucesc. Maine mergem la gradi, ca daca astept sa le treaca de tot, ii mai duc la primavara .
Stefan m-a capiat cat a stat acasa. E cand mielusel, cand tigrisor .
Parca v-am zis ca ii voi face o evaluare psihologica. S-a comportat exemplar, mi-a pupat mana inainte si dupa , a fost cooperant dar putin stresat. A ras psiholoaga si mi-a zis ca e un dulce. Apoi ca hiperkinetismul lui se poate rezolva printre altele cu un sport. Doar sa gasesc un sport la care sa vrea sa mearga si ar trebui sa aiba si succes imediat, ca altfel putin probabil sa mearga prea mult . Pai ce sport? La inot inca nu l-am convins. Tenis, nu sunt eu pregatita (ca timp alocat si resurse fiannciare ). Aerobicul nu il mai atrage... Si in alta parte nu il primesc la varsta asta.
Oricum mi-a spus ca nu se pune problema de ADHD. La gradi nu e cooperant cand nu il intererseaza activitatea. Chiar domnisoara ajutor de educatoare mi-a spus ca e foarte neastamparat, dar cand e atras de ceea ce se faca e atent si l-a surprins chiar ascultand o poveste cu gura casacata . Si acasa trebuie sa fie in priza mereu, sa ii dau mereu diverse sarcini, sa nu aiba timp sa se plictiseasca si sa ii vina idei proprii .
Si ca sa vedeti latura lui sensibila, eram in masina si la radio era Chiliman cu Zece. La un moment dat incepe sa planga si imi spune: opreste cd-ul ala, nu vezi ca m-a facut sa plang ? Peste cateva zile, aceeasi melodie la radio: iar ai pus cantecul asta lin care ma face sa plang?
gabitzam spune:
Anca draga, sa ai o aniversare minunata, sa primesti cadouri frumoase, cei dragi sa-ti fie sanatosi si aproape, sa ti se implineasca viata deplin pe toate planurile. La multi ani!
Alaturi de SEBI
Cloreta spune:
LA MULTI ANI NEWMAMI![/b]
Sa ai parte de viata minunata alaturi de cei dragi, sa ramai la fel de energica si hotarata!
Noi stam in casa desi astazi am fi vrut sa mergem la tagrul de sf Dumitru, gargarita a racit un pic si nu vreau sa o mai scot din casa. Ieri a fost la bunici, ma bucuram ca mai sta un pic in curte si se plimba cu bicileta si o mai vad si bunicii. Ghinion, a facut febra si a stat in casa ba a mai si dormit aproape 3 ore desi in ultima vreme nu prea mai doarme la pranz in wnd.Diseara o voi duce la mama pt cateva zile desi mama e necajita si pe drumuri, sora ei mai mare e in spital, a cazut de pe un scaun si a stat inconsienta si incapabila sa se ridice ceva timp. Nu stim exact cat dar oricum nu e bine. In plus e f in varsta, anemica, are leucemie, in sfarsit.
Cornelia, Stefan e adorabil zau, sper ca nu te gandeai la ADHD totusi. Daca nu l-as fi cunoscut as zice dar l-am vazut in "acitune" cateva ore, mie mi se pare un copil f normal dar cu mai multa energie poate. Incercati un sport gen ju jitsu sau tae kondo (habar nu am cum se scrie) mi se pare ca cei care practica astfel de sporturi sunt mai echilibrati si mai calmi.
Gabitza multa sanatate puiului, se vede ca au inceput gradinita nu?
Olga, vrem poze cu printesa. Tu cum te mai simti?
Lili, valabil si pentru tine cu pozele, pai se face fata de gradinita si tu nu ne mai dai nica
VA pup cu drag,
zi faina!
monu spune:
La multi ani Anca! Sa traiesti, sa infloresti si sa cresti impreuna cu puiul tau drag. Mi-e tare drag sa citesc cat de frumos povestesti despre patrick. pup si toate cele bune
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI ANCA!!! Sa ai parte de multa, multa fericire si sanatate din belsug ! Te pupam cu mult drag.
Cornelia, pana acum i-am cunoscut lui Stefan numai latura sensibila, se pare ca pe cealalta nu si-o prea arata in public, o pastreaza pentru tine . Imi dau seama ca tie nu-ti prea vine sa razi de nazbatiile lui, dar eu m-am distrat copios, mai ales la lectia de karate pe care le-a aplicat-o colegilor. N-as fi zis ca e in stare de asa ceva.
Clara, nu esti prea departe de adevar . Saptamana asta trebuie sa ma duc sa-i fac cerere pentru inscrierea la cresa. Chiar ma gandeam ca am cam intarziat, a ramas mai putin de un an pana atunci .