Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
La Andrei se tine serbare, o fi valabila chestia doar pentru gradinitele de stat? Andrei tot canta colinde de cateva zile si zice o poezie, ceva cu "sufutule voaste" ( adica sufletele voastre). Are doua strofe de zis, sper ca nu o sa-l apuce iar isteria pe acolo.
Alaturi de SEBI
Cloreta spune:
Na ca am intrat seara, am o pauza de la fi-mea:)
Elisor, Ilinca a avut varicela si inainte si dupa sta cate o raceala mititica, nu ne-am mai vazut demult. Cu Oana vorbesc zilnic pe ym asa ca suntem la curent una cu cealalta. Cred ca de craciun o sa ne mai vedem.
Gabitza, posibil sa fie doar la stat ca sunt multi copilasi in grupe si la serbare mai vin si parinti. bunici iti dai seama ce neubnie e acolo. Sa il inregistrezi pe Andrei, raman amintire toate astea. Eu nu o mai prind deloc sa spuna de la gradi poezii, de cantat mai canta ea cate ceva dar cand are chef.
Gata, ma duc sa spal copilul, sa ii dau sa pape si sa ne pregatim hainele pentru maine la gradi ca sa nu ne mai certam dimineata ca nu vrea aia sau cealalta sa se imbrace
Va pup, noapte buna!
elisor spune:
Citat: citat din mesajul lui Cloreta
ne pregatim hainele pentru maine la gradi ca sa nu ne mai certam dimineata ca nu vrea aia sau cealalta sa se imbrace
Exact asa e si la noi Sanatate multa Ilincai
In seara asta am dus-o la o petrecere la un club de joaca unde au venit Tinkerbell si Peter Pan, am luat-o si pe prietena ei Patricia, timp de 2 ore mi-am facut si eu treaba acasa iar donsoara s-a distrat pe cinste dupa spusele ei. De abia am dezlipit-o de acolo...a adormit destul de repede, pesemne c-a fost foarte franta
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
Salutare si din partea mea.
Deocamdata vad ca la noi inca nu se stie de acea circulara cu serbarile drept urmare bia va fi scufita rosie i-am si inchiriat costumasul, ii vine foarte frumos. Va avea doua poezii om vedea daca se va tine pana la urma.
gabitzam spune:
Astazi este ziua OlguteiM. Sper ca mai intra aici macar din cand in cand sa citeasca si sper din suflet ca sunt bine sanatosi cu totii.
La multi ani draga mea! Sa fi sanatoasa si fericita, sa te bucuri de familie si viata si de tot ce inconjoara!
Alaturi de SEBI
Cloreta spune:
La multi ani OlgaM, sa fii sanatoasa, fericita!
Mercedes, frumos cu Scufita Rosie, la noi la grupa nu s-au facut oricum serbari cu personaje desi mi-ar fi placut.
Elisor,multumesc
Am vazut un subiect despre cadouri pentru copii, ma sperie ce vad Ii multumesc lui DD ca a mea nu cere traznai (inca), la noi pe primul loc este o chitara si un costum de sirena daca s-ar putea La capitolul ocupatie/joaca: cartile, hartie si culori/carioci pentru desenat, papusele si accesorii.
fran spune:
La Multi Ani Olgutza !
Chris, Gabi-merci. Saline artificiale sunt mai multe in Bucuresti. Partea proasta e ca pers bolnave de inima, cu tensiune, cancer etc nu au voie in salina. Deci nu o pot trimite pe Iepu cu bunicii. Ca sa mearga cu noi ar tb sa ne luam concediu, asa ca probabil o sa mergem la una naturala, macar mai iesim din Bucuresti...
Elisor-ulima oara am promis ca pun poze Craciunul trecut, si am tot amanat :)Daca mai trece un an cred ca o sa poate sa si le puna Iepu singura
Cu notele vad ca s-a potolit Miss balerina. Acum alt circ cu serbarea. Cica or sa interpreteze scenete din "willie Wonk and chocolate factory". Iepuretelui nu-i place filmul si ii e frica sa se uite la el. A zis ca ea nu merge la nici o serbare. Adevarul e si eu am vazut secvente cam scary pe youtube, si ceva reviw-uri in sensul asta...e mai potrivit pt. copii spre 8-9 ani...
Stiti cu cine e Iepu in grupa la gradi? Cu Rebecca lui Ines. Va mai amintiti de ele?
monu spune:
LA noi serbarea se va tine dar fara parinti. :( doar copiii si educatoarele. o sa fie ciudat.
nelia spune:
La multi ani, OlgaM!
ChrisDun spune:
Olguta M !!! Sa fii fericita alaturi de persoanele care conteaza in viata ta ! Cum mai este Maya ?
Monu, cum asa fara parinti?! Pai ce serbare mai e aia ?
La noi serbarea se pare ca se va tine in Auchan Militari... e doar o idee, nu stiu mai multe... Carina a primit ieri rolul (ai mei zic ca e lung... in fine, eu n-am apucat sa-l vad). Rolul l-a luat mama, Carina nu va mai servi gradi anul asta - decat la serbare...
Week-end placut !