Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A stat Andrei o saptamana acasa, de maine il ducem inapoi la gradinita, deja ii este si lui dor de miss a lui. Vrand-nevrand a stat si Raducu in casa o saptamana, dar sunt in sfarsit bine amandoi acum.

Elisor, ca bine zici, OlgaM de tare mult timp n-a mai aparut, si chiar mi-ar place sa o mai vad si pe Maya. Si de Pisik as vrea sa mai stiu. Maine cred ca fac iar o strigare de catalog , acum n-am loc sa ma desfasor ca astia mici tipa si alearga prin toata casa, zici ca se bat cu turcii

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gabi, am scris in acelasi timp. Si noi am trecut de curand prin asta, prima data cand a facut Andrei laringita. Am scapat cu prednison si aerosoli cu adrenalina. Si antibiotic. Sper sa treaca usor Bia peste asta, sanatate multa!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitzam-mersi.Am aceeasi prescriptie ca si tine mai putin antibioticul.Ce antibiotic ii dai iar serul fiziologic il dai cu adrenalina in proportie de 1/1 ?

Mergi la inceput

Uite ca-mi scapa ce antibiotic i-am dat, cred ca Zinnat. In ultimele luni a tot luat Andrei antibiotice, de asta nu mai stiu exact.
Aerosolii parca erau 2/1 proportia ser/adrenalina, o sa ma uit acasa pe reteta. I-am facut 5 zile de aerosoli, dar deja dupa o zi de tratament era aproape bine, nu mai era ragusit. Tusea l-a tinut multa vreme.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Am avut 2 zile mai aglomerate si nu am mai apucat sa intru, dar ma bucur ca ati scris.

Elisor - am fost la This Is It si mi-a placut mult. Am de gand sa cumpar DVD-ul, dar am tinut neaparat sa-l vad pe ecran. Nu am regrete multe in viata, dar unul e ca nu am fost la concert la Michale. Ma rog, pe vremea aia nu imi placea de nicio culoare (ca o rockerita devotata ce eram), dar imi pare rau ca nu am inteles geniul, chiar pe alt stil de muzica decat ce ascultam. Acum recuperez cu fiica-mea, avem in fiecare seara program de vizionat videoclipuri - cel mai mult ii plac Bad si Thriller.
Cat despre patinat, acum patineaza, si noi am fost iarna trecuta cam de 3 ori, dar rezultatele nu au fost spectaculoase, adica era musai sa se tina de mine sau de mantinela. Dar dupa ce a invatat in vara sa mearga pe role, acum practic i-a luat cam 30 de minute sa-si dea drumul singura pe patine: acum nu te gandi ca e experta, dar merge singura, ia curbele, se opreste (mai greu ca patinele ei nu au zimti in varf).

Mercedes - multa sanatate Biancai! Anei vad ca i-a trecut tusea pana la urma fara alte medicamente, dar acum 2 zile iar incepuse sa-i curga nasul. Probabil pana la vara tot asa o s-o tina, daca nu ia de la copii, face acasa ca nu prea vrea sa tina papuci in picioare.

Gata, ma apuc si eu de munca, sper sa fie ceva activitate pe aici. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
E asa o zi mohorata ca nu am chef de nimic...doar sa stau cu voi , dar nu prea va inghesuiti

Mercedes of mititica, sanatate multa Biei! Daca e intelegatoare ar fi foarte bine sa-si protejeze vocea, sa nu se forteze sa vorbeasca. Si eu stiu ca e obligatoriu antibioticul in laringita, parca Crisdun scrisese ceva despre asta in paginile trecute. Daca nu ai aparat de aerosoli poti sa-i faci foarte bine si cu ceai de musetel (parca, nu sunt foarte sigura de memoria mea) si te bagi cu ea sub un prosopel cat sa inspire de cateva ori aburul ala, eu asa am facut cu Bianca si dupa ce-am convins-o sa stea sub prosop i s-a parut chiar disctractiv.

Gabitza nu mai retin, pana la urma l-ati dus la gradi cea noua pe Andrei?

Ioana nu stiam ca This is it va fi si pe CD, atunci poate am sanse sa-l gasesc si eu si sa-l vad, sigur ca nu se compara cu vizionarea pe ecran mare dar compensez cu Home cinema . Eu prin anii '90 eram depesista dar nu atat de inraita incat sa nu escaladez si alt gen, imi placea si reggae si pop sa nu mai vorbesc de baladele rock.
Cred ca rolele sunt de ajutor, atata am tot amanat sa-i cumparam role in vara ca a si trecut, dar sper sa facem ceva branza cu patinele, mi-am propus in iarna asta sa perseveram.

Ghegics, m-am apucat (impreuna cu Dan) de alergat si incep sa se vada rezultatele, bine, combinat cu dieta, sper ca pana la Craciun sa arat si eu onorabil. Mare pacat ca am calcat rau de tot pe langa acum 1 an

Azi ne-a sunat Andreas cand pe mine cand pe taica-su ca lui ii este frica in casa, ca aude pasi la Bianca in camera...aoleu, plangea saracul. Nu stiu de unde pana unde chestia asta, mi-e greu sa cred ca ar fi ceva paranormal la mine in casa (desi am avut o experienta de genul asta care m-a infiorat rau de tot), cert este ca a trebuit taica-su sa dea o fuga pana acasa sa-l linisteasca si sa-i demonstreze ca nu e absolut nimic aiurea in casa.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-oau saracul sigur e ingrijorat daca v a sunat incearca sa vezi daca o fi vazut ceva inainte cu cateva zile la tv pana sa te gandesti la altceva.

Avem aerosol numa ca l am folositi din ani in pasti si nu eram sigura de dozaj.

V am spus ce mi a declarat bia in careva zi in prezenta noastra

,, mami tati ma imbrac si plec de acasa,, am ramas perplecsi si am dedus ca v a tb sa mai vad si eu la ce se uita la tv si sa scot din programe. Oricum de atunci le am explicat ca am aflat case va scoate jetix ul sau cum se numeste acum peste o saptamana si nu va mai fi... problema va fi atunci cand cristi va afla de la scoala ca la ei nu s a scos ... atunci chiar nu stiu ce oi face..

Mergi la inceput

Elisor, pina la urma a ramas Andrei la gradinita veche si nu imi pare rau de fapt. Are tot felul de activitati interesante, educatoarea este foarte draguta si el o iubeste mult. Chiar se duce cu drag la gradinita.

Ce bine ca te-ai mobilizat cu alergatul si slabitul. Eu bine ca trebuie sa vin pe jos la servici dimineata, fortata de imprejurari, si mai fac nitica miscare. In rest doar cu dosul pe scaun stau.

E ciudat ce zici ca se intampla cu Andreas. As fi zis ca e mai curajos de felul lui si nu plange usor.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Pai tocmai asta m-a uimit ca el de felul lui e curajos, n-are nici o treaba, chiar ne uitam intr-un timp la fenomene paranormale pe discovery si culmea ca mie mi-era teama sa merg la mine in camera si ma conducea el . Cand l-am sunat sa-i spun ca vine taica-su acasa s-a bucurat enorm, avea alta voce. Nu stiu ce-a fost, vom vedea diseara cand vine de la scoala.

Mercedes vezi ca poate si de la gradi aude cate una alta nu neaparat la tv. Eu n-as putea sa renunt la desene...pentru ca ma mai uit si eu , fratii aia gemeni Coddy si Zack sau Hannah mie imi plac, nu mai spun ce innebunita eram dupa H2O.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, si eu traiesc cu acleasi regret. Am ajuns impreuna cu nasi-mea la concluzia ca nu am mers la concertele cu MJ din cauza despletitelor care lesinau pe capate si tipau ascutit cand il vedeau, pentru ca nu vroiam sa ne asemanam cu ele. Daca as fi avut mintea de-acum imi bagam picioarele, asa ceva nu se rateaza. Pacat de el!
Si Filip are program, de fapt nu mai pot sa-l numesc program pentru ca un program implica si pauze. La el era non stop numai MJ: in masina MJ, acasa avea doua dvd-uri cu clipuri, la ma-sa mare MJ la U TV sau MTV in fiecare seara. Deja baga niste figuri de dans de ma da pe spate. Pana ce am decis eu ca nu mai pot sa conduc ascultandu-l pe geniul rapus. Nu mai pot, mi-a iesit pe nas. Am ascultat mai mult MJ de cand a murit decat am ascultat toata viata mea. Asa ca i-am impus o pauza macar in masina ca mi-e teama ca o ia razna. Ba a inceput si fi-mea sa planga ca vrea "maica giesan"

Elisor, tine-o tot asa! Eu nu reusesc sa-l implic pe Mihai in nici o activitate de genul asta. Mai citeam de o fosta colega de-a noastra Carolinah, nu a mai intrat pe-aici dar scrie pe la subiectele de sport/slabit, ca face miscare acasa impreuna cu sotul ei, ca daca ii este unuia lene trage celalalt de el si se indeamna unul pe altul. Mi s-a parut super, cum mi se pare si ce-ai povestit tu. Nu cred ca voi face vreodata asta cu Mihai Eu am pus la loc binisor de asta primavara incepand si nu gasesc forta sa fac ceva.

Cam asta e, am dus copiii in berceni pentru un weekend prelungit si nu-mi gasesc curaj sa intru sa adun tot ce e imprastiat pe jos in camera lor

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput