Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
elisor spune:
Buna ziua doamnelor!
Multumesc pentru raspunsuri Nelia si Mercedes ! Pana voi ajunge la pediatra sa ma linistesc (chestia asta este relativa ca avand copii nu ai niciodata liniste in suflet, mereu exista un colt cu o mica umbra de care ti-e teama, cel putin eu asa sunt) pun pe seama cresterii, e singurul raspuns logic si pe care mi-l doresc sa fie si adevarat. Bianca nici nu e prea inaltuta, tot am senzatia ca nu creste deloc doar hainitele ma contrazic .
Mercedes ce senzatie placuta ai cand vezi ce fericit e copilul si ca face sau merge din placere undeva. Fa-i o poza in costumas s-o vad cat este de dragalasa. Ce inaltime are Cristi? Andreas este exact cu an mai mare decat Cristi si ii lipsesc vreo 5-6 cm sa ma ajunga, in ce zi e nascut?
Nelia adevarul e ca aveti o clima oribila, mai toate tarile care sunt la ocean sau mare au umiditatea asta excesiva iar la voi se adauga si iernile ingrozitor de bogate si lungi numa' bune pentru a cultiva bolile reumatice. Noi ne-am imprietenit de cateva luni (datorita fetelor) cu o familie care s-a intors din Canada din cauza climei, ea are artroza si acolo i s-a agravat (nu ca ar fi cu mult mai blanda clima din Bv, dar nici mai rea ).
Daca aveti sansa sau posibilitatile sa va regrupati intr-o zona mai calda ar fi foarte bine.
Gabitza superbe florile! care-s de la Costi?
Eu ma confrunt de doua zile cu o migrena scarboasa asa ca azi am decis sa stau acasa.
Hai vorbaretelor mai cu viata
Va pup!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, binenteles ca orhideea cea ochioasa este de la Costi
La noi in cladire s-au anuntat niste cazuri de gripa din asta noua, pe la alte departamente. Ne-au pus solutie dezinfectanta la baie si ne-au pus sa semnam ca luam masuri.
Pe Andrei il mai tin doua zile acasa, sa-i treaca tusea inainte de a-l duce iar la gradinita. Am vorbit cu Mariana si Andrei e foarte cooperant, ceea ce cu mine nu-i prea iese A mancat tot, a mancat fructe, s-a jucat, nu s-a mai batut cu Raducu. O sa inceapa sa-i placa acasa
Alaturi de SEBI
Mercedes spune:
elisor-habar nu am ce inaltime are eu am 1.65 iar el imi ajunge pana la terminarea gatului aprox deci mai are un cap si ma ajunge, e nascut in 3 august.
Apropo de tuse si cristi tuseste, stranuta ma rog are amigdalele foarte mari si cronicizate si nu stiu daca ajungem sa scapam de operatie mai ales ca avem antecedente cu anestezia de la operatia de polipi de cand avea 4 ani.
gabitza-dulci sunt copilasii tai in baita!
NewMami spune:
Chiar daca cu o mica intarziere, Gabitzelor, Mihaele, Mihai, va urez La Multi Ani!, sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi.
In weekend mici sanse sa ajung sa scriu ceva, iar la serviciu am o perioada destul de aglomarata cateva proiecte care trebuie terminate pana plec in concediu.
Noi am avut un weekend, de fapt as putea-o numi mini vara cu temperature de 18C 20C !, asa ca am profitat din plin si am stat afara cat de mult am putut. Sotul a pus luminitele de Craciun pe casa fiind mult mai usor acum, decat cand ne vom intoarce din Mexic si temperature de zbirrrrr. Nu e musai sa le si aprindem , dar pot sta acolo pana e sezonul .
Duminica am fost pana la Zoo mamicile cu piticii, am ocolit playground-ul din motive de virusi, doar ne-am plimbat, iar apoi ne-am oprit la prietenul lui Patrick, Nicholas de s-au jucat si noi am stat de povesti.
Sunt destul de ingrijorata de gripa asta
dar vaccine nu cred ca facem. Deocamdata in daycare nu au nici un caz, cu Patrick la shopping nu mai mergem , dar la activitati il ducem.
Patrick a fost acceptat in YMCA Swimming Team
pana la urma l-am lasat sa mearga nu atat ptr. performanta cat pentru calitatea innot-ului, unde invata correct mult mai multe stil-uri de innot. Este cel mai micut, niciodata n-au avut copilas asa de mic, si toata lumea e incantata
de la antrenor la colegi
care vazandu-l mai mic il dezmiarda
fiind in central atentiei
normal ca nu-I displace nici lui
Am crezut ca nu v-a rezista o ora intreaga, dar dupa ½ hr nici nu vrea sa auda de iesit din apa
Am putea sa-l ducem la antrenamente lunea, martea, miercurea, joia si duminica. Noi nu vrem sa facem performanta, de accea va merge numai de 2 ori pe saptamana, sau o data pe saptamana. I-am mutat o ora de germana sambata dimineata si e mult mai bine, fiindca de multe ori dupa o zi plina la daycare, mai ales daca nu are un nap bun, e mult prea obosit.
Tati i-a adus cateva DVD-uri din Germania si ma bucur ca are rabdare sa stea sa le vizioneze si sa le asculte.
Weekend-ul asta Patrick a scris prima lui scrisorica lui Santa Clause, http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-11-08/20:54:05
Plus un desen pe care a insistat sa scrie si last name-ul ca sa nu se confuzioneze cumva Santa si sa nu stie de la care Patrick A scris-o singur cu manuta lui, asa cum a putut litere mari, mici
dar a scris-o. Eu ii spuneam cum se spell-uieste iar el scria. E asa o figura
Prima pe lista e Baby Ariel !
. Ma innebuneste sa-I aduca si lui Santa un baby
si daca real nu se poate macar un baby Ariel
iar la sfarsit dupa ce a terminat si-a adus aminte ca nu a pus Ambulance Lego ..Eu spun: nu cred c-am vazut la magazine, la care Patrick cu o mutra uimita
Mami, nu trebuie sa fie la magazine, caci Santa Clause le confectioneaza la North Pole, nu le cumpara din magazine No ce sa-I mai spui
Elisor, ma bucur mult ca ai revenit in forta
imi faceam problem ca nu mai stiam nimic despre voi
sper sa nu ne parasesti din nou.
Multumesc din suflet pentru telephone si te-ai descurcat admirabil cu robotul. Mi-a facut mare placer cand am ajuns acasa si l-am ascultat .
Multa sanatate , sa-ti treaca migrena urata.
In privinta durerilor de picioare, eu spun ca e normal, Patrick are carcei de crestere, eu ii dau supliment de calciu. E normal la varsta lor, asa cred. Uitandu-ma la Bianca cat e de active si cum se catara peste tot .. nu cred ca e cazul sa-ti faci problem chiar daca ghimpele e inca acolo undeva
Bravo micutului innotator Alex (mami Oana)
e bine ca si-a dat drumul, restul va veni de la sine iar de acum incolo va progressa mult mai rapid. Mi-a placut sa-l urmaresc la tenis
am vazut ca aceiasi problema o aveti si voi cand loveste ridica racheta in sus
si noi tot la asta ne luptam sa corectam
Gabitzam, ce scumpi sunt baietii tai, iar florile superbe . Le meriti din plin .
Mercedez, ma bucur tare mult ca ai gasit ceva la care sa mergeti cu placere, n-ave nici un sens sa arunci banii dincolo, daca era un chin pentru Bianca. In fond si la urma urmei e placerea ei. Sunt sigura ca va recupera perioada pierduta si va face fata cu Brio la serbare. Sa ne pui poze cu gagalica costumata, poate o si filmezi la una din orele de dans.
Va las ca ma cheama datoria
va doresc multa sanatate si o saptamana cat mai buna.
ioanailincam spune:
Hello! Dar ce s-a animat subiectul, nu mi-a venit sa-mi cred ochilor si avem si reveniri spectaculoase:). Eu stau la birou ca am o intalnire tarzie si am zis sa bag un ochi.
Elisor - si Ana se plange de dureri de picioare si ca si tine, am un ghimpe pe tema asta. E drept ca si ea e foarte inalta si creste ca din apa (m-am saturat sa-i refac garderoba in proportie de 80% in fiecare sezon, de incaltari ce sa mai zic: e exclus sa poarte pantofii din primavara toamna) si de cele mai multe ori se plange cand am avut o zi plina si a mers mult. Ar trebui sa intreb pediatra, dar pentru asta ar trebui macar sa o vada, ca nu am mai chemat-o din primavara, cred ca ne-a si uitat.
Androix - eu nu am alergii, dar in schimb am o sensibilitate la lumina ceva de speriat, am ajuns sa port ochelari de soare si pe vremea asta innorata. Lumea o zice ca-s fudula, dar altfel stau atat de strepezita si evident, ridurile nu au intarziat sa apara. Iar in nadejdea ca voi fi constanta in aplicarea smacurilor potrivite (presupunand ca ele chiar functioneaza) o sa arat la 35 ca la 60.
In week-end ne-am bucurat si noi de vremea frumoasa, mai mult ieri de fapt pentru ca sambata copilul a vrut la... patinoar. Si am mers la Liberty Mall, cu gandul ca iesim apoi in parc (inainte de patinoar nu a vrut sub nicio forma sa iasa din casa), dar asta nu s-a mai putut intrucat, incercand sa o prind pe Ana sa nu cada, mi-am smuls o unghie din radacina. Asa ca am plecat frumos acasa si am iesit ieri dupa-amiaza. Partea buna e ca a invatat clar sa patineze, acum face cate o tura fara sa se mai tina. As incerca sa o dau la ceva cursuri, dar dupa experienta cu dansurile/baletul nici nu mai stiu daca sa-mi bat capul: nu mai stiu daca v-am zis ca nici la dansuri nu a vrut desi am dus-o sa se uite doar la prietena ei (nu se putea intra cu parintii, asa ca maimuta mea a refuzat sa intre in sala, chiar daca era doar spectator)
Cam asta e: vremea vad ca se strica iar, deci va trebui sa facem din ce in ce mai multe activitati indoors, cred ca o sa vizitam la greu cu fosta mea colega caci in sfarsit - dupa mai bine de 4 ani de asteptare - se pare ca vizul nostru ca fetele sa se joace frumos si noi sa stam in liniste la taclale incepe sa se indeplineasca. Doamne, ce-am mai asteptat momentele astea, mai ales dupa concediul de vara cand numai s-au chirait, nu credeam ca mai apuc s-o vad si pe-asta.
Financiar suntem si noi din ce in ce mai rau, nu stiu ce sa zic, ori s-au scumpit toate ori cheltuim prea mult, cert e ca stam acasa si de 1 Decembrie si de Sarbatori, poate asa mai reducem decalajul.
Gata, ma pregatesc sa plec, si cand te gandesti ca in seara asta aveam bilet rezervat la Michael - This is it; asta e: ma duc maine. O seara buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Ioana, uite aici: http://www.mininova.org/com/3102979 Fetele de la sub-forumul MJ spun ca poti lua filmul. EU l-am vazut la cinema, adevarul este ca e mai placut sa-l vezi pe ecran mare... dar e la fel de trist totul si pe mare si pe mic.
Onixone, l-am vazut pe Alex la inot si tenis, la inot e normal pentru virsta lui, bravo lui ca vrea sa faca... dar la tenis mi s-a parut foarte bun. M-a uimit cit de bine tine racheta si cum loveste cu ea!
Newmami, noi nu facem vaccinul, sint ingrijorata, dar imi este mai teama de vaccin. Uita-te la filmuletul din linkul pus de mine pe pagina trecuta (Silence on vaccine se numeste) si am mai pus un link in urma, inainte de a te hotari, si voi, celelalte fete la fel, va rog sa va uitati la ce am pus, sa luati hotarirea in cunostinta de cauza. Sint sigura ca si voi ati citit prin sursele voastre, dar eu dupa ce am vazut si filmul despre care vorbesc, m-am hotarit: nu mai fac niciodata nici un vaccin la nici un copil si nici noua, ca adulti! Cel putin nu in conditiile in care se produc, vind si cumpara acum!
Nu mai pot scrie, desi mai aveam raspunsuri, dar se face prea tirziu si nu am terminat lectiile cu Agata, poate revin mai la noapte, daca nu, miine dimineata.
gabitzam spune:
Ne-au facut analizele anuale aici la servici si am primit si gratuit vaccinul antigripal pt. gripa sezoniera normala. Si ma uit la el si nu stiu daca sa-l fac sau nu...
Alaturi de SEBI
elisor spune:
Gata, nu mai fac nimic la servici pe ziua de azi, mai am inca treaba destula dar trebuie sa astept sa mai primesc cate ceva de la altii asa ca obligat fortat iau pauza
Mercedes nu stiu cat e de buna solutia operarii amigdalelor, chiar daca sunt cronicizate cred ca mai bine stau acolo. Ma rog sunt pareri pro si contra. Daca se urmareste ASLO (sau se tine sub control) cred ca e in regula. Imi amintesc ca si eu am fost cu amigdalele in pioneze ani buni si pe la vreo 14 ani au stabilit gata, operatia dar am avut norocul (sau ghinionul ) sa ma vada un redutabil orelist si el i-a sfatuit pe ai mei parinti sa nu mi le scoata cu argumente solide evident. Si de fiecare data cand faceam cate-o amigdalita medicul de familie imediat ma trimitea la operatie dar orelistii spun nu, bine la mine mai e o complicatie si de la sinuzita.
Anca chiar ma gandeam de multe ori ce expusi sunteti la acest nou virus de gripa, acum a ajuns si la noi in tara si cat ai fi de tare parca un ghimpe tot iti strecoara cand auzi peste tot de cate victime face. Eu sunt tot cu gura pe Andreas sa spele mereu pe maini si sa aiba mare grija, de el imi este cel mai teama ca e destul de aiurit. Ca pe Bianca in linii mari o pot feri. Cred ca principala sursa de a te infecta ramane mediul aglomerat. Vad ca voi v-ati luat masurile de precautie cu scoaterea de pe lista a playgroundului. Cred si eu ca Patrick e incantarea celor de la inot, la cat de bine inoata la varsta lui e o placere sa-i fii profesor, prinde repede orice sport, si se si vad rezultatele. Dar vorba ta, parca performanta e prea mult, i-ar rapi mult din copilarie, dar ca sport practicat cu regularitate e mai mult decat benefic.
Multumesc pentru comentariile si vizionarea pozelor , de multe ori m-am distrat citindu-le. Cum n-am intrat pe aici o lunga perioada de timp privitul pozelor mi-a adus informatiile lipsa si astfel am fost la curent cu ce-ati mai facut. O placere sa ma uit la pozele voastre.
Ioana tu vrei sa spui ca Ana patineaza??? Cum a reusit sa invete? In cat timp? Wow, mi se pare extraordinar. Eu am fost o singura data iarna trecuta cu Bianca pentru ea a fost placere pentru pentru mine chin, ma dureau salele ingrozitor, nu stiu cum as putea s-o invat ca mie tare mult imi place patinajul.
Nelia nici eu nu voi face vaccinul (nici familia mea) si spun asta din acelasi motiv ca si tine in cunostinta de cauza. Sper sa fie eficiente masurile de preventie si sa ne tina departe de acest virus.
Gabitza socrii mei in fiecare an isi fac vaccinul gripei sezoniere si racesc de fiecare data crunt. Intr-un timp primeam si noi vaccinul gratuit dar nu l-am facut niciodata. Pune in balanta.
A fost o surpriza placuta sa-ti regasesc comentariile la poze, multumesc frumos! Inca n-am apucat sa vad pozele voastre din concediul nr.2 de la Bran dar cred ca sunt la loc sigur pe picasa, poate reusesc zilele astea. Nu m-ai mai cautat in toamna sa ne intalnim.
elisor spune:
Ioana ce fain ca maergi la This is it! Si eu as fi vrut sa-l vad, sunt sigura ca nu e de ratat. Eu am vazut primul concert al lui MJ in 92 si mi-a ramasa in suflet, this is it
Exact asta vom face si noi in perioada de iarna vizite si vom primi vizite dar nu regret deloc ca le-am cam simtit lipsa in ultmii ani.
Stiti careva ceva despre OlgutaM, parca isi facuse niste analize mai complexe, e bine, Anca tu stii de ea ceva ca voi v-ati mai vazut
Florentina ati terminat santierul, unde sunt copiii?
Mno, daca sunt numai eu si cu mine ma retrag sa nu va conturb linistea
Mercedes spune:
S-a pricopsit bia cu o laringita de toata frumusetea ca ne-am speriat ieri noapte de ea si am dus-o la urgenta. E acasa sapt acasa fara gradi si balet, cam greu dar asta e... trece.
Sunt multe fete care nu scriu demult.. poate poate apar acum cu vremea asta urata cel putin la noi ploua de cateva zile bune , e tare aiurea.