Locul fetelor Nou-Venite (36)
Raspunsuri - Pagina 13
jesia spune:
cora Doamne ajuta
lia asa e cu bebe mic nu se poate dormi serios...dar cand face el nani mai furi si tu putin pe langa el
Ce nu te doboara te face mai puternic
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jesia cora Doamne ajuta lia asa e cu bebe mic nu se poate dormi serios...dar cand face el nani mai furi si tu putin pe langa el Ce nu te doboara te face mai puternic |
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
mvb spune:
Fetelor, ne auzim luni......eu maine nu sunt la munca, iar acasa nu am rezolvat problema cu calculatoarele
pupici si sa aveti parte de un weekend de vis
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................
Lia73 spune:
citat din mesajul lui mvb Fetelor, ne auzim luni......eu maine nu sunt la munca, iar acasa nu am rezolvat problema cu calculatoarele pupici si sa aveti parte de un weekend de vis MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
un sfarsit de saptamana placut
Florentina_C spune:
Mvb,week-end frumos, cu mult soare si sa dea DD ca luni sa vezi pe aici numai II de la fetele care urmeaza sa se testeze in week-end.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Lia73 spune:
va pup ne citim si maine
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui Lia73 va pup ne citim si maine Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***