**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

vad ca vorbiti de electrostimulare.......
Eu am facut la kinetoterapeut,pe capete de muschi si aveam 71 de cm in talie cand am ramas insarcinata..acum fac iar dar electrozii sunt dispusi altfel fara burta.mi-au interzis trei medici din bacau iasi si bucuresti,pentru ca risc hernie...din februarie pot....pana atunci doar miscarea clasica...abdomene inca nu fac..dar iubita mea are 6.200 si 62 de cm la doua luni si juma`si e o bo,boana....azi am facut vaccinul...infanrix hexa....si nici nu a plans.... a bocit la vreo 10 minute sioleaca si gata,de oftica ca nu am luat-o eu in brate ci mama..in rest..nica multumesc lui dumnezeu.
va pup....

Madalina de minunica Eva-Maria
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

ALINA- da, am facut gulas sau asa cred. :))) Da' a fost bun, am mincat tot. L-am facut dupa o reteta luata de pe un site pe care l-a postat Giova. Cred ca e o mamicuta de la alta odisee care are un fel de blog/carte de bucate. Azi am facut si gogosile ( pe astea le-am facut cu ajutorul mamei prin webcam- ea imi spunea ce si cum- traiasca tehnologia) , mama cit a mincat barbate-miu, ziceai ca se bat turcii la gura lui.:))) I-am zis "Dragule, hai sa ne deschidem o afacere, o gogoserie, facem si noi un ban in plus." E deschisa discutia, s-ar putea chiar sa se intimple.

Tot azi ne-am apucat si de finisat camera lui Bryce. Asa ca ALINUTZA -fii pe faza.:)) Am sa pun poze cu produsul finit. E tot un proiect creativ marca Jacobs ( ca asa ne cheama pe noi). Barbate-miu e super talentos si el a desenat peretii, iar eu ii pictez. Deja arata super ok. :))

ELI_CTA - apropos de exercitiile cu Bryce adica fiu-meu. Noi avem un mic programel, ca sa-i zic asa, nu-i chiar batut in cuie, insa incerc sa-l pun in practica cit pot de mult, astfel: pe la 9:00 am il pun pe pitic in centru de activitati ca sa inceapa sa-i stimuleze atentia la diverse obiecte plus familiarizarea cu diferite forme; sta acolo vreo 15 minute, dupa care il iau si il asez pe genunchii mei si incepem sa vorbim, eu scot sunete iar el incearca cumva sa le reproduca cu zimbetele de rigoare; la 2 luni, bebeii sunt "mari imitatori" asa ii numeste dr. Sears in cartea sa, de asemenea ii repet numele tare si raspicat ca sa se invete cu el; chestia asta dureaza cam vreo 10 minute, pasul urmator, statul pe burtica pentru a-si intari muschii de la git ( deja isi tine foarte bine caputul), inca vreo max 5 minute; ei, cind am terminat deja cu toata schemuta asta, piticul e deja obosit si gata sa mearga la culcare; incerc sa repet acest programel cam de 2-3 ori pe zi; imi place tare mult sa interactionez cu el si sa-l vad cum descopera singur anumite chestii ( ca de ex. pumnul pe care si-l studiaza atent:))). Cam asta....
In cartea pe care o tot mentionez "The Baby Book" sunt multe "tipsuri despre cum sa interactionezi cu bebe pentru fiecare luna impreuna cu explicatii ale dezvoltarii sale din toate punctele de vedere.
Gata, va pup si va uram o duminica pe masura,

Clara- mami lui Bryce Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Multumim tuturor pt. urari!

ely-cta, la multi ani fericiti impreuna si voua!

Lucialu, ce mult ma bucur ca ne-ai mai scrois! Pupici sefei!

Eu nu stiu ce as mai putea sa mai cer bebelusului meu. E pe zi ce trece mai cuminte. A trecut cu succes si la noua ora . A dormit neintrerupt de la 9 seara la 8.30 dimineata dupa ora noua, deci cu o ora mai mult decat de obicei . Doar pe Stefan nu am putut sa il conving ca s-a schimbat ceasul, asa ca la 6.30 era in picioare .

Vladimir nu e prea sportiv . De fapt seamana cu surioara lui care se misca in reluare. Daca la doua luni s-a mai intors din greseala de pe burta pe spate, acum nici vorba de vreo intoarcere. Ce sa se ridice, abia a inceput sa isi tina mai bine capul cand il ridic eu de maini, dar nici vorba sa se salte si el un picut. In schimb, zdrangane jucarii, le studieaza, le mananca, "vorbeste", rade, e un scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna la mamicutze.
Bebe al meu a reusit iar sa raceasca,horcaie toata noaptea,se ineaca,abia respira,noroc cu tratamentul homeopat din tara,am inceput sa-i dau,ca altfel aici nu-mi dadea nimic.
Ely-cta poti sa iei la bebe pe avion tot ce vrei tu pentru bebe,apa,lapte,caruciorul ti-l ia la usa avionului si ti-l mai da la coborare.Sa stii ca e foarte mare caldura pe avion,sa ai si haine mai subtirele pe dedesubt.La noi cand am venit in tara,era inca cald si ne-a racit de la aerul conditionat si la intoarcere am lesinat de cald,nu stiam ce haine sa mai dam jos de pe noi.
La bebelusul meu nu-i place deloc pe burtica si cu toate ca nu a stat ,a inceput sa-si tina f bine capul.Rade in hohote in fiecare seara cu tati

http://good-times.webshots.com/album/575188355XSAwLI

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

Am foat aseara la botez si am lasato pe Eva cu soacra. E draguta soacra me asi nu ma sunat desi Eva nu a fost cea mai cuminte ..a mancat putin bibic cu laptele meu si putin apoi cu formula..totusi nu a putut sa o adoarma.
Cand am venit eu pe la 23 si ceva avea o foame fata mea si un somnnnnnn..i-am facut repede un dusulet si de oboseala nu a adormit imediat..dar si cand a adormit..sa trezit la 8 sa pape ceva si apoi la 12 dupa ora veche...a dormit nene nu s aincurcat..si eu langa ea . Se uita soacra ca dormim cam mult... dar astae..i-am zis ca asa dormim noi mult.

Astazi avem si noi 3 lunite....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Dienuta e un frumos Albert ..e blond cu ochii verzi? eu asa am vazut..

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din Alba!
am ajuns cu bine, chiar am condus super si am depasit la greu...am prins gustul vitezei.
De 2 nopti gogoasa se trezeste odata si marae/papa. Ziua e la fel de marait...am aflat si care e problema. NE IES DINTISORII DE JOS!
Numai la asta nu ma asteptam, dar tot e mai bine, decat sa aiba otita.
Baleste, isi roade pumnul, ma musca de tzitzi...of...dragul de el, se chinuie mai mult decat Marco. azi i-am luat un calmant sa vedem daca va fii mai bine.

Am trecut la ora de iarna, ce naspa...deja e intuneric....bine macar ca am profitat de zile calde de am stat mai mult pe-afara.
revin dupa ce papa. sper sa mai apuc sa va citesc, daca nu...pe maine dimineata.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alina, n-am nimic de zis...

Si-s prinsa-n proiecte personale chiar acum.

Lucialu, pup pupa! Cum o cheama?

Sanatate la toate zmeurelele scumpe!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, daca prindem o zi insorita si iesim la plimbare, te sun. Cat stai in Alba?

Va pun cateva pozici cu gazele mele, incepand de AICI

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
incep sa vad
de sambata seara Darius si-a marit portia de somn dintre mesele de noapte si asa reusesc si eu sa imi revin cat de cat. aseara am papat la 7, ne-am culcat la 8 dupa ora noua, ne-am trezit la 1:30 si la 5:30, am papat si imediat nani... si dupa cu chef de joaca si ras la 7...acu e 8:22 si de 5 min doarme in bratele mele. daca ar disparea si crizele de searaaaaaaaaaa tare bine ar fi.
in resttttt....azi facem fabuloasa varsta de 2 luni, mie mi-a venit de ieri ciclul....ih....uitasem si cum e...si ne pregatim incet da sigur pt venirea in tara.
Dienuta...de laptic, apa, etc pt bebe stiam, de carucior insa nu...daca stii, orice tip de carucior??? al meu e cam maricel....pliabil ce-i drept.
giova ...hai cu dintisoriiiiiii fara durere....eu ma intreb....ce-s cu asa multi iepurasi cu dintisori?????
am devenit putin paranoica.....daca maraie sau saliveaza repede ma uit sa vad si eu....nu iese nik???? si are doar 2 luni....is buna de legat.
PS. raportez.....facut gogosi si placinta cu dovleac....cateva zile la rand, asa ca s-a dus pa pa dieta mea
sper sa am rabdarea necesara (ce-i drept imi cam lipseste de vreo 2 luni din dotare) sa citesc si din urma....daca nu, imi cer scuze anticipat....
va , ma duc sa fac cafea, sa ma trezesc de tot si dupa vad eu...poate mai pun de o placinta, de niste gogosiii....glumesc, gata....azi incepe disociata, sper sa ma tina

Mergi la inceput