**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Phii,ca nu mai scapam de tusea asta pacatoasa.....acum e mai bine,in sensul ca tuseste de mai putine ori,dar i se rupe flegma si tare il mai deranjeazaLucilau,ma bucur ca sunteti bine,asteptam poze cu pupa frumoasa!Patricia,felicitari pt. alaptat in parc,eu nu as putea din cauza sanilor mariacasa mai incerc sa alaptez sezand,dar nu-mi prea iese,cel mai confortabil e culcata,cu telecomanda in manaAdela,sper sa aveti vreme buna si sa va iasa totul perfect,asa cum ati dorit!Alinutza,la ce interval te pompezi?Esti de admiratEu doar dimineata scot laptele din sanul nefolosit noaptea,si cateodata imi vine sa arunc pompade lene si somn...Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele!

Micaalsa,multumesc de link!,sunt f frumoase lenjeriile,imediat ii trimit mail tipei,imi place aparatoarea cu Winnie,pe galben.I-am pus in camera lui decoruri cu Winnie,are o gramada de lenjerii galbene.

Giova,multumesc pt link .
O sa ma uit daca livreaza si in Germania.Poate o sa te miri insa aici nu am gasit aparatoare de patut pt de jur impreujr ci 1001 modele pt o treime,am vreo 2 dar sunt stressata de la fiica-mea,pe la 5-6 luni cind eram mobila bine isi baga picioarele grasunele printre gratii si urlaaaa cind se intepenea acolo asa ca acum vreau sa am intregi.Hm,s-ar putea sa nu se gaseasca intregi pt ca exista pericolul supraincalzirii,naiba stie,asa am citit pe undeva.
Am cumparat de la IKEA(Moniland )dar e scurta,e pt patut 120/60 si noi avem 140/70.

Moniland,si noi avem o singura masa noaptea,pe la 3 sau 4 dar e totusi ok,nu demult aveam 3.
Imi amintesc ca tu le-ai facut tablouri la fetite,asa-i?Eu am luat ceva figuri cu Winnie,sunt pe pinza si trebuie sa le colorez,mi-am luat culori acrilice dar nu am nici un fel de idee,oare ies bine sau trebuie culori cu ulei.Tu cum le-ai facut?

Clara,ce ziceai ca ai facut,gulas?De pe ce site ai luat reteta?

Patricia,te invidiez pt programul de noapte a lui Andrei.Chiar,cum il strigati,Andrei sau Daniel?Noi il strigam Stefan dar sunt si persoane care il striga Daniel,aici se pune accentul pe "a"si iese un Daaaniel .

Alinuta,pai nu conteaza daca e tinara pediatra,idei crete poti capata la orice virsta .Oricum,diversificarea se face leent,nici poveste de ce am citit pe.aici ca introducem alimentele de-acum ca sa nu ne aglomeram sa le bagam pe toate deodata....Vezi ca daca te duci la pediatra cu extractele din carti s-ar putea sa fie invidioasa ,nu vreau sa fiu rea dar unii nu au mai citit demult noutati sau,si mai rau,daca au citit,nu pun pret pe ele ci fac tot cum era pe vremuri .
Aseara am fost si eu la orele de gimnastica,m-a controlat moasa,mai am cam un deget spatiu intre muschii abdominal ,la tine s-au aliniat deja?

mQQm,ci mai faci?Hai,mai intra si tu la poveste .

Lucialu,ma bucur ca ai aparut.Nu ne-ai zis,cum o cheama pe pupa?Sanatate micutei.Dar cum i-au pus diagnosticul de hipoxie?Numai pt ca e plingacioasa?o,sa vezi alti copii ce plingaciosi sunt,chiar non stop,am avut un exemplu printre copii de prieteni si acum e o fetita mare,sanatoasa si cuminte.
Stai linistita,nici noi nu am facut vaccinul de 2 luni,am sunat ieri sa fac programare si doctora e in conced pina marti dar vechea noastra pediatra spunea ca putin mai tirziu,e mai bine,fetei i l-am facut la 3 luni juma'asa ca prea mare graba chiar nu e.

Sanatate multa bebeilor raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna fetelor!
Raportam o noapte suuuuper!David a dormit de pe la 23 pana la 5!!!!A mancat si apoi a dormit pana la 8!Parca a stiut ca azi trebuie sa fim odihniti pt ca deseara mergem la nunta!Il lasam cu soacra mea.O sa plecam dupa ce adoarme si nu stam mult!
Luni am facut vaccinul,a urlat mititelul...mi se rupea inima...A fost un pic mai marait si spre seara a facut o temperatura usoara,dar nici eu nu i-am pus supozitor.Pediatra mi-a spus sa nu-i pun preventiv!Aici mi-a placut!
In rest noi am iesit afara in fiecare zi,si pe frig si pe vant!Landoul in care sta David are o aparatoare care se ridica si la el nu intra vantul!
Pot sa spun ca acum sunt mai linistita,mai odihnita...David nu plange fara motiv,e un scump.Ma chinui sa va pun poze,dar nu prea am timp.Eu am o mica afacere,si chiar daca scriptic sunt in concediu,trebuie sa ma duc sa vad ce se intampla.Plus ca pun si unghii cu gel si am mult de lucru!Incerc sa ma descur,ajutor nu am prea mare,le chem pe mame doar cand trebuie sa fug la salon sau cand am o programare la unghii.Din pacate timp pt mine nu prea am.
Alinutza,eu mi-am intrebat ginecologul si mi-a spus ca pot sa ma apuc de electrostimulare ,masaj,dar mai usor pe burtica.Eu am un salon de slabit si pana acum la fetele care nascusera prin cezariana nu le faceam nimic pana la 6 luni,decat daca insistau ele.Acum privesc altfel lucrurile.In schimb nu sunt de acord sa se puna electrozii pe burtica.Inca nu am inceput sa fac nimic pt mine,dar sper cand ajung la salon,sa am o ora timp si pt mine!
Noce,si mie mi-a spus pediatra sa-i dau calciu,dar am uitat sa o intreb cand se da,inainte sau dupa masa?Tu esti din Cta?
Cornelia,la multi ani si sa va iubiti mereu!
Maine facem si noi un an de casnicie.O sa serbam in 3!
Pe 1 noiembrie intra sotul meu in concediu si vrenm sa pklecam cu David ori la munte,ori in Tunisia.I-am facut si pasaport ca sa nu fie nici o problema.Inca nu suntem hotarati unde sa mergem.Fetelor care ati plecat cu puiutii cu avionul,aveti voie sa luati biberonul cu apa si laptele praf in avion?Si cu caruciorul cum se procedeaza?
Nu stiu ce mai vroiam sa va scriu...ah,David are 6300 gr si 61 cm!
Va pupacesc pe toate!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Clara,ce exercitii faci cu Bruce?Si eu am interbat pediatra si mi-a spus ca pana la 3 luni nu prea am ce sa fac.Mi-a spus sa-i arat multa dragoste,sa-l mangai si sa-l pupacesc!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alina, vopselele acrilice merg pe orice suprafata. Succes si asteptam poze.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna,

Ca niciodata a adormit Eva aseara intr-o secunda imediat dupa ce a papat...eram toata o uimire...i-am facut baita, am pus-o la sn..a inceput sa se jeleasca cum face ea de o vreme, intr-un final a inceput sa manance si cand a adormit si am puso in patut aia a fost...

Sa trezit la 4, la 8 sa pape..a mai dormit cu mine pana la 10. Pe la 1 si ceva cand sa pape iar a inceput sa se jeleasca, sa soata sanul..offf doamne...incerc sa am o rabdare cu ea dar de fapt sunt asa necajita....lapte am ca sanii sunt plini si cand scoate ea sanul tasneste si un metru...uffff..

Oricum...azi ma duc la un botez si am zis sa nu mai dau banii pe alte haine ca ma descurc eu cu ce am..daaaaaa vezi sa nu...acum am probat vreo 10 rochite si......imi sunt mici ...ba ma strang la sani, ba la burta....am gasit una neagra si un mini..am aleso pe cea mini...cea neagra e eleganta si nu am chef..asa ca merg pe mini.....imi era dor oricum.
Sotul sa uitat cam ciudat...sa vad cum se uita soacra care e la mine sa stea cu bubi...hihihihi...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Buna, am gatit printisorul lu' mamica si l-am trimis cu tati in parc uite aici http://picasaweb.google.ro/meleea9/24Oct2009#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlex?authkey=Gv1sRgCKrx98iviozguQE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlexVerisorii?authkey=Gv1sRgCNrU36P7npuvkwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

am revenit si noi cu o poza frumosa. ia uitati ce putem sa facem!http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaATreia#5395829973854099522
a plecat mamaie si acum incerc sa ma descurc dar...mhh.. habar nu aveam ca zmeurica mea cere atata atentie. toate le fac numai pe fuga. parca nici la toaleta nu ma mai duc cum ma duceam innainte. poate sa astepte. am incercat sa fac la fel ca mamaie dar nu merge. dimineata o scotea in balcon si dormea 2 ore acolo. am incercat si eu dar degeaba. de la 150ml cat manca cu mamaie acum cu greu 90ml.noaptea joaca prinsea cu tzitzi. tzitzi incearca sa o prinda pe ea. totul e schimbat.de... deabia acum vad si eu cum e sa fii mama si am ajuns in 2 sapt de la 58 de kg la 55.5. ori s a stricat cantarul ori .. nu stiu. sa vezi deacum ca nu am timp nici apa sa beau.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

seara buna la mamici si zmeurici

azi am avut ca de obicei zi de shopping (a se intelege cumparaturi de la Cora...ca shopping ptr mine mai rarut ca tre' sa dau sunculita jos) si de sport

am uitat sa va spun ca ieri am fost la active center (unde am facut sport si cursuri pe perioada sarcinii). A fost organizata o intalnire intre mamicile din "generatia" mea cu tot cu bebelusi. M-am intalnit si cu Vally si cu printesa ei mica Gloria...e scumpa si o dulce..si micuta. Iar Eric..a fost bineinteles un terorist de m-au trecut apele..nu-i convenea nici o pozitie...ba ii era foame..ba vomita. Probabil de la agitatie...parca era bagat in priza. S-a linistit doar cand a dansat salsa...dupa care a dormit cu spumite doua ore incheiate. Interesant a fost ca ni s-a prezentat un program complex pentru proaspetele mamici: recuperare post natala pentru mamici, gimnastica pentru bebelusi cu si fara mamici, masaj pentru bebelusi, inot pentru bebelusi...si ce mi s-a parut si mai interesant..un curs suuuper "Bebelusi vorbesc natural"..care trateaza comunicarea dintre bebelusi si parinti. Eu din pacate astazi, la prima parte a cursului nu am putut sa fiu prezenta pentru ca am avut alte programari, dar intentionez sa recuperez. Pe mine chiar ma intereseaza sa apelez la ajutor/cursuri specializate pentru dezvoltarea fizica si emotionala a lui Eric...am facut si eu putina reclama, desi nu am nici un interes, dar poate intereseaza pe ceva mame din Bucuresti.

pooh din cauza deplasarilor mele am ajuns sa ma mulg cam de 5 ori pe zi..si scot undeva intre 250 ml - 450 ml (noaptea cel mai mult...de unde as dormi si eu atunci e cea mai buna productie). Vreau sa anunt pe aceasta cale ca am facut deja comanda la un mini congelator pentru ca nu mai am spatiu de depozitare. Sper insa din tot sufletul ca laptele depozitat sa-si gaseasca intrebuintare pe viitor, adica sa nu am surpriza sa ma tina lactatia peste 1 an sau dupa inceperea diversificarii sa renunte Eric la laptele meu (am mai citit cazuri si m-au cam pus pe ganduri).

ely_cta asta spuneam si eu...mai usor in primele luni cu solicitarea muschilor abdominali. Eu, din fericire, pentru ca probabil am inceput de timpuriu cu sportul, nu mai simt nici un impediment in a face tot felul de exercitii. Totusi nu risc sa fac abdomene la greu...desi atat de tare ma tenteaza.

Alina sincer habar nu aveam de departarea muschilor abdominali. La controlul de 6 saptamani, ginecologul, dupa tuseu, a zis ca e totul ok. Spor la sport...poate scapam si noi de surplusul de burta. Pe mine ma mai apuca disperarea pentru ca nu se mai misca acul cantarului...cu toate ca incerc pe cat posibil sa am o dieta cat mai echilibrata si mai sanatoasa...dar mai scap cate o inghetata...sau mai nou am prins drag de Eugenii dupa ce ma mulg. Si mie nu mi-au placut never eugeniile.

Fetele...un weekend placut si cat mai linistit..eu luni am un alt deadline de proiecte..asa ca maine lucru intensiv.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara si de la noi ! Si noi avem aceeasi problema , cand o pun la san parca o pun pe foc , insa am gasit solutia , ma mulg din 4 in 4 ore si cu biberonul e ff bun lapticul , iar noaptea adormita fiind suge ! Asta este , ma mulg si gata , desi ma doare groaznic mana .
Eu am inceput deja cu o lingurita de suc de morcov , am inteles ca este bun mai ales pentru vitaminare in perioada asta .

P.s. Fetelor va rog haideti sa trimitem cat poate fiecare pentru fata operata pe creier . Daca sunteti de acord scrieti-mi .
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/BotezLauraMaria

Mergi la inceput