Revolta
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
loryi1974 spune:
De ce nu schimbati titlul topicului?E chiar penibila amestecatura dintre "m-am saturat de tara asta in care nimic nu mai merge" si problema strict personala legata de bani a autoarei.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 De ce nu schimbati titlul topicului?E chiar penibila amestecatura dintre "m-am saturat de tara asta in care nimic nu mai merge" si problema strict personala legata de bani a autoarei. |
Lasa, Lori, ca si Mihai Bendeac a fost bruscat de un ghiolban intr-o benzinarie si l-a apucat plans'... si-a conchis ca s-a saturat de asa o tara de rahat, plina de manelisti, cocalari, cocote ieftine... ma rog, de-astea.
Ce nu zice omu' la nervi! Iote, mie daca imi iese un cos pe nas in ajunul unei paranghelii importante, cine stie, poate ma enervez tot asa de tare, ca iote ce tara de rahat, cu un sistem sanitar de evul mediu, care nu e in stare sa ma restaureze perfect pentru ca ma duc IO la nunta a doua zi
![](icon_smile_big.gif)
Acu' la obiect: numai bransamentul e 10.000 RON? sau intra aici si centrala? sau cum e de fapt?
ankalaura spune:
Pai cred ca fata se referea si la faptul ca pana iti obtii toate hartoagele, planu', schema', pana faci cererea, pana ai aprobarea, pana gasesti mesterul, pana..., pana... nu numai ca te gasesc toti sfintii dar te mai cheleste si de bani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ZIZOU/ZIZOU.jpg)
ZIZOU spune:
Sa le lua pe rand.
M-am saturat ca desi muncesc precum scavul pe plantatie nu reusesc sa fac mai nimic.
Apoi am facut un calcul si daca punem totul electric costurile ulterioare ( factura electricitate ) sunt mari.
Aici in localitatea unde stau cei care au adus conducta de gaze au monopol. Si nu poti face decat cu ei bransamentul si instalatia.
Bransamentul inseamna ca trebuie sa traga conducta din conducta principala pana in poarta casei. Sunt 5 - 6 metri.
Instalatia inseamna conducta din curte si pana la centrala si darea in functiune a centralei. Acest lucru ma costa cam 8900 ron. 26 de metri de teaza si avizele aferente.
Instalarea caloriferelor si racordarea bailor la apa calda pe care o da centrala e alta mancare de peste care ma va costa si ea destul de mult.
Plus hartogaraie si drumuri la primarie pentru diverse hartiute.
Iar eu simt ca muncesc degeaba iar acest lucru ma deprim. Simt ca nu mai am putere sa merg mai departe. Daca nu e problema banilor e problema cu birocratia si nu am nici energia si nici timpul necesar sa ma lupt cu diversi funtionari publici frustrati sau firme care cer preturi enorme pentru nimic.
Imi cer scuze daca am fost incoerenta dar chiar am ajuns la fundul sacului ca sa spun asa. Vroiam sa ma descarc si nu stiam cui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Aha, bransatul la gaze...o nebunie, magarie pe fata
Pe mine in vara m-a costat 9000 roni pentru 25m liniari bransarea in Balotesti. Nu stiu cine detine monopolul acolo, dar metru de teava de pozat pe gard (nu sapat) venea cam 1 milion jumate.
N-ai ce face, unde sa reclami si pe cine, vrei gaze, dai banu?!
buburuzica_2005 spune:
Referitor la centrala electrica daca se opreste curentul,trebuie doar sa ai un generator si problema se rezolva.
Electricitatea e mai ieftina ca gazul sau tot pe acolo.
Iar daca mai opresc odata conducta si nu ne ajung resursele ce facem?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Referitor la centrala electrica daca se opreste curentul,trebuie doar sa ai un generator si problema se rezolva. |
Asta in nici un caz!
Pentru o centrala electrica iti trebuie ditamai grupul electrogen, daca te gandesti ca (doar pentru ea) iti trebuie 6-9 kw.
Pentru cei care viseaza la o astfel de centrala: (aproximativ) 100mp incalziti in conditii de iarna consuma 1500 kw. Intr-o luna. Fiecare poate sa socoteasca daca-i renteaza sau nu.
Si nu uitati, va trebuie curent trifazat. Care costa o groaza de bani...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
![](foto.gif)
![](foto.gif)
lbelciug spune:
Zizou, pt 26 de metri e f mare pretul de cca 9000 de ron. Cine ti-a cerut banii astia si nu inteleg de unde rezulta monopolul din mom ce e vorba de un bransament pe tarlaua proprie? Ar trebui sa ai posibilitatea sa alegi tu firma care sa-ti faca lucrarea. Te pot ajuta cu o recomandare in acest sens si sigur te duce la 50% din pret.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
Olina87 spune:
citat din mesajul lui lbelciug Zizou, pt 26 de metri e f mare pretul de cca 9000 de ron. Cine ti-a cerut banii astia si nu inteleg de unde rezulta monopolul din mom ce e vorba de un bransament pe tarlaua proprie? Ar trebui sa ai posibilitatea sa alegi tu firma care sa-ti faca lucrarea. Te pot ajuta cu o recomandare in acest sens si sigur te duce la 50% din pret. Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) Vara 2009 |