Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa_mami spune:

am si eu o intrebare "micuta"pt voi.....mai folositi pampers?sper sa nu radeti dar eric inca face noaptea pe el si am incercat sa il invat fara...mi-a reusit numai ca am schimbat lenjeria de atatea ori pana nu am mai avut.se consumase toata rezerva.intr-un fel incerc sa ma linistesc singura pt ca...o sa radeti...eu am facut pipi pe mine pana in cls 1 adica pana la 8 ani...deci se poate sa semene cu mine....cred...sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

"La multi ani!" aniversatului zilei, Stefan Peter!

Veronica,( Hildegard), sa va traiasca feciorul si petrecere frumoasa azi! Mai scrie-ne despre voi si mai delecteaza-ne cu bunatatile care le prepari!

Bun venit la piticodrom Eric Alexandru. Roxa_mami nu cred ca e o problema asa mare ca Eric inca foloseste pampers noaptea, Alberto nu mai foloseste de ceva vreme noaptea pampers dar am auzit despre multi baietei de 4-5 ani cu pampers noaptea. Eu zic ca incet si cu rabdare se rezolva! Multa bafta!

Weekend placut tuturor!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

bine ai venit, roxa. chiar, mai sunt care folosesc pampersul? recunosc, pentru noi e o poveste apusa de ceva timp. din fericire, nici accidente nefericite n-a avut.
nu cred ca e vreo problema, dar merita sa faci nitzik documentare.

pana la urma n-am plecat din Bucuresti, dar am avut week end plin si interesant. printre altele, am fost la filmul ala cu Jim C., Scroodge... dupa povestea lui Dickens (Poveste de Craciun?). nu stiu daca era recomandat copiilor asa micuti. m-am ingrozit la cateva faze destul de dure. lui Radu i-a placut extrem de mult si n-a visat urat as'noapte. dar totusi n-as recomanda sa mergeti cu piticotii. a fost greseala mea ca n-am stiut despre ce e vorba si norocul meu ca Radu n-a reactionat rau. eram tentata sa parasesc cinematograful, dar Radu era fascinat... deci a iesit bine la noi, dar n-as recomanda experienta. dupa parerea mea, e un film pt copii peste 12 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

fetelor, eu la faza asta cu gripa porcina am ramas in urma. trebuie sa ma impacientez de ceva sau sa stau linistita in ignoranta mea?
ma intreba cineva daca imi mai duc copilul la gradinita. pai... il mai duc. nu mi-am pus problema sa nu-l mai duc.
stiti ca pun baza pe ce rezumate faceti voi :). deci, voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, de Sf Mihail si Gavril!!!!!

Roxa, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Multumesc pentru urari!
La multi ani sarbatoritilor de ieri, Mihaele si Mihai, Gabriele si Gabrieli, sa fim sanatosi cu totii!
La multi ani Stefan Peter!!! Hilde, nu mai dai deloc pe la noi?
Roxana, bine-ai venit in grupul nostru, haide la povesti! Poate ne-arati si niste poze cu printul Eric! Legat de pampersi nici eu nu cred ca-i asa o problema, stiu copii de 4 ani care poarta noaptea pampersi. Noi am scapat de vreun an brusc si deodata si de cel de zi si de cel de noapte. Mai e cineva cu pampers? Ca trebuia sa dam un premiu!
Ana a racit, sunt 3 saptamani de la ultima raceala. Tuseste tare, mai ales la somn. Asta-i colectivitatea, n-avem incotro. Voi folositi aerosoli in general sau ii evitati? Bianca, stiu ca tu folosesti, Milan are astm sau ii folosesti ca tratament normal pentru raceala? Eu ii fac aerosoli acum dar nu stiu ce sa zic, sunt substantele-astea cam nasoale, corticoizi sau cum se cheama...

Mergi la inceput

Salutam piticodromul si felicitam pentru ziua de ieri pe purtatorii de nume Mihail si Gavril sau nume derivate de la Mihail si Gavril, La multi ani!

Miflore, sanatate multa Anei!

Despre noi, no news, good news, bine sanatosi cu totii din fericire ceea ce dorim tuturor, sanatatea e mai buna decit toate!

Un inceput bun de saptamina si salutari de la noi,

Mergi la inceput

buna multumesc mult pt primire. azi sunt foarte fericita.la gradi se pregateste deja serbarea de craciun si eric va fi.......PREZENTATOR!Va dati seama ce emotii am pt el,dar sper sa nu se intimideze.la ultimile 2 serbari a fost cam nasol,a plans.acum are si alta doamna,sper ca o sa fie bine.nu va mai spun cat are de invatat dar pana atunci o sa le invete.prinde chiar foarte repede.adica cam o poezie pe saptamana tot invata.cred ca e si doamna f buna si se ocupa de ei.sunt f multumita de ea.nu stiu cu ce sa il imbrac.la ultima serbare a fost greieras si i-am comandat pe net un costum la fabrica de magie.sunt super acolo daca aveti nevoie.ma duc sa schimb postul ca sunt stirile alea de ..... de la roa5 pe pro tv.va pup pe toate

Mergi la inceput

pt miflore...de ce nu incerci ketof.e bun seara,o calmeaza.

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom! Va invit la o

Mai avem doar azi si miine iar apoi putem trece la "In floarea copilariei", folosim tot "Piticodrom" sau schimbam cu alt titlu, ce parere aveti?

Va salutam si va dorim o zi cit mai buna!

Mergi la inceput