Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Aloooo, aici piticodromul? Sa nu imi vina sa cred ca v-am gasit pe pagina 3!!!!

"La multi ani!" aniversatului de azi, Dragos!

De miine ar trebui sa ne mutam de la scutece dar dupa linistea de aici.........

In speranta ca cititi, va salutam si va dorim o zi buna!
Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata'!La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme!
Noroc cu Dana ca a reanimat subiectul!
Eu sunt acasa, am cateva zile de concediu si cum credeti ca le petrec? La !
La noi toate-s bune, Alexia e tare laudata la gradi, acum au inceput sa scrie liniute orizontale si verticale si le face foarte corect fara puncte ajutatoare.Vad ca e tare incantata sa scrie, cica asa vrea ea sa fie si mai desteapta !
In week-end le-au dat acasa caietul sa scrie, daca au chef si numai cat vor ei si ce credeti? nici nu s-a dezbracat bine de cum a venit de la gradi si s-a apucat sa scrie.
V-am zis ce asteapta ea de la Mos? Tot sacul Mosului plin de jucarii la ea in sufragerie!Am inceput sa ma conformez, am luat deja un sac foarte frumos si cateva jucarii (un aspirator,un set de margelute sa-si faca singura coliere, un set de curatenie cu mop,un puzzle,un set de tip lego cu o trasura roz de la brick- sunt bune, i-am mai luat si se imbina bine si sunt ieftine)Alexia mi-a cerut neaparat un lego roz.
Uitati aici ca sa va inspirati http://www.intelectbrick.ro/69-girls-s-dream
Alexia mai vrea un castel de printese, roata olarului si o papusa mare si ce mai vrea Mosul
Am inceput acum sa cumpar cadouri caci luna viitoare o sa-mi fie un pic mai greu, bugetara fiind astia imi fac un cadou de Craciun si-mi taie din salariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

nu pot sa nu mai scriu si eu un mesaj la scutece .

La multi ani Dragos!

Noi suntem bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Dragos!

Incerc sa finalizez azi mutarea in "casa noua", sa nu ne prinda ziua de maine tot la scutece.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Primul capitol din floarea copilariei ne asteapta aici, cu tot cu Roxa si Eric - bine ati venit!

Mergi la inceput